Dodaj do ulubionych

Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sportowej

01.11.08, 01:35
Będąc częstym gościem na hali widowiskowo-sportowej w Świeciu , zauważyłem , iż ochroniarz ( ten z wąsem jak hitler )jest nieprzyjemny , a wręcz perfidny dla wszystkich gości hali. Z tego co słyszałem wstęp na halę ma każdy i może sobie zwiedzać. Takie było zarządzenie Prezesa hali...Ten ochroniarz to chyba były ( TREP ) że tak wszystkich musztruje jak w wojsku... Niestety inne władze też mogą sięgnąć po wsparcie...WIĘC OCHRONIARZ STRZESZ SIĘ , BO PATRZĘ CI NA RĘCE...........
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.ip.netia.com.pl 01.11.08, 08:03
      Perfidny to troche za dużo powiedziane, ale zgadza się, że facet
      jest nieprzyjemny.
      • Gość: BOLO Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.swc.vectranet.pl 01.11.08, 09:12
        To p Brzeziński były trep.
        • Gość: sw Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.xdsl.centertel.pl 01.11.08, 09:44
          macie racje z tym ochroniarzem to byly trep.biedaczysko pewnie nie moze zniesc swojej pozycji zawodowej i wyzywa sie na ludziach.wspolczuje jego domownikom.
    • Gość: pracownik hali Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.swc.vectranet.pl 01.11.08, 12:19
      Trochę się popiło w kręgielni i włączył się Jasio Wędrowniczek?
      Zabolało, że ktoś zwraca uwagę? Od tego jest ten pan, żeby uwagę zwracać. Wiesz ile rzeczy ginie z toalet, ile rzeczy z wyposażenia jest niszczonych?

Jeśli był niemiły, zgłoś to jego przełożonym. Forum to nie miejsce do rzucania obelg pod czyimś adresem. Wykaż się odwagą, choć raz. Pokaż, że nie jesteś tylko anonimowym bohaterem z forum.

Aha, polecam stronę: www.sjp.pwn.pl
      • Gość: dd Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.xdsl.centertel.pl 01.11.08, 13:28
        do czego tu potrzebna jest odwaga co?nikt nie obrzuca go obelgami tylko kazdy stwierdza fakty.poprostu ochronarzowi wydaje sie ze jest jeszcze w wojsku i traktuje wszystkich jak gowniarzy.
        • Gość: gosc Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.08, 14:01
          A forum to chyba jest właściwe miejsce na konwersacje co? a może nie? jeśli nie
          to kolega musi trochę się po edukować :)
          • Gość: marta Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 17:37
            tego gaceta po prostu nienawidze!!! wlasnie przez niego nie lubie na
            hale chodzic... wspolczuje wszystkim co maja z nim do czynienia..
            rowniez Właścicielowi kregielni!
            • Gość: uhaha Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 08:23
              co do właściciela kręgielni to też by można książkę napisać o nim... ale jeszcze
              trochę i wszystko się skończy, zobaczycie...
    • Gość: gość Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.08, 20:24
      Jak pracował w urzedzie pracy to jeszcze gorzej postepował z ludzmi
      • Gość: ww Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.08, 22:17
        Wydaje mi się ,że tu chodzi nie o pana B.a o pana L. , bo to on jest bardziej ordynarny. Zawsze do wszystkiego ma jakieś ALE.Wiem bo miałem z nim styczność i o dziwo byłem trzeźwy .A chodziło tu o trening mojego dziecka , chciałem wejść po niego.Chodzi na karate i mnie nie wpóścił...Moi znajomi też się przekonali.
        • Gość: sw Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.08, 08:15
          juz sam nie wiem tyle skarg na nich cos w tym jest,albo sa tak durni albo wykonuja rozkazy kogos z gory.pewnie jedno i drugie.slyszalem ze wiekszosc bylych wojskowych nie moze odnalezc sie w cywilu,malo wodki,nie maja kogo zgnoic itd.wspolczuje im.
          • Gość: pytajnik Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.08, 21:27
            Mam prośbę/pytanie do wszystkich wiedzących. W związku z tym wątkiem
            proszę mnie uświadomić: czy hala jest miejscem publicznym? Czyż nie
            jest wybudowana (częściowo lub niekoniecznie częściowo) za nasze
            pieniądze? Przecież to MY mieszkańcy Gminy Świecie płacimy różnego
            rodzaju podatki, za które została (częściowo lub niekoniecznie
            częściowo) ona wybudowana? I teraz pytanie zasadnicze: czy jak
            przechodzę koło niej to czy jako mieszkaniec Świecia nie mogę do
            niej wejść i np. skorzystać z toalety? Czy jakiś ochroniarz może mi
            powiedzieć wynocha? Czekam na rzetelne odpowiedzi.. Pozdrawiam.
            • Gość: INA Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.swc.vectranet.pl 03.11.08, 08:58
              Ci stroze naleza do firmi AKO i dziwie sie bardzo ze nikt sie
              jeszcze nie zainteresowal zmiana na lepsza.
              • Gość: JANOSIK Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.swc.vectranet.pl 03.11.08, 10:32
                NIE WIEM CO WY OD NICH CHCECIE ONI SĄ NAJLEPSI Z NAJLEPSZYCH
            • Gość: odpowiednik Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: 62.189.127.* 03.11.08, 17:44
              A czy do Palacu Prezydenckiego lub Jednostki Wojskowej na siku mozna
              wskoczyc? To ze miejsce zostalo wybudowane za publiczne pieniadze
              nie zawsze musi oznaczac ze kazdy moze sobie wejsc o dowolnej porze.
              Jestem przekonany iz gdyby hala nie byla chroniona to w przeciagu
              kilku miesiecy zostalaby zdemolowana i ograbiona - patrzcie na
              przystanki autobusowe, smietniki, kradziez kabli, itp, itd. Nie
              spotakalo mnie nic przykrego za strony ochrony hali; gdyby bylo
              inaczej interweniowalbym u tego czlowieka przelozonego. Komentarze
              dotyczace tego czlowieka przeszlosci, innych miejsc pracy lub
              stosunku do alkoholu uwazam za nieodpowiednie.
              • Gość: gosc Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.08, 23:27
                Masz kolego trochę racji.Jakiś porządek musi być bo ta dzisiejsza młodzież.... .
                Jednak ja też tego pana znam i sam chciałem go kultury nauczyć jeszcze jak
                pracował w urzędzie pracy.Już sam nieprzyjemny wyraz twarzy dużo o człowieku
                może powiedzieć,a w tym przypadku jak najbardziej trafione.Osobiście na hali ten
                pan jeszcze mi nie podpadł ale gdybym nie mógł własnego dziecka odebrać to
                trafiła by kosa na kamień.
                • Gość: isia Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.08, 23:24
                  No ja miałam też takie doświadczenie, dzieci czekały na trener , który się
                  trochę spóźniał,a on wyrzucił je z hallu, pewnie mu przeszkadzały w oglądaniu
                  telewizji,kazał czekać nas dworze, w ciemnościach, przed halą nie ma
                  oświetlenia, dzieci mają po 7-9 lat, o czym to świadczy? O wyjątkowym chamstwie .
                  • Gość: lizaczek Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 20:46
                    Ludzie nie przesadzajcie,napewno nie wyrzucił tych dzieci na
                    dwór,ochrona hali jest miła sam tego doświadczylem!!!!!
                    • Gość: nauczyciel Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.swc.vectranet.pl 15.11.08, 13:05
                      to odpowiedni ochroniarz na przerwy w szkołach tam to dopiero jest
                      agresja do opanowania .
                      • Gość: norek Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.swc.vectranet.pl 18.11.08, 16:47
                        Sam na hali często nie bywam, ale nzjaomy opowiadał mi o tym, że dość mocno wypytywali go o to po co, gdzie, z kim itd. kiedy wchodził na treningi. Może i to denerwujące, ale z drugiej strony chyba lepiej, że chcą wszystko wiedzieć i pilnują, a nie mają całego świata w nosie.
                        • Gość: Jerry Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 17:29
                          Witam .

Też mam zastrzeżenia do tego Pana - nie znam go prywatnie, ani nie
                          miałem z Nim do czynienia wcześniej, ale tak samo działa mi na
                          nerwy . Mam "już" 30stke na karku, a Ten do mnie per "Ty" . Jest
                          zbyt drobiazgowy i denerwujący . Hala jest miejscem publicznym i
                          wybudowanym w celu korzystania z wszelkich jej usług - chcę pograć w
                          kręgle to tam idę, chcę pooglądać galerię zdjęć oraz puchary -
                          również . Chcę poćwiczyć na siłowni - idę na siłownię . Wreszcie
                          kiedy chcę na Kogoś zaczekać, to wchodzę do środka i czekam . Nie
                          idę tam po to, żeby demolować, niszczyć, hałasować .
                          Ten Pan z ochrony nie jest po to, by mi to utrudniać . Rozumiem, że
                          jak jest głośno, bo dzieciarni np. na fitness pełno i gdy Ktoś
                          pakuje się z buciorami na parkiet areny sportowej jest od tego, by
                          reagować, ale nikt nie będzie mi wstydu robił i wypraszał, jak stoję
                          i czekam na dziewczynę !
                          Jak piszę o hali, to nie mogę też uniknąć kwestii związanych z
                          zakazem wjazdu na parking przy wejściu . Powinien zostać całkowicie
                          usunięty albo zmodyfikowany, bo jest "tylko dla mediów" itd. Czyli
                          pracownicy hali teoretycznie też łamią prawo tam parkując .
                          Pozdrawiam .
    • Gość: frag Re: Perfidny ochroniarz na hali widowiskowo-sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 17:33
      Wąsacz powinien interweniować tylko kiedy trzeba !!!!!!!
      • Gość: bodo ..do "frag" IP: *.eranet.pl 26.11.08, 22:26
        ..a Twoim zdaniem to kiedy moze / powinien interweniowac
        ten "wąsacz" ?? zacznijmy od tego, ze kazdy czasami ma zły dziń.
        moze tak jakos źle trafiliście...
        • Gość: gosc Re: ..do "frag" IP: *.ip.netia.com.pl 28.11.08, 23:50
          Żaden ochroniarzyna nie będzie ludziom mówił czy mogą odebrać czy zaczekać na
          swoje dzieci! Po za tym jak będę chciał się załatwić gdy będę w pobliżu to też
          ma g....no do gadania. Ten obiekt jest dla wszystkich ludzi i każdy może z niego
          korzystać. Dał się za psa a teraz szczekać nie chce.Chyba koleś swoich
          obowiązków jeszcze nie zna ale to podobno były trep a to wszystko wyjaśnia.
          • Gość: woźny Re: walcie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 14:19
            dajcie mu spokój ,a lajk wa wam debilr coć się ni podoba to i
            bawdcie dzieci Ojca Ryudzyka albo kta głuppka jarka kaczyńskiego bo
            ten gnój j€jż nie jest premierem tylko zkwykwm pedałowatym posłem. i
            usuniecie to bo jesteśceście pisski
            • Gość: Jerod Re: walcie się IP: *.acn.waw.pl 29.11.08, 15:40
              Polecam repete podstawowki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka