Gość: Wariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 19:41 Słyszałem bajkę, że pewien motocyklista spod Jeżewa pokonał odcinek autostrady A1 od Nowych Marzów do Rusocina w 16 minut. Czy to możliwe? Z jaką prędkością musiałby jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wariat Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 20:02 No właśnie! A może siemset? Bo tysiunc to już chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiv Re: Autostrada IP: *.eranet.pl 15.12.08, 20:36 Motocyklista powinien jechać od 240km/h. Czyli jest możliwe przejechania takiego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 20:51 Stiv to jest 90 km. Twoja wyobrażnia działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdechlak Re: Autostrada IP: *.swc.vectranet.pl 15.12.08, 21:00 ok 3 machów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:04 A trzy machy to jazda do rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Autostrada IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 21:06 Około 350 km/h i przejedzie 90km w 16 minut. Zatem jest to teoretycznie możliwe, ale trzeba byc mocno poTuRbOwAnYm żeby to zrobic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:23 Teoretycznie to można zer...ć królową Sa...ę, a z tą prędkością to nie jeżdzi Max Biaggi, Daniel Pedroza i Walentino Rosssi osiąga tylko chwilami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Autostrada IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 21:29 Napisałem Ci że jest to możliwe, ale trzeba byc kompletnym I...tą żeby tego dokonac. Może mamy w okolicy nowego mistrza i kamikadze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:37 To nie jest możliwe!!!!!!!! Gdzie uczyłeś się matematyki? U tego nauczyciela, który sam sobie wręczał puchary? Skorzystaj z innych podręczników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Autostrada IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 21:51 Według matematyki jest to możliwe, rachunek jest prosty : 1h - 350 km 30min - 175 km 15min - 87,5 km 1min - 5,833 km x 16min = 93,333 km czyli jak sam widzisz w teori jest to możliwe , a jak na to jego organizm to już inna sprawa. No a matematyki to raczej Ty musisz się poduczyc i to doś sporych zaległości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:59 Jeszcze raz: Jaki motocykl na naszym rynku osiąga 350 km/h? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Autostrada IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 22:05 Jak dla Ciebie to "Komar" . Widzę że dyskusja z Tobą jest zbędna, najpierw dokładnie czytaj moje odpowiedzi ,a pózniej pisz !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????? Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:41 Czy jest na naszym rynku motocykl osiągający 350km/h. Panie Mobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Autostrada IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 21:56 Jeśli byś dobrze czytał to piszę że jest to możliwe w teori ! O ile wiem są motocykle wyciągajace przeszło 400 km/h , może ktoś w naszej okolicy jest szczęśliwym posiadaczem takiej maszyny !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autostrada IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 22:03 Jest jedna Hayabusa, ale nie w tej wersji, która wyciąga ponad 400 km/h, tylko coś koło 300. Tyle tylko, że właściciel tego motocykla nie jest tak chory na głowę, żeby jeździć nią po naszej pseudo- autostradzie z taką prędkością. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 22:10 I pewnie tą hayabusę posiada nasz wybitny poseł, któren przesiadł się był na na szybki, ale nie do użytku samochód, którym to można przed gawiedzią nieżle zaszpanować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Autostrada IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 22:11 Dokładnie o to mi chodziło, podałem że w teori jest to możliwe. Napisałem też że trzeba byc nietylko chorym , ale coś więcej .... , aby nawet tego sprubowac !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 22:13 Jak pojeżdzicie 40 lat na moto to pogadamy. Spadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrH... Re: Autostrada IP: *.cable.ubr11.aztw.blueyonder.co.uk 17.12.08, 11:55 odpowiedz jest prosta i logiczna kierowca motoru (czyt. statku kosmicznego) musial jechac szybko, ba nawet bardzo szybko ... Zaryzykuje stwierdzenie, ze musial zaczac od predkosci jeszcze szybszej niz szybsza i ze on wogole nie mial predkosci poczatkowej !!! On tak sobie juz pedzi od narodzin raz tu smignie raz tam, a informacje przekazuje w biegu...., a i tankowac nie musi bo to naped na ciemna energie !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Autostrada IP: *.tktelekom.pl 19.12.08, 23:28 to pewnie był jakiś rolnik z Taszewskiego Pola.zmontował swoją Jawę w stodole i ruszył w świat.ci z okolic jeżewa zawsze byli inni..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADam Re: Autostrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 12:34 NIe.To niemożliwe aby dawca narządów w tak krótkim czasie dostarczył nienaruszone organy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Autostrada IP: *.tvk.torun.pl 20.12.08, 15:43 ja mysle ze z jakies 8 wharpow ;) a tak serio to chyba glupi by byl jakby tak pedzil przeciez nie ma czasu na reakcje zadna Odpowiedz Link Zgłoś