Gość: róza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 23:00 Co sądzicie o świeckim wamapie?moim zdaniem to pomyłka.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jodan Re: wamap IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.09, 10:35 Widzę,że tylko twoim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAMAP Re: wamap IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.01.09, 11:59 ŁATWO tam dostać się do lekarza -wystarczy się tylko zgłosić na dyzur po 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: wamap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.09, 12:37 tam nie ma kolejek, ewentualnie niewielkie, a lekarz jest dostępny 24/7 - czego chcieć więcej? jestem zadowolona i nie żałuję, w poprzedniej przychodni na pewno nie otrzymałabym takiej opieki i nie wykryto by szybciej mojej poważnej choroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wamap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 19:41 Jasne, to wielka pomyłka. WAMAP jest beznadziejny!!!! Przyjmuja tam felczerzy, którzy sie na niczym nie znają, z byle g... wysyłaja do szpitalnej IP. Znajoma była z chorym dzieckiem w nocy, to nawet jej drzwi nikt nie otworzył, a przeciez to działa 24/ dobę i musiała lecieć do szpitala. Tragedia!!! A badań to juz żadnych tam nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: wamap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 08:32 felczer jest tylko jeden, jak w każdej jednostce są dobrzy i beznadziejni lekarze, ale ja jestem zadowolona; trafiłam na świetnego lekarza za trzecim podejściem co prawda, ale przynajmniej nie ma kolejek, a do specjalisty i na badania poważniejsze niż tylko badanie krwi tak czy inaczej lepiej wybrać się gdzie indziej. poza tym placówka ma dopiero trochę więcej niż rok i wciąż się rozwija, więc wszystko przed nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Re: wamap IP: *.gprs.plus.pl 20.01.09, 16:15 mogłabym wiele rzeczy napisac o wamapie...ale po co? w skrócie.to co pisała cała reszta- beznadziejnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADam Re: wamap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 13:18 Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził a tak właściwie psy szczekają karawana idzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gontaj Re: wamap IP: 212.167.5.* 10.05.09, 23:34 Slonko proponuje isc znowu do szkoly podstawowej i pocwiczyc czytanie - nie wszystkie wpisy sa negatywne. A z reguly jesli ktos pisze ze ma wiele do powiedzenia ale nic nie powie bo po co oznacza to tyle co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gontaj Re: wamap IP: 212.167.5.* 10.05.09, 23:36 I niech zgadne - kawy nie proponuja przy wejsciu i czerwonego dywanu nie rozwijaja? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wamap IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.05.09, 12:34 A ja nie żałuje przychodzę do lekarz kiedy chce nie rejestruje się i nie czekam godzinami jak na mariankach miałem problem i musiałem zasięgnąć porady neurologa to w nowym szpitalu kazali mi czekać 2 miesiące tak to nie żaden żart a tam proszę bardzo przyjmuje w czwartki na którą pan chce przyjść , coś więcej dodać. A to że są felczerzy czy felczer jak idę do przychodni z bólem gardła to po co mi chirurg jak jest coś poważnego to wezwą lekarza który tam jest.Na wszystko jest sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny Re: wamap IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 18:53 "Gość" ma całkowitą rację! Popieram. Ja też jestem zadowolony z obsługi i nigdy nie zmienię przychodni. Ogólnie - same pozytywy - totalne przeciwieństwo przychodni gminnej na ul. W.P.: 1. Nie ma kolejek. 2. Rejestracja od ręki, nawet na telefon, który - w przeciwieństwie do gminnej - ktoś odbiera. 3. Rejestrować można się nawet w ciągu dnia a nie tylko wcześnie rano. 4. Specjaliści są na miejscu [chirurg, neurolog, itp.] 5. Przepisują skierowania na badania, prześwietlenia, terapie i konsultacje, a nie tylko kolejne recepty. 6. Przejmują się pacjentami. 7. Mają swoje karetki. Dzięki temu mogą podjechać do pacjenta lub nawet podwieźć do szpitala. 8. Miła obsługa; od rejestracji i pielęgniarek, przez lekarzy, na właścicielu kończąc. Nie znajdziecie tego wszystko w przychodni gminnej!!! Polecam WAMAP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny Re: wamap IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 19:00 Dodam tylko, że trafiłem tam kiedyś z zapaleniem stawu barkowego- straszny ból. Zarejestrowałem się o godzinie 14 do przychodni WAMAP. O 16 siedziałem już w poczekalni do chirurga. Ten od razu po diagnozie zrobił mi na miejscu zastrzyk przeciwbólowy i przeciwzapalny domięśniowo i "blokadę" w staw. Ponadto przepisał skierowanie na terapie: krio, lasery i nagrzewanie oraz recepty. Nigdy nie otrzymałbym takiej opieki w przychodni gminnej, ani nawet w szpitalu!!! Jeszcze raz polecam WAMAP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena Re: wamap IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.06.09, 22:27 Bardzo zadowolona jestem, lekarze ,pielegniarki mili dla pacjenów. Pomoc fachowa, bez kolejek, super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavek Re: wamap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 07:29 Ja również nie narzekam, zgłosiłem się tam, natychmiastowo zostałem przyjęty i potraktowany jak należy. Tego samego dnia próbowałem się zarejestrować do gminnej i chyba nie muszę mówić co zobaczyłem na starcie... całe tabuny tłoczących się ludzi, zarówno przy rejestracji jak i gabinetach, i to co lubię najbardziej - odwieczna rozrywka emerytów kolejkowców spierających się kto ma wejść: ten co ma numerek czy ten co stoi w kolejce od rana i ma numerek w dupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: wamap IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.06.09, 11:53 Mam pytanie czy przyjmuje w tej przychodni Laryngolog?potrzebuję dobrego laryngologa dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad Re: wamap IP: *.lan.gosk.pl 17.06.09, 11:23 Jestem tam od roku, u lekarza byłem 2 razy, za każdym razem przyjęty w ciągu 3 minut. Wcześniej byłem zapisany w gminnej przychodni, więc widze dioametralną różnicę. Prywatne lepsze i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś