Gość: Iksusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 15:38 Czy ktoś w Świeciu gra (w ramach hobby lub profesjonalnie)/interesuje się House lub jej pochodnymi typu deep, minimal, break itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 19:48 tak co cie dokladnie interesuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksus Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:11 Chodzi mi o stworzenie jakiegoś "podziemia" klubowego. Na początek może wymiana doświadczeń, uwag, płyt, a w przyszłości organizacja imprez lub tego podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:19 na czym ogolnie grywasz? tworzysz muze z programow???vinylow??cd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksus Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:46 Raz miałem okazje grać z cd, a tak to tylko na winylach. Miałem Akai MPC 1000, próbowałem coś tworzyć ale niestety czas nie pozawalał i sprzedałem sprzęt. Teraz tylko na gramofonach mixuje, ale głownie na domówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rokendrolowiec Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:47 ja cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:23 Z programow komuterowych czego uzywasz? grasz moze na fl studio lub club base? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksus Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:12 fl, kiedyś music maker ale to się nie liczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksusa Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:17 i gwoli ścisłości używałem bo już nie bawię się w sekwencery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:44 no ja wlasnie teraz fl tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iksusa Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:26 słyszałem że Ableton Live jest dobry ale cena też odpowiednia :), a Ty na czymś grasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:36 teraz tylko na programach mniedzy innymi na fl studio8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trancestruction Re: Muzyka klubowa IP: *.swc.vectranet.pl 08.02.09, 21:09 a ja słucham tech-trance, hard-trance...ale nie pogardze dobrym electro i tech housem:) a co do klubowego podziemia to takie juz w Świeciu istnieje...jest kilka osob ktore słuchaja takiej muzyki i moga na ten temat dużo powiedzieć...my np. mamy swoja paczkę...wymieniamy sie muza jedzimy na eventy...i niedlugo kupujemy swoj sprzecik:)o ile wszystko dobrze pojdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shanhaevel Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 22:26 mamy, mamy :D zolwik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djjaxx Re: Muzyka klubowa IP: 78.151.176.* 11.02.09, 22:29 ekipa juz istnieje od 6 lat ktora jezdzi na imprezy typu Sunrise i Entrance jest kilka osob w Świeciu ktorzy sie tym interesuja np.Radas Choode i Pixel nie pomijajac mojej osoby.Jesli chodzi o Świecie to zawsze bylo zacofane jesli chodzi o muzyke i zawsze tak bedzie tylko Stokrotka sie liczy dla niektorych i nic wiecej.Ci ktorzy byli zawsze beda.Pozdro dle calej ekipy Odpowiedz Link Zgłoś