Dodaj do ulubionych

Muzyka klubowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 15:38
Czy ktoś w Świeciu gra (w ramach hobby lub profesjonalnie)/interesuje się
House lub jej pochodnymi typu deep, minimal, break itp.?
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 19:48
      tak co cie dokladnie interesuje??
      • Gość: Iksus Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:11
        Chodzi mi o stworzenie jakiegoś "podziemia" klubowego. Na początek może wymiana
        doświadczeń, uwag, płyt, a w przyszłości organizacja imprez lub tego podobnych.
        • Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:19
          na czym ogolnie grywasz? tworzysz muze z programow???vinylow??cd?
          • Gość: Iksus Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:46
            Raz miałem okazje grać z cd, a tak to tylko na winylach. Miałem Akai MPC 1000,
            próbowałem coś tworzyć ale niestety czas nie pozawalał i sprzedałem sprzęt.
            Teraz tylko na gramofonach mixuje, ale głownie na domówkach.
            • Gość: rokendrolowiec Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:47
              ja cie
              • Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:23
                Z programow komuterowych czego uzywasz? grasz moze na fl studio lub club base?
                • Gość: Iksus Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:12
                  fl, kiedyś music maker ale to się nie liczy :)

• Gość: Iksusa Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:17
                    i gwoli ścisłości używałem bo już nie bawię się w sekwencery
                    • Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:44
                      no ja wlasnie teraz fl tylko
                      • Gość: Iksusa Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:26
                        słyszałem że Ableton Live jest dobry ale cena też odpowiednia :), a Ty na czymś
                        grasz?
                        • Gość: xx Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:36
                          teraz tylko na programach mniedzy innymi na fl studio8
    • Gość: trancestruction Re: Muzyka klubowa IP: *.swc.vectranet.pl 08.02.09, 21:09
      a ja słucham tech-trance, hard-trance...ale nie pogardze dobrym electro i tech
      housem:) a co do klubowego podziemia to takie juz w Świeciu istnieje...jest
      kilka osob ktore słuchaja takiej muzyki i moga na ten temat dużo powiedzieć...my
      np. mamy swoja paczkę...wymieniamy sie muza jedzimy na eventy...i niedlugo
      kupujemy swoj sprzecik:)o ile wszystko dobrze pojdzie:)
      • Gość: Shanhaevel Re: Muzyka klubowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 22:26
        mamy, mamy :D zolwik ;)
      • Gość: djjaxx Re: Muzyka klubowa IP: 78.151.176.* 11.02.09, 22:29
        ekipa juz istnieje od 6 lat ktora jezdzi na imprezy typu Sunrise i Entrance jest
        kilka osob w Świeciu ktorzy sie tym interesuja np.Radas Choode i Pixel nie
        pomijajac mojej osoby.Jesli chodzi o Świecie to zawsze bylo zacofane jesli
        chodzi o muzyke i zawsze tak bedzie tylko Stokrotka sie liczy dla niektorych i
        nic wiecej.Ci ktorzy byli zawsze beda.Pozdro dle calej ekipy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka