Gość: agus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 14:16 Witam. Proszę wszystkich o opinie na temat Przedszkola nr 7 - Puchatek w Świeciu. Przede wszystkim o stosunek Pań do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaka Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.swc.vectranet.pl 16.02.09, 15:19 nie rozumię takich pytań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.gprs.plus.pl 19.02.09, 18:56 sama mam tam dziecko i myślę, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Jestem tego zdania, że nie zawsze dzieci mogą robić to co chcą i jakaś dyscyplina musi obowiązywać. Ty masz jedno dziecko do opieki a nauczyciele ok. 30 dzieci w grupie. Niestety twoje dziecko jak również inne dzieci muszą się podporządkować nauczycielce i jeśli nawet słyszysz podniosły głos nauczyciela to zrozum go. Mówić do tak licznej grupy "cichutko" to nie realne, bo żadno by nawet cię nie usłyszało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.swc.vectranet.pl 19.02.09, 19:30 Ja wiem tylko tyle, że jest to przedszkole dla dzieci tzw. VIP-ów i z tego powodu nie poślę tam dziecka, choć mamy do niego 2 kroki, bo chcę, żeby moje dziecko przebywało w przeciętnej grupie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.swc.vectranet.pl 19.02.09, 19:39 Zgadzam się, że to przedszkole dla dzieci VIP-ów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.swc.vectranet.pl 19.02.09, 21:09 Nie jestem Vipem i moje dziecko tam chodziło,co za bzdurne pisanie.Panie bardzo miłe i opieka super,nie wiem o co Wam ludzie chodzi?szukacie afery?Pani która ma tak blisko i nie pośle tam dziecka to się poniża...pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.gprs.plus.pl 19.02.09, 21:38 zgadzam się z ta wypowiedzią. W tym przedszkolu są dzieci z wielu środowisk a nie jak ktoś pisze Vip-w bo sama mam tam dziecko i Vip- em nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.swc.vectranet.pl 01.03.09, 10:40 Ja też nie jestem VIPem a jednak chodziłam tam do przedszkola coprawda było to z 8 lat temu, ale bardzo mile wpominam to przedszkole i teraz mój siostrzeniec tam idzie, a również nie jest VIPem Odpowiedz Link Zgłoś
martin-0 Re: Przedszkole nr 7 Puchatek 20.02.09, 07:45 Jola ty chyba jestes jakas zakompleksiona sadzac ze Puchatka chodza dzieci vipow.Przedszkole to ma swoja marke i trudno tam sie dostac ,to sie zgadzam bo zeby zapisac tam dziecko trzeba pol nocy odstac w kolejce.Ciekawe co zrobisz jak bedziesz musiala poslac dziecko do szkoly,poslesz je gdzies do szkoly na wies zeby nie mialo kontaktu z tymi jak to nazywasz vipami.Co do przedszkola nr7 to jest to super placowka i naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka 3-latka Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 11:22 Obawiam się że Jola do jakiegokolwiek przedszkola będzie musiała zerwać w nocy, bo teraz jest wyż demograficzny i wszędzie będzie trudno zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 12:31 Widział w Świeciu ktoś jakiegoś vip-a? Bardzo mnie to interesuje, heheehe. Za jakiś czas będę miała ten sam problem - synek za około 2 lata będzie musiał iść do przedszkola. Jakoś nie przyszlo mi do glowy, że przy wyborze można się kierować tym, że chodzą do niego dzieci vipów (nie znam takiego w Świeciu). Myśle, że to nie jest gwarancja, że przedszkole jest dobre. Jak już, to będe brała pod uwagę czy jest odpowiedni poziom nauczania i bezpieczeństwa itp, itd a nie czy chodzą dzieci nauczycieli, lekarzy itp.... jeszcze jedno - pani przedszkolanka krzycząca na dzieci powinna szukac gdzie indziej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 12:32 Ostatnia uwaga była do x... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.gprs.plus.pl 20.02.09, 14:22 do AGA: nie napisałam, że nauczycielka może krzyczeć na dzieci tylko mówić podniosłym głosem a to różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.swc.vectranet.pl 20.02.09, 18:10 Ludzie, co Wy wyprawiacie - przedszkole, jak przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala- przwdziwa Re: Przedszkole nr 7 Puchatek IP: *.swc.vectranet.pl 01.03.09, 05:55 Ktoś użył mojego nicku- myślę, że to nie jest w porządku. A swoją drogą - wszytkie moje dzieci tam chodziły i jestam b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś