Dodaj do ulubionych

Sfinx - przeczytajcie

IP: 80.51.140.* 17.02.09, 16:55
idziecie zobaczyc do sfinxa w 21? slyszalem ze ma byc jakis nowy
gatunek muzyki tam puszczany niby taka muzyka do tanczenia ma byc,
slyszal ktos cos na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Amfoteatr Re: Sfinx - przeczytajcie IP: *.swc.vectranet.pl 20.02.09, 16:16
      do tańczenia a co to znaczy ?
    • Gość: Lordas Re: Sfinx - przeczytajcie IP: *.swc.vectranet.pl 20.02.09, 17:30
      a jaka muzyka nie jest do tańca?I przestań z tą dziurą
      • Gość: long Re: Sfinx - przeczytajcie IP: 80.51.140.* 20.02.09, 20:18
        eurodance i dance
        • Gość: Wiocha Re: Sfinx - przeczytajcie IP: *.swc.vectranet.pl 20.02.09, 22:31
          Disco polo !
    • Gość: xxjpxx Re: Sfinx - przeczytajcie IP: *.swc.vectranet.pl 22.02.09, 15:32
      Oj widze że ktoś robi promo dla sfinxa . Hee może sam właściciel . Troche ten
      klub podupadł . Jak dla mnie jedyny atut to balkon w lato dobra atmosfera ale w
      zime nie bywam zanadto muzyka moim zdaniem nienajgorsza napewno lepiej grali niż
      gdzie indziej np w stokrotce gdzie mix lat 80 i hit z przed tygodnia z vivy idą
      w parze . No cóż pozostawie to bez komentarza . Albo powiem tak wieś też sie
      musi gdzieś bawic a przy czym jak nie przy disco z pola . No i tu i tu jest ich
      za dużo jak dla mnie . Świecie dla świeciaków nie dla wieśniaków bawcie sie w
      stodołach a nie na naszym podwórku . Nie lubie jak stoi koło mnie ktos kto pół
      życia ślizgał sie na krowich plackach a teraz zgrywa byrżuja bo przyjechał pksem
      i stać go na kurtke typu honda racing po zeszłorocznym zbiorze truskawek.
      • Gość: sz Re: Sfinx - przeczytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.09, 20:38
        ta oryginalna wypowiedz, świadczy o twojej wieśniackiej kulturze
        mieściuchu.
        • Gość: :):)kze(:(: Re: Sfinx - przeczytajcie IP: 195.64.150.* 26.02.09, 19:18
          a ja sie zgadzam z kolega... buraki niech jada wywalac obornik albo ine wynalazki... co do sfina---muza zajebista, ale jest maly problem, mianowicie towarzystwo, ktore sie tam bawi nie dopowiada mi...
          • Gość: heher Re: Sfinx - przeczytajcie IP: 80.51.140.* 27.02.09, 17:27
            moze juz zakonczcie ten temat co? jak dla mnie klub jest ok i tyle
            • Gość: zażenowany Re: Sfinx - przeczytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.09, 17:50
              ..no właśnie..poza tym wasze wypowiedzi są żałosne i jakby mało na
              temat..bo niby gdzie Ci wieśniacy skoro sfinx pustkami
              świeci..masakra około 20 ludków w całem klubie i tak jest od
              dawna...więc miłej zabawy wam życzę,na pewno żaden wieśniak nie
              nadepnie wam na odcisk..no chyba że nadymany ochroniarz albo
              ćpun...masakra!!!!!!!!!!
      • Gość: ana Re: Sfinx - przeczytajcie IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.09, 12:08
        Ojjjj!! a Świecie to nie wieś?, a ja tyle lat żyłam w przekonaniu że to
        wiocha!!!Bo po twojej wypowiedzi i braku kultury i szacunku dla ludzi, którzy
        ciężko pracują po to abyś miał czy miała co do ust włożyć-należy się trochę
        szacunku!!!
    • Gość: żenada Re: Sfinx - przeczytajcie IP: *.swc.vectranet.pl 01.03.09, 13:53
      Niech tego Sfinxa wkońcu zamkną!! Paranoja Napis dyskoteki w piatki i sobotę
      heh. W piątek nikogo tam nie spotkamy bo zamknięte a w sobotę żenada pięć ludzi
      na krzyż. Mężczyźni płacą za wstęp kobiety za free i gdzie tu zysk więcej idzie
      na prąd za te denne światła niż sfinx ma utargu. Kto był ostatni ten wie ..
      Sobotni Striptiz dla ubogich ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka