Gość: klient IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.09, 12:02 co sadzicie na temat Biadronki ?bo powoli sie psuje .Sprawdzaja klientow na maksa jakby byli jakimis zlodziejami ale przeciaz od tego sa monitoringi i ochroniarze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrinrin Re: biedronka IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 12:24 Nie maja prawa sprawdzać. Ani pracownicy, ani ochrona. Tylko policja może. Powiedz, że nie chcesz, bo nie mają takich uprawnień i jak chcą mogą policję wzywać i powiedz jeszcze, że jak się okaże, że jest się niewinnym to wytoczysz sprawę o pomówienia i zniesławienia. Mi się już kilka razy zdarzyło taki numer odwalić. Zawsze rezygnowali :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 12:44 Widocznie i klienci nie są bez winy.Nasiliły się kradzieże w tego typu sklepach i wcale się nie dziwię pracownikom tych sklepów.Pracują za małe pieniądze i za straty (związane z kradzieżą) mają odciągane od wypłat.Przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronek Re: biedronka IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 15:17 Tylko , że to nie jest żaden powód , aby pracownicy takich sklepów mogli łamać prawo ! Jak poproszą nas na " rewizję osobistą " , czy jak tam to sobie nazywają , to żądać przybycia policji . Co do oskarżenia z powództwa cywilnego z powodu rzekomego zniesławienia , to sądzę , że są zbyt małe szanse na odszkodowanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: biedronka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.09, 21:29 mam dosc sprawdzania reklamowek z innych sklepow na zakupachjestes wbiedronce amusiasz pokazywac reklamowek przeciez nikt nic nie wyniesie od tego jest ochroniasz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a feeeeeeee Re: biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:35 trzeba być kretynem, żeby chcieć pracować w takim g...wnie jak biedronka :/ tam kupuje biedota a kradzieże w takich środowiskach wynikają z głodu lepiej patrzcie samym ochroniarzom na łapska, zresztą poziom ochroniarzy jest bliski odbytowi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: biedronka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.09, 21:33 ja kupuje w biedronce imam dosc sprawdzania nas jako klientow reklamowek itd .zeby wyniesc to trzeba miec tupet !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjer Re: biedronka IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 20:16 kasjerom nie odciągają za straty odciągają za to kierownikom za to jak inwentaryzacja wyjdzie i za wysokość peelki a klienci kradną na maksa nawet koszyczki, wózków jeszcze nie bo za małe samochody mają . ja jestem kasjerem i mam to w dupie bo mi tylko za pracę płacom a złodziei nie sobie kierownicy łapiom bo to oni mają premie ........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: biedronka IP: *.centertel.pl 22.03.09, 23:41 Że kradną to prawda. Sam widzialem jak klient wyciągnął 1 kg cukru a 5 zostalo w wózku. A potem szybko to próbował przykryć reklamówką która akurat kupił. A jaki interes. 7 groszy reklamówka a cukier z 15 złoty. Kradną na potęgę. Zresztą po co wnosicie jakieś reklamówki. Ja zawszę zostawiam w kasie i jakoś korona mi nie spadła. Jeżeli przez przypadek coś wniosłem to przy kasie mówię, że to zakupy z innego sklepu i jeszcze nie zdarzyło się żeby próbował tam ktoś zaglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: biedronka IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.03.09, 09:32 kasjer, i tak wysoko zaszedłeś z ta ortografią!Prezentujesz polonistyczny poziom podstawówki, jeśli tak jest z matmą to o zgrozo co nabijasz na kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: biedronka IP: *.xdsl.centertel.pl 23.03.09, 14:27 A moze akurat z matmy jest dobry.. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjer Re: biedronka IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 06:24 morze jestem cienki z ortografii ale z matmą ok ty pewnie wysoko zaszłaś(eś) Odpowiedz Link Zgłoś