Gość: TrWałA IP: *.gprs.plus.pl 01.03.09, 08:52 Co sądzicie o Kamilu nożycorękim.Stylisto-fryzjerze(jak sie sam nazywa)?I o jego dziełach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o co chodzi Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:20 a kto to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: fryzjer KAMIL IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.09, 19:24 to taka no...ciotunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fic Re: fryzjer KAMIL IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.03.09, 14:18 Szału nie ma i za wysoko nosi głowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 18:48 Widzę,że znasz jego upodobania.Może z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 20:15 Śmieszni jesteście. Po co gadacie takie głupoty na forum? Znam Kamila i wiem, że jest bardzo miłym, przyjaznym człowiekiem! W dodatku jest dobry w tym czym się zajmuje(fryzjerstwo, makijaż itp...). Lepiej zajmijcie się sobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: fryzjer KAMIL IP: *.gprs.plus.pl 01.03.09, 21:18 Nie znam Kamila. Zgadzam się z przedmówczynią. Nie sądźcie, byście sami nie byli sądzeni. Te wpisy, to totalny brak kultury, tolerancji, zwykłe chamstwo. I tyle. Nie ma co więcej dodawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 22:28 gdzie obcina ten Kamil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: fryzjer KAMIL IP: *.chello.pl 03.03.09, 18:38 a salonie na Mariankach,przy targowisku. Na zamówienia indywidualne też chodzi na mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belferk Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 22:06 chyba do mieszkań ,a nie na mieszkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hieh Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 23:30 a to taki fryzjer z blokowisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: fryzjer KAMIL IP: *.chello.pl 04.03.09, 00:58 Zostawcie Go w spokoju!!! On jest słodki... ZAJMIJCIE SIĘ WASZYMI MĘŻAMI ŻONAMI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gytara Re: fryzjer KAMIL IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 18:21 trzeba go bronic ojejku ciotka nie daje rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: fryzjer KAMIL IP: 188.33.69.* 21.12.09, 21:29 ludzie dajcie spokój z tym zachwalaniem... żal! jak mozna zachwalac jakiegos kretyna ktory jeszcze zanim skonczył szkole sam siebie nazwał stylista ..... i co myslicie ze nim jest??? bedac w technikum sie nazwal stylista a jakies idiotki sikaja za nim tylko dlatego ze jest facetem-fryzjerem...... ludzie latami pracuja na tytuły fryzjerskie a taki potrafi tyle co podstawy i juz od razy wielki stylista? TO HUJ NIE FACET zwykła przereklamowana ciota...... nic wiecej . żal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: fryzjer KAMIL IP: *.gprs.plus.pl 07.03.09, 13:06 on jest swietny w tym co robi!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fryzjer KAMIL IP: *.gprs.plus.pl 24.03.09, 19:31 ciekawe czy odprowadza podatek od tego dochodu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: fryzjer KAMIL IP: *.swc.vectranet.pl 08.03.09, 11:49 Ile kosztuje u niego strzyzenie, pasemka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: fryzjer KAMIL IP: *.gprs.plus.pl 08.03.09, 11:52 zalezy od długosci włosow...+_80-100zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: fryzjer KAMIL IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.09, 11:57 nic specjalnego!tylko tyle że facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: fryzjer KAMIL IP: *.gprs.plus.pl 08.03.09, 11:58 Ale za to jaki ... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: fryzjer KAMIL IP: *.swc.vectranet.pl 08.03.09, 12:00 no to cena z kosmosu. płaciłam za pasemka 60 w szklanym domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscc Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:28 Na moje najlepszy fryzjer/-ka w Świeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: fryzjer KAMIL IP: *.gprs.plus.pl 12.03.09, 09:50 ja yez tak sadze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaaal Re: fryzjer KAMIL IP: *.gprs.plus.pl 14.03.09, 00:18 z walizeczka??? to taki brunecik??? a raczej damula? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: fryzjer KAMIL IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 14:38 Kamil jest świetny w tym co robi.Nigdy nie znałam lepszego fryzjera.Mimo że jest facetem to zna się na tym lepiej niż wiele kobiet razem wziętych.Nie znasz go to nie obrażaj I NIE OCENIAJ prostaku.Jest zaradny i koli w oczy ludzi że sobie dorabia w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nini Re: fryzjer KAMIL IP: *.centertel.pl 23.03.09, 19:07 Dla mnie to bedzie tragedia jak sie Kamil wyprowadzi ze Swiecia! Chlopak jest swietnym fryzjerem, swietnym stylista i makijazysta. Potrafi odmlodzic, doradzic w sprawie ciuchow, fryzury, kolorow, makijazu. Spedzenie z nim kilku godzin jest lepsze niz gadanie z kolezankami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: fryzjer KAMIL IP: 93.91.209.* 26.03.09, 15:16 dobry jest chłopak i jak za taki efekt jaki gwarantuje to niedrogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mYk Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 23:15 Jak można się z nim umówić? On pracuje tam na mariankach? Drogi jest? Nigdy nie bylam u fryzjera w Świeciu, więc właśnie szukam takiego, który jest naprawde dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiskus Re: fryzjer KAMIL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 13:41 Ciekawe czy ten Kamilek płaci podatki? Czy ma kasę fiskalna i tp. Jeśli nie, kroi mu się kontrola podatkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: fryzjer KAMIL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.06.09, 17:37 Wejdź na Jego stronę internetową: www.kamilfrankiewicz.pl Tam są wszystkie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: fryzjer KAMIL IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 13:30 jak i za ile robi pasemka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 16:47 Do "dominika" Nie powiem wiele, ale swoim komentarzem pokazałaś kompletny brak kultury i totalne chamstwo. Pewnie sama nic w życiu nie osiągnęłaś i swoje frustracje przenosisz na innych. Nie podoba Ci się strzyżenie? To się u Niego nie strzyż i tyle, a jak masz ochotę komuś dowalić, to dowal - ale z kulturą! Ten wpis jest poniżej krytyki. Zajmij się sobą, swoją fryzurą i pomyśl dwa razy zanim coś napiszesz. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilbo Re: fryzjer KAMIL IP: *.ip.netia.com.pl 22.12.09, 18:25 Jeśli odpisujesz na wpis Dominiki, to czemu kliknęłaś "Odpowiedz" w wiadomości użytkownika "rrrr", a nie w jej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 20:09 Zwracam honor. Ale podpisane jest do "dominiki", chyba użytkownik "rrr" będzie wiedział, że to nie było kierowane do Niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilbo Re: fryzjer KAMIL IP: 81.219.3.* 23.12.09, 00:08 Mi honoru niczym nie ujęłaś. Nie rozumiem jednak, po co klikasz w wypowiedź innego człowieka, żeby w niej wcisnąć "Odpowiedz". Skoro odpowiadasz na czyjś wpis, to klikaj "Odpowiedz" właśnie w tym wpisie, a nie w innym. Nie musiałabyś wtedy dopisywać "do Dominiki", bo od razu wiadomym byłoby, że właśnie na jej wpis odpowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 11:36 Nie wiem po co się tak czepiasz. Napisałam do, której osoby kieruję swój post. Nie jestem codziennym forumowiczem. Wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafi Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 12:16 jo, toż sie dziewczyny nie czepiaj.Chyba wszyscy wiedza o co chodzi i do kogo napisala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bilbo Re: fryzjer KAMIL IP: 81.219.0.* 23.12.09, 13:41 I znowu zrobiłaś to samo. :) Odpisując mi, wcisnęłaś "Odpowiedz" w zupełnie innej wiadomości. :) Wyjaśnij mi prosze taki sposób postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: fryzjer KAMIL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 13:47 Teraz pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś