gosc12345.pl 04.05.09, 16:53 Witam! Chciałem zapytać jakie miasta oferują nasze świeckie ośrodki szkolenia kierowców.Wiem,że na pewno Bydgoszcz.Ale czy jeszcze jakieś?np.Grudziądz,czy Toruń???Proszę o jakieś info.Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: juz kierowca :p Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.09, 16:57 Grudziadz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.09, 17:43 Zazwyczaj Grudziądz i Bydgoszcz ze względu na niedużą odległość tych miast. Ale to nie jest regułą, tylko od Ciebie zależy gdzie chcesz zdawać, możesz zdawać chociażby w Katowicach jeśli znajdziesz instruktora, który chciałby z Tobą tam dojeżdżać;p To tylko kwestia czasu no i KASY przede wszystkim;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: csw Jaki jest numer tel do lekarza -weterynarza Mazura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 08:23 Jaki jest numer tel do lekarza -weterynarza Mazura?dzieki;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc12345.pl Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B 04.05.09, 20:09 a kto najlepiej w Świeciu waszym zdaniem przygotowuje do egzaminu?Zn.jaki ośrodek?Nie pytam o charakter instruktora,tylko o człowieka który najlepiej przygotuje do egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figur Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.09, 22:24 Szkoła Karpińskiego i jako instruktor Pan Odejewski. Zaraz potem Piotr Łukaszewski. O innych można zapomnieć ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 23:21 Zdecydowanie LOK - niezapomniana atmosfera, z usmiechem wspominam po dzis dzien "jazdy" ; polecam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.cust.tele2.pl 07.05.09, 23:25 decydowanie pan Odejewski ze szkoły pana Karpińskiego. Tak naprawdę to tylko dzięki niemu zdałam ten egzamin:) Za co mu serdecznie dziękuję:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.09, 23:18 PIOTR ŁUKASZEWSKI-niezapomniane wrażenia i super przygotowanie doegzaminu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 22:43 z Łukaszewskim? a już piąty raz zdaję, tak go chwalili, polecano mi Szmelca, mogłam posłuchać znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa:) Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 22:32 dzieki, za szybka odpowiedz, moglabym jeszcze poprosic o adres, ewentualnie ulice chociaz:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 12:34 Jak ktoś jest tumanem to nigdy nie zda,to że już 5 raz zdajesz tylko świadczy o twojej głupocie > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CSW Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:21 Karpiński reszta to amatorzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:02 też polecam lok , w zeszłym tygodniu zdałem i to za pierwszym razem! jeździłem z panem Jarkiem, bardzo konkretny gość i widać że zna się na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
gosc12345.pl Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B 26.05.09, 21:49 Gość,a gdzie zdawałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 10:36 w Bydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 22:37 zdecydowanie lok,porządnie przygotują Cię na egzamin z teorii jak i z jazdy, są wymagający, nie zdzierają kasy,szkolą na Bydgoszcz i Grudziądz, bo tam krócej czeka się na egzamin polecam bardzo gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 09:03 Polecam pana Jarka Szmelca z Lok-u, chodziłem do prywatnej szkoły, ale zbyt często nie jeździłem , bo instruktor nie miał czasu, a później się okazało ,że trzeba dokupić godziny!!!! Przeniosłem się do nich, ustalili mi termin egzaminu i na teorie mogłem chodzić za darmola.Zdałem za pierwszym razem,a nie wykupiłem dużo godzin.Pan Jarek mi duzo wytłumaczył i dopiero wiedziałem jak się jeździ na placu. Konkretny gościu, widać, że zależy mu na kursantach , zresztą jest tam fajna atmosfera, dbają o klienta, tym bardziej, że prawko to bardzo stresująca sprawa. Polecam nie będzicie żałować !pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm ;P Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.swiecie.vectranet.pl 11.05.09, 09:13 Pan Odojewski :) zdałem za pierwszym razem w bydzi :) i wielu moich przyjaciół zdało za pierwszym ewentualnie za drugim :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszly kierowca Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 14:06 mam pytanie odnośnie prawka w grudziadzu, wie ktos moze jaki ośrodek organizuje jazdy i egzaminy w tym miescie? prosze o dane jesli ktos posiada, z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca :] Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 15:34 Auto - Kar, Karolina Dębek Polecam gorąco! Zdałem za pierwszym razem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.chelmno.mm.pl 16.05.09, 20:19 W LOKu też jeżdżą do Grudziądza , bo akurat zaczynam jazdę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 21:32 lok szkoli na Grudziądz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 09:40 ok, dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc12345.pl Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B 23.05.09, 17:00 Więc tylko LOK "oferuję" Grudziądz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Pytanie odnośnie prawka kat.B IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 18:07 W ARTUM też jeżdżą na Grudziądz :) Odpowiedz Link Zgłoś