Gość: Meg IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.05.09, 07:54 Czy jest w Świeciu ktoś, kto przygotowuje do studiów na Politechnice gdańskiej na wydział budownictwa?Jakie są szanse podjęcia nauki na tej uczelni po Liceum Ogólnokształcącym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ara Re: Politechnika - przygotowanie IP: *.hparc.com 15.05.09, 13:06 Politechnika zwykle organizowala kursy przygotowawcze z matematyki dla nowo przyjetych studentow, ale chodzi Ci o przygotowanie do samego studiowania czy o rekrutacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Politechnika - przygotowanie IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.05.09, 14:26 Przygotowanie do studiowania. np nie mam pojęcia o rysunku technicznym a tam to chyba podstawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Politechnika - przygotowanie IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 14:33 Ręce opadają. Chcesz iść na politechnikę, a nie masz pojęcia o rysunku technicznym? To tak jakby ktoś z hemafobią chciał studiować medycynę i robić specjalizację z chirurgii. :) Z tak alogicznym tokiem rozumowania i podejmowania decyzji, to nie widzę cię na żadnych studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Politechnika - przygotowanie IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.05.09, 14:48 durniu nie oceniaj!dla Twojej jasności chodze do liceum i do matury mam sporo czasu. skoro pytam o osobę mogacą pomóc to chodzi mi o dokształcenie i uzupełnienie braków w dziedzinie mało mi znanej.Ciekawe gdzie siebie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Politechnika - przygotowanie IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.05.09, 14:52 tak na marginesie to żadnej fobii nie mam a studiujac medycynę zdobywa sie wiedze medyczną na uczelni.Zreszta mnie ręce opadaja na tok Twojego kiepskiego rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student PG Re: Politechnika - przygotowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 14:50 Stary jeśli chodzisz do czerwonego LO to cały program z fizyki musisz OBOWIĄZKOWO przerobić z innym nauczycielem. Nie podaję ci nazwisk (reklama) ale popytaj emerytowanych nauczycieli fizyki. Rysunkiem się nie przejmuj, chyba że nie masz pojęcia o geometrii - ale w takim wypadku daj sobie spokój z politechniką. Oczywiście podstawą jest matma więc jak czujesz się mocny z matmy to sobie poradzisz. Przerób sobie tylko przez wakacje podstawy rachunku całkowego i różniczkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Politechnika - przygotowanie IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.05.09, 15:05 PG, dzięki. Chodze do pierwszej klasy i mysle o ukierunkowaniu siebie, jednak nie wszyscy to rozumieją a złośliwie oceniaja i komentują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Politechnika - przygotowanie IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.05.09, 09:07 Ponawiam temat Odpowiedz Link Zgłoś