Dodaj do ulubionych

Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:52
u pośrednika i już na umowie z Mondi?
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 19:43
      coś koło 1700 netto na początek.
      • Gość: Ba Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.09, 09:28
        1900 netto
        • Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 18:14
          Czy tu jest mowa o dużym Mondi?Pierwsze słyszę,żeby tam zatrudniano przez agencję.
          • Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 12:04
            chodzi o zatrudnienie tymczasowo do Mondi na produkcji.(ile tam się zarabia na
            początek?)
            • Gość: do ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:36
              ja czy ty myslisz ze tak odrazu cie przyjmą???/bardzo pewny siebie
              jestes albo masz skonczone studia z temetyki papiernictwa na
              polibudzie(choc gdybys miał to na najnizsze stanowisko nie
              pojdziesz)..najpierw musisz złozyc papiery pozniej rozmowa a potem
              decyzja czy cie chca jak tak to ich pytaj ile płaca:)
              • Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 14:25
                Ale mnie zaprosili na rozmowe tylko przez telefon nie chcieli podać ile płacą(na
                rozmowie się dowiem).Ciekawiło mnie ile u źródła płacą.
                • Gość: zet Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.centertel.pl 12.06.09, 18:22
                  dowiesz sie na rozmowie ile placą....zadna firma nie podaje zarobków
                  przez telefon
                  • clound Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? 13.06.09, 12:08
                    Firmy nie podają i to jest wielkie nieporozumienie. Skąd ja mam
                    wiedziec czy dana firma jest godna tego aby podjąć z nią współprace?
                    Muszę wiedzieć ile firma płaci zanim złoże papiery - czy w ogóle
                    warto składać. To jest jakaś tragedia w tym kraju. Zarobki są różne.
                    Miałem kiedyś taką sytuację, nie spytałem ile płacą i jak przyszło
                    do podpisywania umowy o prace to prawie co z krzesła nie spadłem.
                    Oczywiście podpisałem umowę aby przepracować miesiąc i odbić sobię
                    koszty związane z procesem rekrutacyjnym.
                    Dzisiaj już jestem ieco mądrzejszy - ale tylko nieco!
                    Pozdrawiam wszystkich
                • Gość: Marny Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 11:50
                  Ale nie zdziw się, jak to Ciebie zapytają, ile chciałbyś zarabiać. Sami mogą Ci
                  tego nie powiedzieć. Gdyby padło takie pytanie podaj kwoty z dwóch pierwszych
                  odpowiedzi - chyba. Myślę, ze ci faceci wiedzą, co piszą.
                  Tylko UWAGA: jeśli rozmowa odbywać się będzie z przedstawicielem firmy WORK
                  SERVICE - pośrednikiem - to pewnie z nim podpiszesz pierwszą umowę i wtedy
                  zarobisz tyle, co nic.
                  Najczęściej kolejna umowa podpisana jest już z MONDI...
                  Powodzenia
    • Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 15:08
      a nik z forumowiczów pracujacych nie może podać stawkę wynagrodzenia miesięcznego?
      • Gość: Marny Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 15:15
        Człowieku! Pomyśl, o co pytasz!!!
        Ty jako potencjalny pracownik musisz ocenić, ile jesteś wart. I spodziewaj się
        takiego pytania na rozmowie kwalifikacyjnej.
        • Gość: gosc Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.06.09, 15:38
          Nie każ mu się zastanawiać nad tym. Po tym jednym, najeżonym błędami
          zdaniu, widać wyraźnie, że jakiekolwiek myślenie jest dla niego zbyt
          trudnym zadaniem.
          • Gość: Marny Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 15:46
            Błędy w pisowni nie są powodem by kogokolwiek obrażać!!!
            Facet po prostu chciał sobie ułatwić. Może nie pomyślał, że pytanie był...nawet
            niestosowne.
            Życzę mu powodzenia!
      • Gość: hotmas Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 17:35
        Nikt z pracowników nie poda Ci na forum ile zarabia. Zarobki podobnie ja w każdej innej dzuże firmie są utajnione.
        • Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 16:40
          ja podam, jak bylem przyjęty do pracy dostałem 1600 PLN (2002rok)
    • Gość: Marny do ja: IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 16:22
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=327&w=96257046&a=96257046
      Przesyłam Ci link do podobnego tematu.
      Pamiętaj jednak, że nie wszystko, co przeczytasz na forum musi być prawdą.
      Pamiętaj też - tak na przyszłość - że pytanie kogokolwiek o zarobki jest bardzo
      niestosowne i mało kto powie Ci prawdę. Takie pytanie - ile możesz zarobić -
      możesz kierować tylko do potencjalnego pracodawcy lub jego przedstawiciela i to
      najlepiej w "cztery oczy", na rozmowie kwalifikacyjnej; nigdy przez telefon!
      Może się powtórzę, ale spodziewaj się pytania w stylu: "ile chciałby Pan u nas
      zarabiać?".
      Może znowu się powtórzę, ale kwoty podane przez dwóch pierwszych forumowiczów
      wydają się realne do osiągnięcia w Mondi.
      • Gość: ktos Re: do ja: IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 23:59
        ja mam przepracowane w Mondi 25 lat i na reke dostaje 2200 w systemie 4 bry
        • Gość: Ja Re: do ja: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 12:00
          To taki świeżak ile dostaje?
          • Gość: ktos Re: do ja: IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 19:43
            nie mam pojęcia ja podałem ci mój dochód pracuje na maszynie papierniczej i nie
            wiem czy są to jakieś kokosy na rodzinę 6 osobowa
    • Gość: felix Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 10:43
      Oj mało dużo za mało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka