Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 15:52 u pośrednika i już na umowie z Mondi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracownik Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 19:43 coś koło 1700 netto na początek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ba Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.09, 09:28 1900 netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 18:14 Czy tu jest mowa o dużym Mondi?Pierwsze słyszę,żeby tam zatrudniano przez agencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 12:04 chodzi o zatrudnienie tymczasowo do Mondi na produkcji.(ile tam się zarabia na początek?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.09, 13:36 ja czy ty myslisz ze tak odrazu cie przyjmą???/bardzo pewny siebie jestes albo masz skonczone studia z temetyki papiernictwa na polibudzie(choc gdybys miał to na najnizsze stanowisko nie pojdziesz)..najpierw musisz złozyc papiery pozniej rozmowa a potem decyzja czy cie chca jak tak to ich pytaj ile płaca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 14:25 Ale mnie zaprosili na rozmowe tylko przez telefon nie chcieli podać ile płacą(na rozmowie się dowiem).Ciekawiło mnie ile u źródła płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.centertel.pl 12.06.09, 18:22 dowiesz sie na rozmowie ile placą....zadna firma nie podaje zarobków przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś
clound Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? 13.06.09, 12:08 Firmy nie podają i to jest wielkie nieporozumienie. Skąd ja mam wiedziec czy dana firma jest godna tego aby podjąć z nią współprace? Muszę wiedzieć ile firma płaci zanim złoże papiery - czy w ogóle warto składać. To jest jakaś tragedia w tym kraju. Zarobki są różne. Miałem kiedyś taką sytuację, nie spytałem ile płacą i jak przyszło do podpisywania umowy o prace to prawie co z krzesła nie spadłem. Oczywiście podpisałem umowę aby przepracować miesiąc i odbić sobię koszty związane z procesem rekrutacyjnym. Dzisiaj już jestem ieco mądrzejszy - ale tylko nieco! Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 11:50 Ale nie zdziw się, jak to Ciebie zapytają, ile chciałbyś zarabiać. Sami mogą Ci tego nie powiedzieć. Gdyby padło takie pytanie podaj kwoty z dwóch pierwszych odpowiedzi - chyba. Myślę, ze ci faceci wiedzą, co piszą. Tylko UWAGA: jeśli rozmowa odbywać się będzie z przedstawicielem firmy WORK SERVICE - pośrednikiem - to pewnie z nim podpiszesz pierwszą umowę i wtedy zarobisz tyle, co nic. Najczęściej kolejna umowa podpisana jest już z MONDI... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.09, 15:08 a nik z forumowiczów pracujacych nie może podać stawkę wynagrodzenia miesięcznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 15:15 Człowieku! Pomyśl, o co pytasz!!! Ty jako potencjalny pracownik musisz ocenić, ile jesteś wart. I spodziewaj się takiego pytania na rozmowie kwalifikacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.06.09, 15:38 Nie każ mu się zastanawiać nad tym. Po tym jednym, najeżonym błędami zdaniu, widać wyraźnie, że jakiekolwiek myślenie jest dla niego zbyt trudnym zadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 15:46 Błędy w pisowni nie są powodem by kogokolwiek obrażać!!! Facet po prostu chciał sobie ułatwić. Może nie pomyślał, że pytanie był...nawet niestosowne. Życzę mu powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hotmas Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 17:35 Nikt z pracowników nie poda Ci na forum ile zarabia. Zarobki podobnie ja w każdej innej dzuże firmie są utajnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 16:40 ja podam, jak bylem przyjęty do pracy dostałem 1600 PLN (2002rok) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marny do ja: IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 16:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=327&w=96257046&a=96257046 Przesyłam Ci link do podobnego tematu. Pamiętaj jednak, że nie wszystko, co przeczytasz na forum musi być prawdą. Pamiętaj też - tak na przyszłość - że pytanie kogokolwiek o zarobki jest bardzo niestosowne i mało kto powie Ci prawdę. Takie pytanie - ile możesz zarobić - możesz kierować tylko do potencjalnego pracodawcy lub jego przedstawiciela i to najlepiej w "cztery oczy", na rozmowie kwalifikacyjnej; nigdy przez telefon! Może się powtórzę, ale spodziewaj się pytania w stylu: "ile chciałby Pan u nas zarabiać?". Może znowu się powtórzę, ale kwoty podane przez dwóch pierwszych forumowiczów wydają się realne do osiągnięcia w Mondi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: do ja: IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 23:59 ja mam przepracowane w Mondi 25 lat i na reke dostaje 2200 w systemie 4 bry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: do ja: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.09, 12:00 To taki świeżak ile dostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: do ja: IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.09, 19:43 nie mam pojęcia ja podałem ci mój dochód pracuje na maszynie papierniczej i nie wiem czy są to jakieś kokosy na rodzinę 6 osobowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix Re: Ile zarabia pracownik produkcyjny w Mondi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 10:43 Oj mało dużo za mało Odpowiedz Link Zgłoś