Dodaj do ulubionych

Kultura leży

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.06.09, 11:50
Zastanawia mnie tylko czy na to spotkanie zostali zaproszeni przedstawiciele Związku Harcerstwa Polskiego?
Wcale by mnie to nawet nie zdziwiło gdyby o tym zapomnieli.
Nie można zapomnieć natomiast o fakcie iż ZHP jest jedną z najstarszych działających organizacji zajmujących się kształtowaniem i wychowywaniem młodzieży.
Dlaczego w takim razie ZHP jest pomijana w spotkaniach na temat unijnych funduszy czy organizowania wszelkiego rodzaju imprez kulturalnych, a przecież w szeregi ZHP również wchodzą ludzie kreatywni pełni werwy i pomysłów, którzy z pewnością chcieli by coś zrobić dla miasta i gminy.
Obserwuj wątek
    • Gość: sportowiec Re: Kultura leży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 18:51
      Prosze Państwa mieszkam tutaj 10 lat i takiego niskiego poziomu kulturalnego /sport ,imprezy sportowo-rekr. imprezy kulturalne .np, zaproszenie gości poetów, kabareciarzy, itp./ nie ma nigdzie a to jest miasto 6-7 tyś Dalej stadion komu ma służyć..bardzo chetnie bym pograł w piłkę nożną, kosza , piłke ręczną ..mam zdolne dzieciaki ale tutaj nic się nie dzieje . Zczego są zadowaleni radni nie mam pojęcia..ale widać po minach ,że to obłuda..i tak jest . kiedy się zmieni ...trzeba czekać kadencję i wybrać naprawdę ludzi czynu nie marazmu....
    • Gość: A Re: Kultura leży IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 17:29
      Nowe liczy na to, że zmieni burmistrza i już. ale to w przypadku tej pustyni nie wystarczy. Radni, radni i jeszcze raz radni-burmistrz tylko wykonuje zadania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka