Gość: tom IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 23:21 Witam. Mam pytanie, czy w świeciu znajduje się jakieś studio tatuażu? jak tak to gdzie i czy warto tam sie udać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KatJa Re: studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 23:34 nie słyszałam o takowym, polecam zainwestować w tatuaż więcej niż 500zł i udać się do kogoś, kto ma co najmniej kilkuletnie doświadczenie w tym temacie. Tatuaż ma zdobić przez całe życie, więc to nie takie proste dobrać odpowiedni wzór do ciała. Oczywiście, jeżeli szczytem ambicji jest motylek, ptaszek, serduszko czy głowa indianina to inna sprawa, ale jeżeli wymagasz to lepiej mieć na to konkretny pieniądz. Mi tatuaż robił Jerzy Kolasa. Bardzo utalentowany człowiek, który napisał scenariusz do filmu Sztos. Także zagrał kilka mniejszych ról filmowych (Chłopaki nie płaczą, Sztos, Poranek kojota i E = mc2). Człowiek konkretny i przede wszystkim ma wieloletnie doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KatJa Re: studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 23:35 www.maorys.pl Odpowiedz Link Zgłoś