Gość: VW MANIAK IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.09, 17:07 zapraszamy wszystkich którzy uważają ze mają fajnego VW do wyjazdu na VW MANIE do Pruszcza Gdańskiego spotkanie na parkingu Galerii Marianki w niedziele 26.07.09 o 18 wyjazd na VW manie 31.07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: golfiarz:) Re: SPOT Świeckich VW maniaków IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.09, 19:17 a ilu was juz jest chętnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gufi Re: SPOT Świeckich VW maniaków IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.07.09, 22:37 Troszke nas już jest.Zapraszamy wszystkich użytkowników VW na spotkanie 26.07.09 o 18, obgadamy co i jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zachar Re: SPOT Świeckich VW maniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 17:38 witam, a kto ugaduje spotkanko, może sie znamy..my tez jedziemy na vw manie naszymi mk4,mk2 wpadniemy tak jak piszesz wyżej i obgadamy..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: SPOT Świeckich VW maniaków IP: 87.204.99.* 16.07.09, 08:36 No to mniej więcej ile autek szykuje się na wyjazd? Dobrze byłoby ugadać się z ekipą z CG i ruszyć razem, integracja zawsze jest wskazana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tedi Re: SPOT Świeckich VW maniaków IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.09, 07:08 No i jak?Spot odbył się?Ja niestety nie mogłem przyjechać. Ile było vwejów?:) Jakie ustalenia co do wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek leszek Re: SPOT Świeckich VW maniaków IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.07.09, 12:07 Zbieramy sie o 16.30 na Orlenie we Wiągu. Tam czekamy na Torun ,Bydgoszcz,Chełmno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotówa Re: SPOT Świeckich VW maniaków IP: *.pools.arcor-ip.net 29.07.09, 22:58 Zaluje bo ominie mnie ta impreza ze wzgledu na to, ze nie mam mnie w kraju obecnie a chetnie bym pojechal nie tyle pokazac swoj samochod co dowiedziec sie nowych rzeczy na jego temat. Pozdrawiam zycze milych wrazen :) ps. Ciekawy jestem ilu reprezentantow bedzie z CSW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fert Re: SPOT Świeckich VW maniaków IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.08.09, 10:27 hej ludziska, wiem, że w Świeciu jest sporo ukrytych w domach muzyków. Siedzą w domach i brzdąkają na gitarach czy innych instrumentach. Zakładajcie jakieś kapele, bo tu jest taka bieda. Jak ktoś chętny do pogrania czegoś na pograniczu progresywnego rocka albo czegoś podobnego, to wpisujcie tu na czym gracie i co chcielibyście grać. Może akurat coś się wykluje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: SPOT Świeckich VW maniaków IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.08.09, 12:42 macie sie czym podniecac Odpowiedz Link Zgłoś