Gość: Zainteresowany IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.09, 11:09 Czy koś wie gdzie by najlepiej wybrać sie na kurs prawa jazdy kat.C i za ile?z tego co słyszałem to można zrobić taki w Grudziądzu.Za odp.z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koryt Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 21:16 LOK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 21:50 tak LOK kat.C i zaraz rób CE bo od 10 września zmieniają się przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 21:52 lok szkoli na kat.C na Grudziądz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 10:27 Dzięki a czy z prywaciarzy w G-dzu nikt nie szkoli?ja z LOK-iem mam przykre wspomnienia jeśli chodzi o kat.B to nie mieli nawet placu manewrowego i rozstawiali słupki przy Mondi i w dodatku kursant był prawdziwy BUCU i niemiły.A jakie przepisy mają się zmienić od 10 października?i ile ma kosztować na C w LOK-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 12:52 no wiesz tak po pierwsze to Lok nigdy nie miał placu koło Mondi- chyba jakieś dawne czasy , a po drugie to tam zaszły duże zmiany , a więc możesz być mile zaskoczony przyjdź lub zadzwoń i się wszystkiego dowiesz - 523313457, przygotowują grupe na nowy kurs i od sierpnia możesz już jeździć nie czekaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 13:24 A kolego zapomniałem jak zapiszesz się do Lok-u to gratis zrobią ci kurs na burty samowyładowcze wiem bo zrobiłem u nich C i mam już świstek w ręku zresztą zobacz na ich stronie www.lok.org.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.09, 13:55 > w dodatku kursant był prawdziwy BUCU i niemiły. Kursantem byłeś Ty. Skoro narzekasz na ten ośrodek, to zapewne Twoje niemiłe wspomnienia dotyczą instruktora... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 14:46 Zdecydowanie odradzam Lok. plac wyglada jak pastwisko ,a po za tym jezdzi sie na placu praktycznie samemu poniewaz panu istruktorowi nie zawsze chce sie pofatygowac na plac. wiem bo znam osoby które konczyly kurs w loku. samochod w kiepskim stanie i 100 zł drozej niz u Artura Michałowskiego. Sam wybralem szkole pana Artura i dzis mam juz prawo jazdy w rece. Kurs ukonczylem w nie całe 3 miesiace i zdalem za pierwszym razem. jestem bardzo zadowolony. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 15:54 No to żebyś się nie zdziwił gdzie teraz lok ma plac ( i nie koło stacji paliw ARKA), bo na pastwisko to mi to nie wygląda jak masz złe informacje i chcesz zrobić reklame Panu Arturowi to nie w ten sposób, zresztą Lok zawsze miał bardzo wysoką zdawalność na kat.C i E i niektóre szkoły mają takie metody,że na forum piszą takie głupoty i zacierają ręcę! Lok powinien się cieszyć ,że o nim piszą w taki sposób, bo widocznie konkurencja się ich obawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 16:37 Jak juz jesteś tak zdecydowanie konkretny i piszesz całą "prawdę " o Loku to podkreśl jedno,Star ciągle jeździ po Grudziądzu, co znaczy że ludzie do nich chodzą. Ja jeździłem z Andrzejem na C a teraz jeżdże na E. No niestety jak robiłem C plac był kiepski, ale teraz jest nowy. No i oczywiście napisz, że Pan Artur nie posiada Stara, a na jazde musisz dojechać na własną rękę do Grudziądza ( straszna oszczędność). Cały kurs przez 3 miesiące, tak długo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 19:12 a czy to jakis problem z tym grudziądzem? nie tracisz czasu na dojazdy - mozesz wiecej pojezdzic po miescie. mysle ze zyski są wymierne w stosunku do poniesionych kosztów. a jesli lok ma nowy plac to zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant loku Re: Prawo jazdy kat. C IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.09, 19:43 jak chcesz iść do loku to musisz umieć jeżdzić bo jeżdzisz starym zdezelowanym starem no i instruktora nigdy nigdy niema na placu Odpowiedz Link Zgłoś