Gość: gosc IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 14:41 Czy w Świeciu naprawiaja gdzieś drukarki atramentowe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raczej nie Re: serwis drukarek IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.09, 16:08 zapytaj w sklepie komputerowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: serwis drukarek IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 11:25 W drukarce HP wypadła mi taka blaszka w koszyku na tusz i teraz ciagle miga czerwone światło że nie mam tuszu .da sie jeszcze coś z tym zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: serwis drukarek IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 16:20 Firma Printer na Chmielnikach w Inkubatorze. Jak tam nie poradza to juz nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: serwis drukarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 14:44 Ten facet kreci nosem jak panna na wydaniu. A tego mi sie nie chce robic, tamtego mi sie nie oplaca. Z taka gadka daleko nie zajedzie. Po prostu nie zalezy mu na klientach, moze ma ich za duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: serwis drukarek IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 14:57 wiem ze tylko tam robią a jaka jest postawa albo coś nie jest mi znana Odpowiedz Link Zgłoś