Gość: rolnik IP: 83.1.123.* 06.03.10, 20:20 Mam pytanie? moze ma ktoś taki sam problem, jak to jest z obszarem meljoracyjnym który od lat nic nie jest robione rowy zanieczyszczone a spółkę trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tater Re: spółka Wodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 00:32 Też mam ten sam problem rowy zanieczyszczone że nawet nie wiadomo gdzie ten rów jest..a płacić trzeba..chyba większość osób ma ten sam problem.. wszyscy płacą a pieniądze idzie na utrzymanie kierowników nierobów którzy jeżdzą VW i nic nie robią.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perdę_ltd Re: spółka Wodna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 02:54 O take Polske walczyliśmy, żeby lechowskim żyło się dostatnio w błogim nic nierobieniu za kasę podatników. Co jest do udowodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: spółka Wodna IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.10, 07:55 Ja słyszałem ze wiele ludzi nie płaci ja tez nie przyjąłem umnie juz do lat nic nie robione!i zaco to płacić? Odpowiedz Link Zgłoś