Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 1

IP: *.opera-mini.net 18.07.10, 16:33
Co mozecie napisac o tej szkole?
Obserwuj wątek
    • Gość: I Re: Gimnazjum nr 1 IP: 83.1.114.* 19.07.10, 12:44
      beznadzieja!!! jak masz możliwość to wypisz swoje dziecko stamtąd
      • Gość: Spoko obserwator Re: Gimnazjum nr 1 IP: *.smsiarkowiec.pl 19.07.10, 13:53
        Nie wiem dlaczego tak piszesz ale dowiedz się że Gimnazjum nr 1 osiąga najlepsze wyniki w Tarnobrzegu jeśli chodzi o ilość laureatów różnorakich konkursów i olimpiad przedmiotowych.Jest tam też świetny teatr, kabaret,SKSy które pozwalają na alternatywne rozwijanie zainteresowań młodzieży. Jednak ta szkoła nie umie się jakoś sprzedać na zewnątrz i uwypuklić osiągnięć. Z tego co można zaobserwować w prasie lokalnej widać że "najlepszą prasę" dzięki znajomościom dyrektorek mają 3 i 4. To o 3 zawsze jest sporo w Echu.Każda zabawa dla dzieci za szkołą ma fotograficzną dokumentację gazetową.Jeśli 3 może pochwalić się dość dobrymi wynikami to już dla chwalenia 4 nie widzę żadnego uzasadnienia.Wystarczy przypomnieć te karczemne awantury sądowe dyrekcji tej szkoły z jej własnymi nauczycielkami-w takiej atmosferze i na" takich demotywatorach" na pewno nie chciałabym widzieć swojego dziecka.Wydaje mi się że tam nauczyciele nie mają głowy do nauki skoro żrą się w swoim sosie.Dlatego wg mnie wybór w Tarnobrzegu dotyczy albo gimnazjum nr 1 albo nr 3.
        • Gość: I Re: Gimnazjum nr 1 IP: 83.1.114.* 24.07.10, 19:31
          chciałbyś :P, a skąd masz takie wieści na temat domniemanych
          sukcesów tejże szkoły?? ta szkoła nigdy nie słynęła z dobrych
          wyników testów kompetencji, szczególnie z części matematycznej :/
          • Gość: znajoma Re: Gimnazjum nr 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 19:40
            4 to podstawówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka