Dodaj do ulubionych

Zadbane włosy

IP: *.smsiarkowiec.pl 09.10.10, 22:00
Mam bardzo rzadkie i cienkie włosy.Proszę o porady jak o nie zadbać by wyglądały ładnie i choć trochę się podobały.Poza tym też mam problem,bo mam je ciągle rozwichrzone i ciągle mi odstają,najgorzej grzywka.
Obserwuj wątek
    • Gość: doktor Re: Zadbane włosy IP: *.inowroclaw.mm.pl 09.10.10, 22:13
      Kobieta elegancka to kobieta z upiętymi ładnie włosami.

Stosuj szampony powiększające objętość włosów. Produkuje je wiele firm. Ostatnio reklamowała je firma SCHAUMA. (ciemnozielone opakowanie.)
      Najlepiej aby były to takie szampony po których włosy się nie świecą.

Po umyciu możesz opłukać mieszankami z ziół ale najlepszy efekt da napar z liścia pokrzywy (1-2 łyżki liścia zalej wrzątkiem, przykryj, odczekaj 20minut, przecedź, dolej wody, (05-2l) w zależności od tego czy chcesz mieć je bardziej puszyste czy też nie.)

W skórę głowy możesz wcierać sok z łopianu i pozostawić na kilka godzin przed myciem włosów.

Polecam również lek do wcierania o nazwie SEBOREN (tylko po jego wtarciu w skórę głowy nie wychodź na słońce by nie odbarwić trwale skóry) Ten również pozostaw jak najdłużej na skórze.

A resztę dopowiedzą koleżanki
      grono.net/forum/topic/12471210/0/
    • Gość: doktor Re: Zadbane włosy IP: *.inowroclaw.mm.pl 09.10.10, 22:29
      "i ciągle mi odstają,najgorzej grzywka."

Jeżeli opłuczesz włosy zimną wodą to będą sztywniejsze, jeżeli ciepłą bardziej miękkie.
      Jeżeli włosy odstają to nie susz je suszarka. Pozostaw je aby same wyschły.

Wypróbuj 2 szampony : SEBORADIN NIGER i REGAINE. (REGAINE szampon, nie płyn na porost włosów)
      Powinny dawać miękkość włosa. O innych poinformują zapewne forumowicze. Pierwszy kosztuje ok 14zł a cenę drugiego znajdziesz w internecie.
      • Gość: gość Re: Zadbane włosy IP: 83.238.199.* 10.10.10, 06:42
        >(REGAINE szampon, nie płyn na porost włosów) <

chodzi o PREGAINE z pewnością
        wizaz.pl/produkty/baza/produkt-2455-opis-Pharmacia-Upjohn-Pregaine-szampon.htm
    • Gość: gość Re: Zadbane włosy IP: 83.1.118.* 10.10.10, 11:01
      Jak masz suche włosy nie używaj pokrzywy bo to bardziej wysusza. Stosuj jedwab do włosów.
    • Gość: kolagen Re: Zadbane włosy IP: *.smsiarkowiec.pl 23.10.10, 11:38
      POLSKI KOLAGEN NATURALNY
      Weekendowa promocja!!! 23 i 24 października (sobota - niedziela) dla wszystkich nowych klientów specjalny 20 % rabat. Niższe ceny już po zarejestrowaniu się na naszej stronie www.kolagen-naturalny.net.pl Promocja trwa do wyczerpania zapasów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka