Dodaj do ulubionych

Prawda w oczy kole Mastalerza

IP: *.serverloft.com 03.12.10, 18:58
Nie dosc ze na forum echa dnia usuwaja wpisy ktore nie sa po mysli Mastalerza (to mnie jeszcze prawie nie dziwi - bo ta bezstronna jak twierdzi Mastalerz gazeta pisze nawet o tym ze a Mastalerz baka puscil no ale Grzesio i Klaudia wiadomo ... ciekawe ktore bedzie rzecznikiem prasowym w przypadku wygranej ) to i niestety na tym forum tez nie mozna pisac o tym bo tez to usuwaja.
Mastalerzu z Radomia ktory tak kocha Tarnobrzeg a jak wytlumaczysz to:

w odpowiedzi na ogłoszenie nr 30/2009/DNWiP4 o naborze kandydatów do Rady Nadzorczej z dnia 29 maja 2009 r. niniejszym zgłaszam swoją kandydaturę na członka rady nadzorczej Spółki „UzdrowiskoLądek-Długopole” S.A. z siedzibą w Lądku-Zdroju, zwanej dalej „Spółką”, oraz oświadczam, iż spełniam wymagania zawarte we wspomnianym ogłoszeniu.

w odpowiedzi na ogłoszenie nr 32/2009/DNWiPl o naborze kandydatów do Rad Nadzorczych z dnia 29 maja 2009r., niniejszym zgłaszam swoją kandydaturę na członka rady nadzorczej Spółki Kopalnia Soli „Wieliczka” z siedzibą w Wieliczce, zwanej dalej „Spółką", oraz oświadczam, iż spełniam wymagania zawarte we wspomnianym ogłoszeniu.

Tez powiesz ze to nieprawda ???
Pewnie to nie ty pisales co ? Polazlbys wszedzie byle sie do koryta dorwac.

Ja mam propozycje dla mieszkancow TBG - niech nikt nie idzie na wybory i nie oddaje glosu ani na Dziubinskiego ani na Mastalerza. Bo ani jeden ani drugi sie na to stanowisko nie nadaje.
Obserwuj wątek
    • Gość: allelujaidoprzodu Re: Prawda w oczy kole Mastalerza IP: 178.159.162.* 03.12.10, 19:11
      Spodobał mi się wpis na forum z niedawna: wybór między kiłą a rzeżączką. Ale może ten drugi coś pokaże. 14 lat to za dużo. Wg mnie 2 kadencje tak jak na prezydenta kraju.
    • Gość: juzio Re: Prawda w oczy kole Mastalerza IP: *.pppoe.sistbg.net 03.12.10, 20:20
      AFE,AFE AFEERZYSTA I KOMBINATOR .
      • Gość: a fe a fe Re: Prawda w oczy kole Mastalerza IP: *.tktelekom.pl 03.12.10, 20:36
        ten zasmarkany wąs.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka