Gość: Dana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 18:47 www.youtube.com/watch?v=CJyRIgoLTwA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Henryk Re: Dla Henia IP: *.icpnet.pl 20.12.10, 00:14 Henio w ósmym niebie. Siedem za mało. Tylko gapa, raz wysłuchał chciał drugi i........ Nie wie jak uruchomić, Wybitny specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dla Henia IP: 83.238.199.* 19.12.10, 23:38 Słucham przez słuchawki dobrej jakości. Wrażenia słuchowe są niesamowite! Heniu! Musi cię bardzo kochać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Dla Henia IP: *.icpnet.pl 20.12.10, 00:10 Znalazłem i nie umiem drugi raz uruchomić, żeby posłuchać (ale bystry jestem, co nie?. Buźka Dano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Dla Henia IP: *.tktelekom.pl 20.12.10, 02:00 Najprościej to kliknąć link jeszcze raz lub po skończeniu filmu jest Odtwórz ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Lolka. Re: Dla Henia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 23:06 Dziękuję Ci, że doradzileś Heniowi. Życzę Ci spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Wokół szczerych, dobrych ludzi. Ciepła rodzinnego, uśmiechu stałego, dobrego nastroju w święta, ktoś o Tobie pamięta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Dla Henia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 16:03 CZASEM ODCHODZĄ NASZE ANIOŁY Czasem odchodzą nasze anioły... I nagle w miejscu staje czas... A z nimi cząstka nas odchodzi I wielki smutek marszczy twarz Czasem na chwilę gaśnie słońce Duszę wypełnia gęsty mrok Nikną nadzieje i marzenia I w pustce ginie tęskny wzrok Czasem odchodzą dobrzy ludzie Co nam pomogli w życiu wiele I próżno wtedy pytać Boga Czemu odchodzą przyjaciele Lecz oni ciągle przecież żywi Nadal wytrwale są wśród nas Ich dusze przy nas pozostały Tylko ich ciała zabrał czas... /Henryk Rynkowski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dla Henia IP: 83.238.199.* 20.12.10, 02:03 Heniu z miastaście dupaście, ze wsiście fujaraście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Dla Henia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 08:08 Buźka, Heniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rea Re: Dla Henia IP: 178.159.167.* 20.12.10, 09:06 Heniowi życzę dobrej energii na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Dla Henia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 17:30 Dzięki za piękne róże, ja Ci przesyłam trochę lasu. Uwielbiam przebywać w brzozowym lesie. www.bank-zdjec.com/foto/8344/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggreg Re: Dla Henia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 22:16 ludzie! nie macie maili, żeby pisać ze sobą?? tylko piszecie takie bzdury! na normalnym forum admin zaraz by do kosza wyje***!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dla Henia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.14, 16:12 Zamykam ten wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Dla Henia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.03.14, 18:21 A zakładałaś że zamykasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dla Henia IP: 66.90.121.* 11.03.14, 20:03 Kobieto! Bądź poważniejsza! O tym wątku już dawno zapomnielim a ty go odświeżasz i zamykasz. Za kilka dni ktoś znów go założy a ty znów w nim się pojawisz. I tak zamykasz, zaczynasz od nowa i znów jakiś zamykasz itd. Żegnałaś się z tym forum i znów tu jesteś itd, itp Powagi a raczej rozsądku życzę. Odpowiedz Link Zgłoś