Dodaj do ulubionych

Naprawa telewizorów

IP: *.smsiarkowiec.pl 21.04.11, 11:40
Na same święta padł mi telewizor.Proszę polecić taniego człowieka od naprawy,albo zakład w Tbg,który sprawnie się uwinie z naprawą.
Obserwuj wątek
    • Gość: juzek Re: Naprawa telewizorów IP: 80.50.60.* 21.04.11, 12:25
      www.zumi.pl/449782,Serwis_TV-Video_Autoryzacja_Thomson_Panasonic_Samsung_Grundig._Marek_Wilk,Tarnobrzeg,firma.html
      • Gość: ala Re: Naprawa telewizorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.11, 12:42
        Pan Makowski, ul. Wyspiańskiego
    • Gość: tripleX Re: Naprawa telewizorów IP: *.tktelekom.pl 21.04.11, 13:05
      Tanio i dobrze naprawia zakład na ulicy bodajże to jest Kościuszki lub Dominikańska.W takim starym domu co są w nim także materiały budowlane.Tam na tym placu był jeszcze niedawno komis samochodowy, obok cukierni dominikańskiej.
      • Gość: dawny klient Re: Naprawa telewizorów IP: *.tktelekom.pl 21.04.11, 14:40
        z wyspiańskiego polecam nigdzie nie zrobili i leżało po 3 tygodnie, a jak do niego zaniosłem i mówiłem że nak nie opłacało się bedzie naprawiać to miał zadzwonić, zadzwonił że zrobione a koszt 30 zł o ile pamietam, małą pierdoła, chyba ma gośc pojecie co robi i z kasy nie ciagnie jak inni i szybko naprawia ze 3-4 lata działa i nie narzekam
        • Gość: gośc Re: Naprawa telewizorów IP: *.smsiarkowiec.pl 21.04.11, 21:27
          Pan Paweł Majewski..ma sklepik z częściami elektronicznymi obok Ogorzałka, super fachowiec
          • Gość: tvmaniak Thomson 29" DX400 - sprzedam IP: *.12-1.cable.virginmedia.com 25.04.11, 10:47
            www.i-bazar.cz/pictures/pics/1672325-prodam-televizi-thomson-29-dx400-501375.jpg
            za 2 setki.

• Gość: gosc Re: Naprawa telewizorów IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 18:29
      bron boze zaklad na wyspianskiego na 1 pietrze Psuja a nie naprawiaja a do tego trzymaja miesiacami a potem mowia ze sie nie da;P
      a facet na dole w 2 dni naprawil
      • Gość: dawny klient Re: Naprawa telewizorów IP: *.tktelekom.pl 25.04.11, 20:34
        ja korzystałem z tego na parterze na pawilonach
    • e-ftalo Re: Naprawa telewizorów 26.04.11, 19:31
      Kupiłbym ten telewizor,ale muszę znać stan,obejrzeć go.
      A tak w ogóle ,ma ktoś do sprzedania telewizor 21 cali-25 cali w dobrym stanie?Chcę kupić
      • Gość: tvmaniak tv sprzedam! IP: *.12-1.cable.virginmedia.com 26.04.11, 21:55
        Nikt nie kaze kupowac w ciemno. To nie Allegro :P
        Ostrzegam: jest duzy i ciezki i na dodatek na 4pietrze :)
        Jak bedziesz zdecydowany to pisz na kantor@notowany.pl
        Takich o ktore pytasz mam chyba z 5, niestety nie na miejscu wiec nie moge Ci zaoferowac..

A swoja droga ktos moze wie gdzie mozna umieszczac takie regionalne ogłoszenia sprzedam/kupie itp?

pzdr.
        • Gość: znajoma Re: tv sprzedam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 22:06
          tutaj:
          www.sandomierzanin.pl/
    • nom73 Re: Naprawa telewizorów 26.04.11, 22:16
      Gość portalu: Aneta napisał(a):

> Na same święta padł mi telewizor.Proszę polecić taniego człowieka od naprawy,al
      > bo zakład w Tbg,który sprawnie się uwinie z naprawą.

Kineskopowy ten telewizor?
      • Gość: tvmaniak tv 29" 100Hz sprzedam! IP: *.12-1.cable.virginmedia.com 27.04.11, 22:10
        > Kineskopowy ten telewizor?

a sa jeszcze jakies inne rodzaje? ...z wygladem takim jak ten na foto, o takim samym nr modelu, i były gabarytowo duze i ciezkie (44kg) i zeby były warte te 200 zł? :>

@znajoma - dzieki za linka!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka