Gość: m2 IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.06.11, 19:13 ciekawi mnie czy u Was też dzisiaj internet tak wolno chodzi nie da się z niego korzystać. Proszę tylko bez żartów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tsm Re: internet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.06.11, 22:08 U mnie działa normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: internet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.06.11, 23:10 "Chodzi lisek koło drogi..." Internet co najwyżej może działać lub nie ale żeby chodził ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: internet IP: *.tktelekom.pl 24.06.11, 23:34 NIe czepiaj się bez potrzeby. Potocznie się mówi Internet "chodzi" wolniej lub szybciej w obecnych czasach powinieneś kojarzyć o co chodzi chyba że z nudów trollujesz. Do autora tematu, może coś z komputerem masz nie tak że spowalnia często jakieś infekcje, wirusy spowalniają przesył. Jak masz kogoś kumatego w komputerach niech Ci sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: internet 25.06.11, 02:55 komu chodzi,temu chodzi.Mi śmiga ,ewentualnie bieży. A pytanie który internet najlepszy,to kwestia nierozstrzygnięta.Najlepiej mieć jednoczeńnie z kilku źródeł ,wtedy możesz sobie porównać w razie awarii. A jeśli chodzi o komputer,to im bardziej skomplikowany windows,tym wolniejszy,dlatego polecam minimalne konfiguracje do internetu .A jeśli chodzi o przerywanie,no cóż,trzeba sobie umieć robić parę rzeczy na raz,tak aby chwilowa przerwa nie skutkowała frustracją,to kwestia wprawy. Kiedyś na początku też mnie wkurzało jak znikało,a teraz mnie to wali,co parę minut robię "odśwież" na wszystkich zakładkach i mam to co chciałem otworzyć bez ponownego klikania w linki Odpowiedz Link Zgłoś