Dodaj do ulubionych

Uomatko otwarli Donalda

IP: *.flash-net.pl 21.07.11, 17:54
Chamstwo sie zjechalo zewszad, pozastawiane auta na parkingu, policja juz miala zajecie ;)
Kotlet z psa, pomielony razem z buda:))
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Uomatko otwarli Donalda IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 18:13
      Pierwszy Grubas Miasta Pan Norbert przeciął wstęgę?
      • Gość: Jacus Re: Uomatko otwarli Donalda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 07:44
        ... i dostal w nagrode Big Maca, ktorego szybko spalaszowal na wejsciu zeby mu nie wydarli z reki
      • Gość: fan Mastalerza Re: Uomatko otwarli Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.07.11, 08:53
        Kiedyś się zastanawiałem z czym byłoby naszemu Prezydentowi najlepiej do twarzy i teraz wiem z Big Mackiem. Chyba nazwę źle napisałem ale chciałem napisać dobrze.
        • Gość: praca Re: Uomatko otwarli Donalda IP: 212.160.172.* 22.07.11, 09:08
          nie on jest zajęty ustawianiem miejsca pracy w urzedzie dla jakiejś dziewczyny która ma wygrać konkurs
          • Gość: estetka Re: Uomatko otwarli Donalda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.07.11, 17:02
            Ten pan już raczej nie powinien więcej jeść bo widok jest coraz bardziej przykry. Głowa całkiem kwadratowa mu sie zrobiła ze o reszcie juz nie wspomne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka