Dodaj do ulubionych

Dzisiaj u Liza

03.10.11, 21:02
..rozmowa z Kaczynskim.Poleca i sam jestem ciekaw,jak peowski lizus bedzie straszyl PiS-em.
Obserwuj wątek
    • mr.molibden Re: Dzisiaj u Liza 03.10.11, 21:22
      Myślę iż posuwa się pan ciut za daleko w swojej wrogości do ludzi,z całym szacunkiem do pana -nie zna pan osobiście pana T.Lisa a skazuje go na potępienie poprzez jego wybór co do przynależności partyjnej,czy jest pan bogiem,wyrocznią ,człowiekiem który wie i zna wszystko-oj chyba nie, po studiowaniu pana postów twierdzę iż jest pan katolikiem,pytam zatem gdzie są magiczne słowa,,-kto jest bez winy niechaj pierw rzuci kamień"
      Aby sytości stołu stało się zadość -jestem bezpartyjny i agnostyjny
      Pozdrawiam!
      • Gość: zenek Re: Dzisiaj u Liza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.11, 21:39
        Nie wiem czy Pan wie o czym mowi?. To Pan Lis wystaweia sobie cenzurke tendencyjnymi programami. Ten czlowiek jest niesprawiedliwy jak malo kto.
        Osobiscie ogladam ten program dosc czesto jak czuje ze moj organizm potrzebuje dodatkowej adrealiny. Ludziom wsplywowym, bez swojego zdania nie polecam tego programu..
    • Gość: egon Re: Dzisiaj u Liza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.11, 22:41
      Wyjątkowo obejrzałem. Z jednej strony napięty chamski bubek, który nie zapytał o nic istotnego, z bieżących problemów Państwa. Z drugiej wesoły i rozluźniony staruszek.

Lis na deskach. POrażka na całego.
      • Gość: telewidz Re: Dzisiaj u Liza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.11, 22:53
        Jak taki dziennikarz moze byc w telewizji publicznej oplacany z naszego abonamentu?
        Kompletne zero. Przez caly program malo mu oczy z zawisci nie wyszly.. Zamiast merytorycznej rozmowy o Polsce, zjadliwe pytania.
        BRAWO PANIE PREMIERZE KACZYNSKI - jak Pan to nerwowo wytrzymal?
        • Gość: vxz Re: Dzisiaj u Liza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.11, 22:55
          No właśnie nie wytrzymał, pokazał prawdziwe oblicze. Oblicze chorego z nienawiści kurdupla, który powinien zmienić leki, a nie ubiegać się o urząd premiera.
          • Gość: dyj Re: Dzisiaj u Liza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 22:57
            Ciekawe jak Kaczyński odwdzięczy się kibolom za wsparcie w nękaniu Tuska. Anuluje wyroki, da broń ostrą, pozwoli na morderstwa na stadionach? Kto wlazł między wrony...
        • lechowski51 Re: Dzisiaj u Liza 03.10.11, 22:57
          Program przypominal mi Rozmowy w kroku.Zupelny upadek dziennikarstwa.Liza powinni zatrudnic w Fakcie badz w Super Expresie a nie w powaznej telewizji.Jak widac Salon tonac uzywa chwytow ponizej pasa.
          • Gość: olo Re: Dzisiaj u Liza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 23:04
            @lechowski więcej dystansu, to Kaczyński kandyduje a nie Lis.
            Ty naprawdę myślisz, że Kaczyński po tych wypowiedziach o prezydencie Komorowskim mógłby normalnie rządzić Polską. Ciekawe....
            • Gość: bezpartyjny Re: Dzisiaj u Liza IP: 83.238.199.* 03.10.11, 23:08
              A ja myślę że tylko Kaczorek jest poważnie myślącym o Polsce politykiem. Reszta to pajace włącznie z Lizkiem. Ten program utwierdził mnie w takim przekonaniu jeszcze bardziej.
              • Gość: vex Re: Dzisiaj u Liza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.11, 23:28
                Czytam te bzdety PiS-dzielców i nie powiem, denerwuję się czasem, bo jak zdrowy człowiek może popierać tego chorego z nienawiści, tchórzliwego, kłamliwego warchoła.

Ale zaraz mi humor wraca, gdy pomyślę, że ta gnida i jego wyznawcy pod raz siódmy (!) z rzędy przerzną wybory.

Ha. Ha. Ha.
                • Gość: solidaruch Re: Dzisiaj u Liza IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.10.11, 23:49
                  Czlowieczku prymitywny nie pomoga twoje pieniactwa. PIS wygra te wybory, bo Narod wie ze PO do zguby kraj prowadzi, tak jak kiedys komuna.
                  Nic dziwnego okragly stoł tylko figury zmienil, z tym tylko ze tamci Moskwie sluzyli, a dzis doszedl tylko jeszcze inny "przyjaciel".
                  Czy ty i tobie podobni nie pojmuja tego?.
                  • Gość: ech Re: Dzisiaj u Liza IP: *.tktelekom.pl 04.10.11, 00:03
                    ależ wy pisiaki jesteście chamscy,prymitywni i ordynarni.Teraz wiadomo dlaczego dogadujecie się z bandytami stadionowymi.Jesteście tacy sami jak oni:wszystko demolujecie i niszczycie,wasze życie to rozróba i ubliżanie innym.Kiedyś spotkacie się w piekle pseudopatrioci z waszym kaprawym wodzem.Tylko ubrać was w brunatne koszule!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka