IP: *.Red-213-96-108.pooles.rima-tde.net 26.05.04, 21:53
Czy w Tbg-u mozna zorganizowac wesele na zamowienie w jakiej restauracji -
jezeli takowa istnieje???
Obserwuj wątek
    • Gość: urel Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 22:04
      Nie można. Tarnobrzeg został właśnie zaorany i posiano siano.
      • Gość: OSP Re: wesele IP: *.rzeszow.mm.pl 26.05.04, 23:54
        Siano się zbiera a nie sieje
    • Gość: bOL Re: wesele IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 08:41
      ponoc nie ma głupich pytań, a tylko głupie odpowiedzi. Ale ty zaprzeczasz tej
      zasadzie ciemna pało
    • Gość: Kaka Re: wesele IP: *.haslo.pl 27.05.04, 12:12
      Ja rok temu wybrałam Kaprys. Lokal może nie jest taki super jak np. Kameleon
      ale wyniosło mnie naprawdę tanio. Jedzenie było bardzo pyszne, Panie zrobiły to
      co sobie wymyśliłam w menu. Bardzo sprawna organizacja, ani przez chwilę na
      stole nie stały puste, brudne talerze. Po za tym nic mnie nie interesowało.
      Ciasto zamówiły Panie z Kaprysu, dokpuiłam tylko swojej wędliny i napoje, no i
      oczywiście wódka. Wesele miałam zamówione na 70 osób, ale płaciłam tylko za
      wydane posiłki. Czyli np. zjedzono 50 talerzy rosołu - za tyle płaciłam a nie
      za 70. I to jest super. Nie było też żadnej opłaty za wynajem lokalu.
      Przed Kaprysem ustawiony był ogródek, więc jak komuś było gorąco (miałam w
      sierpniu)- siedział na zewnątrz. No i najważniejsze - osobna sala do jedzenia i
      tańczenia. Byłam zadowolona. Nie jest to może super ekskluzywny lokal, ale nie
      żałuję.
      Aczkolwiek Ci co robili w Kameleonie również byli zadowoleni - tyle że wyniosło
      ich wiele drożej. W Mokrzyszowie w pałacyku też są fajne wesela.
    • Gość: gość weselny Re: wesele IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 01:11
      a ja się wybieram własnie na wesele do knajpki TAPIMA, pan młody równiez mówi
      ze nie drogo, smacznie ponoć gotują, jest duuuuuży taras na balkonie, cztery
      duże sale.... No i oczywiście jest KAMELEON, tam podobno mają miejsca na 3
      wesela jednego dnia, a budują jeszcze jedno piętro... kuchnia smaczna i ponoć
      się nie biją :).... W DWORKU na Mokrzyszowie tez było fajnie... aha
      byłemjeszcze kiedyś w dawnej Małgośce - obecnie chyba SAJGON, ale to było
      dawno, no i czwarty lokal to Fregata, ale nie wiem jak tam jest na weselach,
      wiem ze robią, piąty to chyba STARY BROWAR,wiem że i w motelu MIESZKO coś
      robią, aha no i zajazd KOGA - tam jest super sala, jedzenie to nie wiem jakie,
      to tyle co wiem... pozdrawiam na nowej drodze życia :) a kiedy masz to
      weselisko? może się jakąś bramę zorganizuje ;)
      • Gość: katacha Re: wesele IP: 5.5.* / 80.58.11.* 09.07.04, 22:30
        Dzieki za zyczeniea!!!!!!!!!!!Wlasnie wynajelam "Stary Browar"-lokal
        piekny ,milay wlascieciel , a jak bedzie to zobaczymy.Ponoc dobrze jedzonko-
        przygotowywane przez mezczyzn(a wiem ze najlepiej gotuja).Mysle ze bedziemy
        zadowoleni.Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!Odezwe sie po wszystkim tzn.w
        sierpniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka