Dodaj do ulubionych

Kto powstrzyma szaleńca!

IP: *.play-internet.pl 03.01.12, 12:33
Książe tego miasta zwolinił już około 68-osób jedni na zasiłek inni na bruk,obstawia się swoimi ludzmi ,chwaląc się że daje pracę ludziom -tak daje swoim !!!!.
do końca marca zwolnienia obejmą około 57-osób, czy aby sam się nie może zwolnić bo to mi śmierdzi szpitalem psychiatrycznym-CO MY TARNOBRZEŻANIE ZROBILIŚMY, WYBRALIŚMY CHYBA WIĘKSZE ZŁO!!!!
Wiem że zaraz to zostanie usuniete bo znam ludzi z tego forum admina-podległość przede wszystkim!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 03.01.12, 12:46
      Cyt. 1 "Wyginiecie jak dinozaury"
      Cyt. 2 "Dorżniemy watahę
      • Gość: ania Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.torservers.net 03.01.12, 12:51
        No poatrz jak ta mleczna pajęczyna się rozpleniła a to chyba jeszcze nie wszystko - tak ??
      • Gość: ania Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.torservers.net 03.01.12, 12:51
        No popatrz jak ta mleczna pajęczyna się rozpleniła a to chyba jeszcze nie wszystko - tak ??
        • lechowski51 Re: Kto powstrzyma szaleńca! 03.01.12, 13:00
          Nasz Ukochany Przywodca zatrudnil przez 4 lata 100 tys swoich.Lokalny kacyk z jego biurem zatrudnienia w UM to pikus.
          • Gość: kazio Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.mine.nu 03.01.12, 13:16
            PISs off, lout!
        • Gość: obiektywn Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.12, 08:26
          Za prezydenta Dziubinskiego konkursy na stanowiska były nie ustawiane i każdy kto miał odpowiednie kwalifikacje mógł je wygrać. Do konkursów na jedno stanowisko przystępowało po kilka osób. Obecnie jest to jedna osoba rekomendowana przez obecne władze i ona z góry wygrywa. Żeby było śmieszniej to jeszcze przed konkursem wiadomo kto wygra. I jest super?
          • nom73 Re: Kto powstrzyma szaleńca! 07.01.12, 09:32
            Gość portalu: obiektywn napisał(a):

> Za prezydenta Dziubinskiego konkursy na stanowiska były nie ustawiane i każdy k
            > to miał odpowiednie kwalifikacje mógł je wygrać.

Według ks. Tischnera są 3 rodzaje prawdy:
            1. święta prawda
            2. też prawda
            3. g... prawda
            :-)
            J.D. nie musiał wiedzieć o ustawianiu konkursów, bo on ich nie pisał (tylko naczelnicy wydziałów).
    • Gość: anka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 03.01.12, 18:31
      Hola hola nie chodzi mi o mleczarza jestem daleka od jego teorii i populizmu ale facet który siedzi na stołku obiecał wyborcom i mienił się człowiekiem honorowym w tych sprawach,skorzystał z naszych mandatow i zaczyna błądzić wbrew swoim postawionym zasadom gdzie tu logika?,wiem też iż to polityka ale na taką skalę w tak małym mieście?-chyba przecholował!!!
      • Gość: benek Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tktelekom.pl 03.01.12, 20:21
        lechowski to jest forum tarnobrzeskie chcesz sr..ć na tuska - to sr..j ,ale u siebie - my mamy swoje problemy
    • Gość: NIEwyborca Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.01.12, 21:31
      A tam poco powstrzymywać niech zwolni wszyskich urzędników i przyjmie fachowców a nie "biurwy"pijące kawki i herbatki a za zatrudnienie "swoich" to rozliczymy już za trzy lata.
      • Gość: ";" Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.range86-157.btcentralplus.com 04.01.12, 01:23
        Beznadziejna nagonka. Czlowiek moim zdaniem dobrze wziął sie za miasto, trzeba mu jeszcze czasu ale wszystko zaowocuje. Sprawa jest prosta jesli ktos sie nie sprawdza na stanowisku to sie zatrudnia nowa osobe. Przeciez jesli Tarnobrzeg ma sie zacząć rozwijac to potrzebni sa ludzie ktorzy beda chcieli pracowac a nie panie i panowie pijacy kawke i czekajcy tylko na godzine 15 zeby isc do domu.
        • Gość: beka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tktelekom.pl 04.01.12, 02:03
          To standard mając rodzinna firmę zatrudniam brata ciotkę szwagra, a nie obce osoby to samo jest z naszym prezydentem też obstawia sie swoimi ludzmi
          • Gość: Gość Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.smsiarkowiec.pl 04.01.12, 08:30
            Ale to nie jest jego rodzinna,prywatna firma...
            • Gość: brzoza Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.01.12, 08:47
              Nie jest, ale przez 16 lat była.
    • Gość: człowiek Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 04.01.12, 11:07
      To miasto tak dobrze teraz wygląda dzięki pracy tych obecnie zwalnianych ludzi. Każdy mierny decydent otacza się ludźmi małymi i posłusznymi.
      • Gość: bbwr Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.01.12, 11:12
        Ciebie zwolnili ? nie rozsmieszaj.
    • Gość: danka do człowieka IP: *.idxf.com 04.01.12, 11:46
      W grudniu 2010 r. mieszkańcy Tarnobrzega przy urnach powiedzieli miernemu ówczesnemu Prezydentowi ci o nim myślą. Resztę sobie dopowiedz wg swojej powyższej maksymy i nie jęcz już więcej na temat zwolnień.
      • Gość: Gość Re: do człowieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 12:40
        Ciekawe co powiedzą,po tym co dzieje się w mieście,za trzy lata...Chyba nic dobrego...?
    • Gość: mar Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.01.12, 14:27
      przeciez o to chodziło by zwolnić upasłych nierobów, na nowych...nierobów-im też trzeba dać szansę. jak się otaczac to swoimi. gdyby dobrze rządzili i cieżko pracowali przez ostatnie kilkanaście lat na rzecz tego miasteczka i mieszkańców by zyło się lepiej...a nie tylko im, to by dalej byli na swoich stanowiskach. nie mam nic przeciwko zwolnieniom reprezentantów i wszystkich tych którzy doprowadzili do upadku tego "miasta"
      • Gość: Zanurzona w śnie Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.szybszyinternet.pl 04.01.12, 17:33
        zobaczcie jak psy psistalerza bronią mściwie panującego ! to już końcówka jego rządów. Na mieście poza pieskami nie ma osoby która by dobre zdanie o nim powiedziała. Nie trzeba go powstrzymywać. Padnie na pysk lub wyląduje w waryjatkowie !
        • Gość: lql Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.01.12, 19:43
          Ja nie mam nic przeciw temu by wyczyścić urzędy z paniusi , ktore robily łaskę , że obsługują klentów.
          • Gość: petent Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 21:23
            Gość portalu: lql napisał(a): Ja nie mam nic przeciw temu by wyczyścić urzędy z paniusi , ktore robily łaskę, że obsługują klentów.

A coś się zmieniło w tym urzędzie?

Ostatnio przyszedłem w sprawie dowodu osobistego. urzędnik (już prawie w kurtce, a brakowało jeszcze z pół godziny do końca pracy) popatrzył na mnie mściwe, wiem że mu przeszkadzam, bo właśnie sobie gaworzył przez komórę. Oderwał się, skrzywił i rzucił okiem na podanie, po czym kazał mi iść do pokoju obok. Tam panienka bez słowa sprawdziła coś w kompie, coś napisała na podaniu i kazała wracać. Gostek przerwał na chwilę gaworzenie, coś wpisał do kompa i było po wszystkim, wrócił spokojnie do rozmowy. Na jego szczęście nikogo nie było, to szybko poszło, inaczej bym mu chyba tą komórkę wsadził w ...

Pewnie znajomy prezydenta, był dość pewny siebie.
    • Gość: alfred Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.12, 12:11
      Dowiedziałem się dziś iż ten wasz książe likwiduje od maja placówkę op-wych i dom dziecka ludzie około 40-osób idą na bruk bo nie ma dla nich pracy -pytam to normalne-zróbcie coś aby facet nie poszedł za daleko i zwolnił was w niedługiej przyszłości-jak można być takim cynikiem i nieudacznikiem !!!
      Ja już nie mogę gościa oglądać w tv jego ślinoty i głupie uśmieszki powodują odruch wymiotny!!-żeby była jasność nie głosowałem na tego jegomościa i nie byłem za mleczarzem!!!
    • Gość: anka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 12:20
      Alfi-to dopiero początek zobaczysz po miesiącu powoła ten dom dziecka i wsadzi swoich -zobaczysz a reszta mnie nie dziwi i mnie też zbiera na pawia!!!
      Chce się brać za spółki z udziałem miasta i mówić prezesom kogo mają zatrudniać oni już dziś srają w pory!!!
      • Gość: veto Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.ip.netia.com.pl 05.01.12, 12:44
        " Najlepsi zatrudniają zawsze najlepszych,
        miernoty zawsze gorszych od siebie" Donald Ramsweld - sekretarz obrony USA .Coś w tym jest .........../
        • Gość: jaga Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 18:31
          Popieram!
    • Gość: ktoś Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tktelekom.pl 05.01.12, 19:54
      zapomniał wół jak cielęciem był....co zapomniałaś jak prace po znajomości z poprzednią władzą dostałaś? teraz jak inni korzystają to źle, ale jak się samemu na stołek po znajomości dostało to to już się tego nie pamięta....
      • Gość: znajomy Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.devs.futuro.pl 05.01.12, 20:30

Ty :Ktoś:: Już zapomniałeś jak zapewniałeś razem z Prezydentem,że teraz będzie lepiej. Każdy konkurs miał być uczciwy. Nie mogę już słuchać zwolenników przezydenta jak się tłumadzą : co już zapomnieliście jak mleczarz zatrudniał . to co teraz nie można.: Jak widać można i jeszcze wszyscy siedzą cicho. Do D---Py ci politycy. Żadnej moralności i odpowiedzialności. Tylko czy cała Rada Miasta taka skorumpowana czy zastraszona. To chcę wiedzieć przed kolejnymi wyborami.Czy ktoś mi odpowie.
        • Gość: anka Cz. Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.01.12, 18:45
          Raczej skorumpowana, to taki rodzaj wymiany: cos za coś. czyli podnieś racze przy głosowaniu a dostaniesz ewentualnie kasę na jakąś inwestycję na twoim osiedlu - wtedy twoi mieszkańcy znów na ciebie zagłosuja bo pomysla, że jestes skuteczny i dbasz o nich. I morda w kubeł!
      • Gość: Gość Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.smsiarkowiec.pl 05.01.12, 23:30
        OK.Ale w kampanii bylo głoszone,że będzie inaczej.Lepiej i nie bedzie powrotu do tej poprzedniej jakości.jak jest widzimy!Moim zdaniem gorzej!
    • Gość: anka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 20:46
      Do śmiecia ,nicka,,ktoś''-słuchaj durniu pracuję w swojej firmie od 16 lat i nie w mieście w którym mieszkam i nie obchodzi mnie twoja inwektywa bardziej martwię się ludzmi których cudak zwalnia ,którym obiecał wielki świat i wielkie życie w tym marnym mieście a teraz rujnuje to wszystko jednym pociągnięciem nosa bo to on jest teraz panem i władcą -a gó... prawda, jest szczylem który dorwał się do władzy i myśli że śliną z pyska zapcha wiarę ludzi w lepsze jutro!
      Więc nie wpierd...j mi chłodnych głupich kawałków że robiłam coś za wstawiennictwem mleczarza bo go nawet nie znam osobiście!
      • Gość: Q_Q Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.ipredator.se 05.01.12, 21:04
        A to się tarnobrzeskie PISiurki rozpisały :-)
        • Gość: seba Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 05.01.12, 21:31
          Predator czekam kiedy po pół roku przyjdzie ci rachunek za przekierowanie -heheheheh ja to przechodziłem -lepiej daj se siana!!! oni cię znajdą na pewno to nie ciemna strona!!!!
      • Gość: B28 Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.smsiarkowiec.pl 06.01.12, 10:12
        Do Anka:
        Podoba mi się Twój sposób myślenia i krytyczne spojrzenie na otaczającą nas rzeczywistość. Tak trzymaj i nie przejmuj się młodymi gniewnymi zapatrzonymi w słońce jęzora michowskiego...
    • mr.molibden Re: Kto powstrzyma szaleńca! 05.01.12, 21:04
      Z zasady nie wtrątam się w polityczne spory ale tu muszę!
      Przesłanie może nie mobilne do pana prezydenta-kiedy poczuł pan chcęc uzdrowienia miasta zwalniając tyle ludzi(fakt potwierdzony) mniemam iż czyta pan te ludzkie żale na tym forum,czy aby nie zatracił pan zwykłego szacunku do ludzi i ich wykonywanej pracy na rzecz swoich wyimaginowanych obstrukcji uzdrowienia tego miasta.Myślę iż otacza się pan ludzmi z goła nieznającymi podstaw gospodarki a wręcz burzy pan to co wielcy tego świata napisali w swych księgach -polecam makro i mikro ekonomię Dawida Begga tam pan przejrzy się ja w lustrze,co do zwolnień nosił wilk razy kilka -............resztę sobie pan dopisze!
      Wstyd mi trochę iż ludzie ktorzy panu zaufali dziś są na skraju wyczerpania psychicznego a pan się z tego uśmiecha w mediach -ja będąc honorowym czlowiekiem nie podjął bym się takich dzialań destrukcyjnych. No ale to pańska prezydencja i pan jest jak tu piszą panem i wladcą!!-zastanawiam się czy aby zegar nie pokazuje iż czas się kończy!!!!
      • Gość: kazik Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.01.12, 11:25
        anka szkoda , że nie znałas poprzednika Masztalenki , bo bys wiedziała jak były tolerowane pijaństwa i nieróbstwa poprzedniego rzecznika ,co się wyprawiało w gabinetach poprzedniego skarbnika , komendanta straży miejskiej ,naczelnika wydziału promocji i kilku innych instytucji , łącznie z pijaństwem na ogrodzie działkowym Wymysłów .Czy Masztalenko ma też tolerować pijaństwo , nieróbstwo i bałaganiarstwo , by być lubianym przez Ciebie !
        • Gość: urzędnik Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.12, 14:23
          Mieszkańcy Tarnobrzega przejrzyjcie na oczy. To co robi obecny prezydent to szczyt niekompetencji i kolesiostwa. Tak nie było, mnie nie interesuje kto rządzi ale z obietnic wynikało że ma być lepiej a jest bagno które stale sie pogłebia. Co na to rada miasta?
          • Gość: anka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 09.01.12, 17:41
            A rada miasta jest w kieszeni i co poradzisz -trzeba kogoś z zewnątrz świeżaka
      • Gość: hmm Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tktelekom.pl 06.01.12, 11:35
        Ciekawi mnie czy,zwalniani pracownicy dostają odprawy? Czy jeszcze ten przepis działa, bo jesli tak to są koszty.
    • Gość: anka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 06.01.12, 13:30
      Czy to prawda może wiecie że niejaki p.Barwiński dostał wakat w urzędzie miasta za wożenie p.księcia i mlodawskiego,za popieranie i propagandę wyborczą księcia czy to nie czasem ten sołtys z wielowsi-wrzućcie jak się dowiecie!-pilne!!!
      • Gość: chcę palmy. Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.01.12, 16:18
        Spokojna głowa. Szaleniec sam się wykończy swoimi szalonymi, szkodzącymi pomysłami. Myślę że juz ludzie przejrzeli na oczy co sobie wybrali i za 3 latka tatka gratka fahofcowi podziękują.
    • Gość: kik Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 06.01.12, 22:05
      Po co czekać trzy latka?
      • Gość: aaa Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: 213.76.178.* 07.01.12, 07:44
        dużo wczesniej przed świetami niektórzy wypisywali, że brzydko ubrana choinka, że miasto nie ozdobione świątecznie i cóż okazało się że choinka wystarczająco ubrana i miasto wystarczająco świątecznie ubrane. Opisujecie o zwolnienaich. jak świat wąski i szeroki wszędzie ludzie są zwalniani , zatrudniani tak jak jedni umierają drudzy się rodzą . coż w tym dziwnego. gdzie powołane są nowe to tak jest, popatrzcie trochę szeżej nie tylko na zwalnianych wTarnobrzegu ale i w innych miastach , przykładów można szeżyć . Uważam że tu chodzi o coś innego a właściwie o kogoś. Piszą osoby zwolnione które nie mogą pogodzic sie z wcześniejszym dobrobytem płynącym z tytułu zajmowanych stanowisk i to boli, tu się nitka finansowo- koleżeńska urwała. No cóż wszystko kiedyś się kończy należy się z tym liczyć, nic nie trwa wiecznie. Osobiście uważam że obecny Prezydent jest super, młody, miły, sympatyczny, pracowity , stara się jak może pozatym jest nowoczesny idzie za ciosem dzisiejszym. Oby tak dalej. Radzę nie kopać pod nim dołków bo sami w dołki będziecie wpadać, tak mówi przysłowie.
        • Gość: @ Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 07.01.12, 07:52
          Aaaaaaaaaaaaaaaaaale czysta WAZELINA !!!!!
        • Gość: bbb Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.devs.futuro.pl 07.01.12, 12:27

Do aaa. Za co masz płacone ? . Za obelgi ? Czy za chwalenie? Wydaje mi się ,że za jedno i drugie . Pytanie : gdzie pracujesz i za ile ?: To są te nowe standardy. Zaklinanie rzeczywistości przez dwór Prezydenta.
          • Gość: aaa Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: 213.76.178.* 07.01.12, 19:45
            do bbb. Co prawda w oczy kole?. Napisałam to co myśle. Nie tylko P, Mastalerza lecz i żadnego innego człowieka nie nalezy oczerniać. Takim sposobem każdy może załamać sie nawet i psychicznie czyż nie? Zdziwisz się ,jeśli pytasz o apanaże , nigdy nie pracowałam w Urzędzie lecz czasami udaje mi się czytac forum i nie podoba mi się wypisywanie bzdur mijających się z prawdą jak np. sprawa ustrojenia choinki czy innych bzdetów. Jestem obiektywna. Uważasz że jesteś anonimowy/a to wszystko możesz pisać , nie jest tak zupełnie , zło lubi wracać od kogo przyszło!.
    • Gość: aldonka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: 93.113.224.* 07.01.12, 08:34
      A wg mnie cały ten PISiurkowy jazgot to realizacja planu opracowanego przez genialnego stratega a zarazem lidera lokalnych struktur <<Pijaki i Snoby>> powrotu do dawnych jedynie słusznych i najwartościowszych dla Tarnobrzega układów i układzików (jak mawia klasyk)
      Dlatego tylko ten wpis i zlewka
      www.dam.gd/j23
      • Gość: o! Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 07.01.12, 11:20
        Ten sam dureń co zwykle!
        • Gość: forumowicz Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 18:28
          Prezydenta jest już bliski koniec. Niestety widać to po nim już bardzo . Cienie pod oczami zdradzają sekret jak mozna non top pracować i i trzymać formę. Prosta sprawa . Nie trzeba opozycji. Sam siebie zniszczy.
          • Gość: Gość Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.smsiarkowiec.pl 07.01.12, 19:25
            Nooo,jutro z pewnościa padnie pod ciężarem pieniędzy,które zbierze do puszki podczas Orkiestry...Wszyscy,z Malickim i Redźką będą mu przynosić i znów się okaże,że zebrał najwięcej.Takie swoiste uwielbienie przez mieszkańców,którzy oczywiście tylko jemu będą wrzucać do puszki.Podobnie było w zeszłym roku.Cóż,trzeba pokazać kto jest najlepszy...
            • Gość: tarnobrzeżanie Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 19:53
              Mastalarzu,
              kończ waść wstydu oszczędź!
    • Gość: wezyr Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 07.01.12, 21:14
      Ja jako też pleyowiec chcę wiedzieć czy są tacy co nie zgadzają się z rządami tego tru...a i czy jest ktoś kto powie dość!!!-same domysły i insynuacje a kto powie dość czekam na odważnych potem podam e-maila żeby się skupić
      • Gość: zibi Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 09:48
        Tarnobrzeg to BIAŁORUŚ !!!
        • Gość: myślący Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.12, 11:54
          jeśli to prawda zibi to piszesz z pierdla? A jeśli w pierdlu masz komputer i połączenie z netem to znaczy że jesteś kapuś. Ot i wsio zibi-kapusta
      • Gość: syriusz Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.01.12, 14:40
        @wezyr, owszem sa tacy co nie zgadzaja się z rzadami tego.....(nie bede sie wyrazać), jest ich nawet bardzo wielu bo gdzie sie nie pójdzie to ludzie klna na niego ile wlezie i generalnie suchej nitki nie zostawiaja na jegomosciu bo kazda jego nastepna decyzja jest głupsza od poprzedniej i coraz bardziej chamska. Jesli dodac do tego nieprawdopodobna bute, arogancje i nadęcie to mamy pełny obraz zakompleksionego cwaniaczka który dowartosciowuje sie kosztem innych rujnując miasto. w odpowiedzi na to powstało Stowarzyszenie, ktore zorganizował niejaki Wąsik. I jaki by ten Wąsik nie był to przynajmniej próbuje coś zrobić - jako jedyny. A inni potrafia tylko pyskowac po kątach i krytykowac: a co powiedział, a jak powiedział i jaki miał parasol. Na razie to tylko on odwazył się publicznie wystapić przeciwko mlaskaczowi ale i probuje zorganizowac ludzi ktorzy mają dość tych rządów. Ale dla mlaskacza nalezy się order za aktorstwo. Tak nabic w butelkę wiekszośc wyborców którzy mu zaufali to rzeczywiście mistrzostwo!!!!
        • Gość: eustachy Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.us1.william.ir 09.01.12, 14:49
          @syriusz
          Tak sobie czytam i tak mi podchodzisz pod to :-)
          www.2ty.in/lout
          • Gość: bonifacy Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.01.12, 18:45
            @eustachy wkleiłes podobizne swojego pana? Może być, chociaz Heniek sztygar stworzony na wzór i podobieństwo twojego chlebodawcy tez jest bardzo adekwatny dla jego "klasy" i manier.
    • Gość: wezyr Re: do eustachy! IP: *.play-internet.pl 09.01.12, 16:37
      Cwaniaku potrafisz tylko zdjęcie wkleić tylko na to cię stać pokaż i szczególnie wypowiedz się na konkretny temat ,przydupasie ktory ścierasz ślinę po swoim cwaniaku z jego stołu i lejesz mu soczek na imprezie
      • Gość: Mary Re: do eustachy! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.01.12, 12:42
        Szaleńca nie powstrzyma nikt!!! Bedzie psychol rzadził do usr.......ej smierci poniewaz opozycja nigdy nie potrafi sie skutecznie zorganizowac.
        • Gość: do Mary Re: do eustachy! IP: 213.76.178.* 11.01.12, 07:59
          do Mary. Nie ubiżaj nikomu i Tobie nikt nie będzie ubliżać.Twój wpis świadczy o Twojej kulturze. Powiedzenie jest takie -że poznaje się człowieka jakim jest, po sobie. Powodzenia.
          • Gość: Mary Re: do eustachy! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 01:01
            Szaleniec jest zawsze psycholem.
    • Gość: PADALEC Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 11.01.12, 15:23
      chwalmy pana dobrze zrobil prosimy o wiecej
    • Gość: PADALEC Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 11.01.12, 17:00
      TYCH Z urzedu pracy powinien wypieprzuc
      • Gość: olo Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.smsiarkowiec.pl 11.01.12, 22:33
        ale to urząd POWIATOWY
      • Gość: mar Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 12:08
        ...jestem za!
        • Gość: mista Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 12.01.12, 16:09
          niech wywala wszystkich tych nierobów BRAWO
    • Gość: PADALEC Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 12.01.12, 11:25
      spiewajmy mu chwalmy pona
      • Gość: laryngolog Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 15:05
        tego cwanika z miodem w uszach?
        • Gość: Gość Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 16:34
          Proponuję aby zająć się rozliczeniem Mastalerza z obietnic wyborczych - ukażą się nam dwa różne światy; złudne obietnice i zardzewiała rzeczywistość. Być może uda się wczesniej zrobić referendum i gościa usunąć z fotela to to co robi to sprowadzanie miasta na margines.
          • Gość: andzia Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.is.a.tor.exit.server.torland.me 12.01.12, 16:53
            Z lenistwa :-)
            forum.gazeta.pl/forum/w,329,132033004,132211255,Re_Kto_powstrzyma_szalenca_.html
    • Gość: obserwator Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 18:58
      nic innego nie ymieni tego stanu rzeczy jak tylko
      www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=100003373441285
      • Gość: zxy Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.01.12, 19:07
        Bardzo dobrze, referendum i podziękować temu gościowi bo to co wyprawia to przechodzi najśmielsze oczekiwania.
        • Gość: PADALEC Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 13.01.12, 09:49
          POPIERAM MASOWE ZWOLNIENIA TYCH NIEROBÓW WŁADCO zrób znimi pożądek na bruk i kopa na droge
    • Gość: okej Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 10:07
      POPIERAM MASOWE ZWOLNIENIA TYCH NIEROBÓW WŁADCO zrób znimi pożądek na bruk i kopa na droge
      • Gość: ortografia! Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.flash-net.pl 13.01.12, 11:24
        Do szkoły pacanie!
      • Gość: polonistka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.01.12, 18:56
        Cymbale jeden, porządek pisze sie przez "RZ"!
    • Gość: waga Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 15.01.12, 10:21
      Kto powstrzyma szaleńca!--ja!!!!
      • Gość: wyborca Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.01.12, 12:14
        Tak powaznie odpowiadając na to pytanie to powstrzymają chyba wyborcy za 3 lata.
        • Gość: Gość Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.01.12, 12:15
          Mam nadzieję że za 3 lata wyborcy nie dadzą sie wpuścić w wyborcze obietnice.
          • Gość: Tarnobrzeżanka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.01.12, 21:07
            Może referendum nalezy przeprowadzić i temu panu podziękować. Widać że zmęczony.
    • Gość: @ Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 18.01.12, 11:40
      Długo jeszcze będziecie go opisywaĆ ,weźcie się do roboty, zakasajcie rękawy i wypier......gościa -nie ma odważnych w tym mieście? mnie już facet totalnie muli a jak go widzę lub słyszę zbiera mnie na pawia!!!
      • Gość: $_$ Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.uvt.nl 18.01.12, 12:12
        @
        Zapomniałeś jeszcze wstawić
        imgsrc.com/imgbank/m41.jpg
        • Gość: @ Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.play-internet.pl 18.01.12, 13:12
          Małpa mowi do $$ to miło że publikujesz swoje foty,lecz uważaj aby cię nikt nie rozpoznał po potem wstyd będzie!!!
          • Gość: Grazka Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.podgorny.cz 18.01.12, 13:34
            Małpa riposta wprost proporcjonalna do poziomu twojego intelektu. $_$ zrobił(a) z ciebie pajaca i nic tego nie zmieni :-)
    • Gość: Ryszard Bogucki Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.12, 13:01
      Fakt wybraliśmy większe zło !!!!jestem za referendum dość hipokryzji cwaniactwa i pieniactwa na ludzkim kręgosłupie!!!
      • Gość: o co chodzi? Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.12, 14:05
        Przecież Dziubinski już nie jest naszym prezydentem.
        • Gość: miś Re: Kto powstrzyma szaleńca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.12, 14:15
          Kaczor nie jest premierem od 5 lat, był zresztą tylko ok 2 lat, ale to absolutnie nie przeszkadza obciążaniu go za wszystko co Tusek spiep..y. To samo jest na miejskim szczeblu i świetnie się. sprawdza. "Młodzi wykształceni, z wielkich miast" bezmózgowi oglądacze WSI24 dalej głosują na tych kłamców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka