anna262 Re: chrupki kukurydziane? 21.12.09, 23:47 jakie dajecie dziecią -kakie zwykłe? moja ma prawie 6 miesięcy -czy można jej juz podać? dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: chrupki kukurydziane? 22.12.09, 00:51 Mój dostawał jak skończył 5 miesięcy. Kupuję zwykłe, tylko sprawdzam czy nie mają dodatków (w niektórych jest sól, cukier nie wiadomo co). I zawsze pod nadzorem i moim czujnym okiem, bo dziecię zakrztusić się potrafi wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martar409 Re: chrupki kukurydziane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 12:14 ja dawałam swojej jak miała 6 m-cy ale trzeba cały czas patrzeć jak je aby się nie zkrztusiło bo może ugryść za dużo ale z czasem nauczy się tak to jest ze wszystkim na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boca78 Re: chrupki kukurydziane? IP: *.elpos.net 26.12.09, 19:29 Moja córka ma 8 mcy i nie ma jeszcze zebów, banana mamla dziąsłem czy z chrupką da rade, można dać dziecku jak nie ma jeszcze zębów? Odpowiedz Link Zgłoś
misior_biorn Re: chrupki kukurydziane? 27.12.09, 17:32 Chrupki kukurydziane rozpuszczaja sie w kontakcie ze slina (woda zreszta tez) wiec latwiej je jesc niz banany. Poradzi sobie na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś