Dodaj do ulubionych

Sprzedam rowerek dla dziecka.

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.06.12, 17:07
Rower zadbany, konserwowany na zimę, w pełni sprawny, jeżdżony po alejkach za blokiem.
Sprzedaję gdyż syn z niego wyrósł i otrzymał nowy rower.
Cena i zdjęcia na www.fotosik.pl/u/mati072003/album/1207466 lub Gumtree ogłoszenie nr 386309915
Polecam.
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: Sprzedam rowerek dla dziecka. 07.06.12, 17:53
      Witam, rower fajny. Wiesz, niedawno doświadczony policjant powiedział, by nie wstawiać zdjęć dzieci do internetu ze względu na ich bezpieczeństwo. Nie podawaj przynajmniej adresu, córa mi pokazywała faceta w Tarnobrzegu, który Ją zaczepia i głupio zagaduje. Wierz mi, nie był to przyjemny widok. Uważaj, bo w Tarnobrzegu są niestety ludzie, którzy zaczepiają dzieci w wiadomym celu. Pozdrawiam.
      • Gość: do znajomej Re: Sprzedam rowerek dla dziecka. IP: *.tktelekom.pl 07.06.12, 21:37
        palacz67 napisała: "znajoma" jak zwykle zawsze się wysila i nie na temat. Pomóż komuś , może bardzo potrzebuje tych pieniędzy ?
        • palacz67 Re: Sprzedam rowerek dla dziecka. 07.06.12, 22:14
          Napisałam to w trosce o dziecko. Ja rozpoznałam po zdjęciu budynek. Jest jakiś policjant na forum? Czy ja zmyślam? Dobranoc
          • Gość: Lili Re: Sprzedam rowerek dla dziecka. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.06.12, 07:46
            Moim zdaniem znajoma, powinnas troszczyc się o własne dzieci......innymi zajmą się ich rodzice :) Nie każdy lubi jak się wtyka nos w nie swoje sprawy.
            • palacz67 Re: Sprzedam rowerek dla dziecka. 08.06.12, 09:14
              Masz rację Lili, rodzice tego nie lubią, ale "wszystkie dzieci nasze są":-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka