Dodaj do ulubionych

Grzegorz sałata

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.13, 12:55
Jakie macie zdanie w temacie nowego ordynatora i nowej kadry na oddziale polożniczo-ginekologicznym w Tarnobrzegu.
Obserwuj wątek
    • Gość: sisi Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.13, 13:06
      Na dzień dzisiejszy powiem tyle ...........smaczne warzywko :)
      Czas pokaże !
    • Gość: tośka Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.13, 14:12
      Ktoś zna nazwiska pozostałych lekarzy?
      • Gość: lena Re: Grzegorz sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 12:46
        nie ma żadnych; są tylko w wyobraźni dyrekcji
        :)
        • Gość: gogo Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.02.13, 16:37
          Pomóżcie!!!
          Co robić ?Chodzę do lekarza z Tarnobrzega .Prawdopodobnie żaden z nich nie będzie pracował na oddziale.A wiadomo jak jest .Chodzisz do tego,który może Ci pomóc w szpitalu.Totalne bagno co robić?
      • Gość: znam Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.03.13, 14:52
        Znam jedno, Joanna Żurek ://
        • Gość: Waldek z cargo Re: Grzegorz sałata IP: *.smsiarkowiec.pl 15.03.13, 20:17
          musisz byc parasolskim pomiotem, zeby tak pisac "znam jedno" zamiast znam jedną. tak sie gada w krainie zgnitej antonówki
          • Gość: Ja Re: Grzegorz sałata IP: 212.2.126.* 15.03.13, 21:13
            Pytanie brzmiało:
            Ktoś zna nazwiska pozostałych lekarzy?
            Odpowiedź:
            Znam jedno: XX
            Gdyby pytanie brzmiało: Ktoś zna lekarki tam pracujące?
            Odpowiedź mogłaby brzmieć: Znam jedną XX.

Denerwuje mnie jak idioci i nieuki wypowiadają gdy nie rozumieją pytania. A może nawet nie "rozumią". Waldku z Cargo, było się uczyć??? Jak edukacje zakończyłeś na poziomie szkoły podstawowej to proponuję wracać do krainy wiecznie śmierdzącej kurzenicy, bo tam Twe miejsce.
    • oteusz Re: Grzegorz sałata 01.03.13, 09:41
      Wiosna, nadszedł czas na nowalijki.
    • Gość: # Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.03.13, 10:22
      Zmienić medyka .
      • Gość: goga Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.03.13, 13:32
        Na kogo?
        • Gość: adelajda Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.13, 15:45
          A mnie sie wydaje ze nie musisz zmieniac lekarza prowadzacego jesli ci odpowiada. Sadze ze nowy ordynator na samym poczatku nie bedzie robil roznicy czy chodzilas do kogos ze starej kadry czy z nowej. Trudno byloby zreszta chodzic do nowych lekarzy skoro pewnie sa nieznani jeszcze.
          Mysle ze nowemu ordynatorowi nie chodzi o to by na samym poczatku zrobic zle wrazenie. Byc moze potem bedzie kategoryzacja na swoje i nie-swoje pacjentki (obym sie mylila) ale na samym starcie chyba nie.
          • Gość: pacjent Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.13, 17:09
            W dzisiejszych czasach niema prawdziwych lekarzy,(trzeba szukać ze świecą) są tylko tacy co patrzą na kasę. Bez kasy możesz wyjść od lekarza, lub szpitala nogami do przodu.
            • Gość: erwin Re: Grzegorz sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 14:43
              ta przejdź się do Sezamu i poproś bułkę za darmo... a jeśli dadzą to śmiało wal do salonu mercedesa i poproś tak samo...
              • Gość: pacjent Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.13, 16:26
                i o to chodzi żeby wiedzieć za co placić. Płaciliśmy, placimy nadal i nie mamy zabezpieczonej opieki zdrowotnej. Ten kto da jest obslugiwany poza kolejnością a reszta to intruzi a jak stary, to już wcale nie chcą leczyc, tylko zbywają.
          • Gość: nika Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.13, 13:59
            ja nie zmienie swojego lekarza a jeśli trzeba będzie zostanę pacjentka tego oddzialu gdzie teraz mój lekarz pracuje,bo on zna mój stan zdrowia, jestem zadowolona z opieki, więc po co zmieniać?
          • Gość: Anna Re: Grzegorz sałata IP: 212.2.126.* 11.03.13, 20:49
            U dr Sałaty nie ma kategoryzacji na swoje pacjentki i pacjentki innych lekarzy. U dr Sałaty jest konkret i czasami, za wszelką cenę, walka o utrzymanie ciąży. Bez znaczenia czy u swojej pacjentki czy nie. Możecie na Nim polegać, jest może nieco "apodyktyczny" w swoich decyzjach, ale wie co robi i niejedną ciążę uratował. Jest moim ginekologiem w Tarnowie i będzie nim nadal. W ubiegłym roku urodziłam córkę, którą donosiłam tylko dzięki Niemu, bo uparł się abym leżała na oddziale. Pozostali lekarze kręcili głowami, chcieli mnie wypisać, w sumie było mi to bardzo na rękę, bo kto chce leżeć w szpitalu, a zagrożenia aż tak bardzo nie czułam. Gdy ciąża była w miarę donoszona, wypisał mnie do domu na ostatni miesiąc, ale...wróciłam po tygodniu sama, do porodu. Na szczęście dziecko, dzięki Jego decyzyjności, było donoszone. Zyskaliście bardzo dobrego, merytorycznego, szanowanego lekarza, a Tarnów stracił bardzo dużo. Cieszcie się tym i doceńcie Go, bo macie na miejscu dobrego specjalistę w zakresie ginekologii onkologicznej ale też i położnictwa, a my teraz będziemy musieli jeździć do Was :-) Ja na pewno to zrobię, choć odległość jest bolesna :-(
            • Gość: 1234 Re: Grzegorz sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 21:27
              Aniu(Kapusto) wsadź swoje imię i nazwisko w przeglądarkę i szybko się wszystkiego dowiesz...
              • Gość: Ania Re: Grzegorz sałata IP: 212.2.126.* 13.03.13, 20:54
                Nie rozumiem Kartoflu o co Ci chodzi ;-)
              • Gość: Anna Re: Grzegorz sałata IP: 212.2.126.* 13.03.13, 21:05
                Anna Kapusta jest autorka wielu ciekawych monografii. Rzeczywiście będę musiała je przeczytać. Serdecznie dziękuję za ukierunkowanie na tak ciekawego autora.
                Pozdrawiam

Ps Nie pisze się "wsadzić", tylko "wpisać w wyszukiwarce". Taka krótka, darmowa lekcja polskiego dla Ciebie, ode mnie, w podziękowaniu za powyższy namiar ;-)
    • Gość: inga Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.03.13, 09:35
      A mnie doszły słuchy,że Hara wraca na oddział
      • Gość: obserwator Re: Grzegorz sałata IP: *.smsiarkowiec.pl 05.03.13, 22:14

Ten to wszędzie wlezie. Taki facet poza koleżeństwem i lojalnością. Kasa to i owszem.
      • Gość: Juw Re: Grzegorz sałata IP: *.tktelekom.pl 12.03.13, 09:05
        Byłoby super, bo dr Hara jest naprawdę fantastyczny!!!
        • Gość: ja Re: Grzegorz sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 16:37
          Też tak myślę :)
    • Gość: ? Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.03.13, 19:39
      A kto w skład tej kadry wchodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka