Gość: toga IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.13, 12:55 Jakie macie zdanie w temacie nowego ordynatora i nowej kadry na oddziale polożniczo-ginekologicznym w Tarnobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sisi Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.13, 13:06 Na dzień dzisiejszy powiem tyle ...........smaczne warzywko :) Czas pokaże ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.02.13, 14:12 Ktoś zna nazwiska pozostałych lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Grzegorz sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 12:46 nie ma żadnych; są tylko w wyobraźni dyrekcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.02.13, 16:37 Pomóżcie!!! Co robić ?Chodzę do lekarza z Tarnobrzega .Prawdopodobnie żaden z nich nie będzie pracował na oddziale.A wiadomo jak jest .Chodzisz do tego,który może Ci pomóc w szpitalu.Totalne bagno co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.03.13, 14:52 Znam jedno, Joanna Żurek :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek z cargo Re: Grzegorz sałata IP: *.smsiarkowiec.pl 15.03.13, 20:17 musisz byc parasolskim pomiotem, zeby tak pisac "znam jedno" zamiast znam jedną. tak sie gada w krainie zgnitej antonówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Grzegorz sałata IP: 212.2.126.* 15.03.13, 21:13 Pytanie brzmiało: Ktoś zna nazwiska pozostałych lekarzy? Odpowiedź: Znam jedno: XX Gdyby pytanie brzmiało: Ktoś zna lekarki tam pracujące? Odpowiedź mogłaby brzmieć: Znam jedną XX. Denerwuje mnie jak idioci i nieuki wypowiadają gdy nie rozumieją pytania. A może nawet nie "rozumią". Waldku z Cargo, było się uczyć??? Jak edukacje zakończyłeś na poziomie szkoły podstawowej to proponuję wracać do krainy wiecznie śmierdzącej kurzenicy, bo tam Twe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.03.13, 10:22 Zmienić medyka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adelajda Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.13, 15:45 A mnie sie wydaje ze nie musisz zmieniac lekarza prowadzacego jesli ci odpowiada. Sadze ze nowy ordynator na samym poczatku nie bedzie robil roznicy czy chodzilas do kogos ze starej kadry czy z nowej. Trudno byloby zreszta chodzic do nowych lekarzy skoro pewnie sa nieznani jeszcze. Mysle ze nowemu ordynatorowi nie chodzi o to by na samym poczatku zrobic zle wrazenie. Byc moze potem bedzie kategoryzacja na swoje i nie-swoje pacjentki (obym sie mylila) ale na samym starcie chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.13, 17:09 W dzisiejszych czasach niema prawdziwych lekarzy,(trzeba szukać ze świecą) są tylko tacy co patrzą na kasę. Bez kasy możesz wyjść od lekarza, lub szpitala nogami do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: Grzegorz sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 14:43 ta przejdź się do Sezamu i poproś bułkę za darmo... a jeśli dadzą to śmiało wal do salonu mercedesa i poproś tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.13, 16:26 i o to chodzi żeby wiedzieć za co placić. Płaciliśmy, placimy nadal i nie mamy zabezpieczonej opieki zdrowotnej. Ten kto da jest obslugiwany poza kolejnością a reszta to intruzi a jak stary, to już wcale nie chcą leczyc, tylko zbywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.13, 13:59 ja nie zmienie swojego lekarza a jeśli trzeba będzie zostanę pacjentka tego oddzialu gdzie teraz mój lekarz pracuje,bo on zna mój stan zdrowia, jestem zadowolona z opieki, więc po co zmieniać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Grzegorz sałata IP: 212.2.126.* 11.03.13, 20:49 U dr Sałaty nie ma kategoryzacji na swoje pacjentki i pacjentki innych lekarzy. U dr Sałaty jest konkret i czasami, za wszelką cenę, walka o utrzymanie ciąży. Bez znaczenia czy u swojej pacjentki czy nie. Możecie na Nim polegać, jest może nieco "apodyktyczny" w swoich decyzjach, ale wie co robi i niejedną ciążę uratował. Jest moim ginekologiem w Tarnowie i będzie nim nadal. W ubiegłym roku urodziłam córkę, którą donosiłam tylko dzięki Niemu, bo uparł się abym leżała na oddziale. Pozostali lekarze kręcili głowami, chcieli mnie wypisać, w sumie było mi to bardzo na rękę, bo kto chce leżeć w szpitalu, a zagrożenia aż tak bardzo nie czułam. Gdy ciąża była w miarę donoszona, wypisał mnie do domu na ostatni miesiąc, ale...wróciłam po tygodniu sama, do porodu. Na szczęście dziecko, dzięki Jego decyzyjności, było donoszone. Zyskaliście bardzo dobrego, merytorycznego, szanowanego lekarza, a Tarnów stracił bardzo dużo. Cieszcie się tym i doceńcie Go, bo macie na miejscu dobrego specjalistę w zakresie ginekologii onkologicznej ale też i położnictwa, a my teraz będziemy musieli jeździć do Was :-) Ja na pewno to zrobię, choć odległość jest bolesna :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Grzegorz sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 21:27 Aniu(Kapusto) wsadź swoje imię i nazwisko w przeglądarkę i szybko się wszystkiego dowiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Grzegorz sałata IP: 212.2.126.* 13.03.13, 20:54 Nie rozumiem Kartoflu o co Ci chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Grzegorz sałata IP: 212.2.126.* 13.03.13, 21:05 Anna Kapusta jest autorka wielu ciekawych monografii. Rzeczywiście będę musiała je przeczytać. Serdecznie dziękuję za ukierunkowanie na tak ciekawego autora. Pozdrawiam Ps Nie pisze się "wsadzić", tylko "wpisać w wyszukiwarce". Taka krótka, darmowa lekcja polskiego dla Ciebie, ode mnie, w podziękowaniu za powyższy namiar ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.03.13, 09:35 A mnie doszły słuchy,że Hara wraca na oddział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Grzegorz sałata IP: *.smsiarkowiec.pl 05.03.13, 22:14 Ten to wszędzie wlezie. Taki facet poza koleżeństwem i lojalnością. Kasa to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juw Re: Grzegorz sałata IP: *.tktelekom.pl 12.03.13, 09:05 Byłoby super, bo dr Hara jest naprawdę fantastyczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Grzegorz sałata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 16:37 Też tak myślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Grzegorz sałata IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.03.13, 19:39 A kto w skład tej kadry wchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś