Dodaj do ulubionych

Merkuriusz POprawny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.13, 08:28
Ostatnio po raz kolejny dostałem do skrzynki Merkuriusz Tarnobrzeski drugi w tym miesiącu. W pierwszym Prezydent Mastalerz przeprowadził wywiad sam ze sobą w drugim nie kto inny jak Przewodniczący Kołek również rozmawiał z lustrem. Tylko mam pytanie kto za to płaci żeby panowie sami ze sobą rozmawiali? Jak już są w takiej desperacji że takie działania podejmują żeby udobruchać Tarnobrzeżan próbując ukryć swój brak jakichkolwiek kompetencji,to lepiej niech do lustra piją a nie udzielają wywiadu. W durnym "wywiadzie" najpierw Pan Kołek atakuje poprzedników a później wymienia sztandarowe inwestycje w mieście które zainicjowali właśnie poprzednicy. SAM O TYM MÓWI! więc jest wiarygodny o swoich indywidualnych osiągnięciach ni hu hu, bo ich nima. Ja osobiście nie życzę sobie aby za pieniądze miasta Pan Kołek na pierwszej stronie udzielał sobie wywiadu i był podpisany Szef struktur powiatowych Platformy Obywatelskiej. Co jak co to tego Pana stać na swoją butną promocje i nie muszą za to płacić mieszkańcy miasta - Zwłaszcza że tak naprawdę patrząc na tą gazetkę płacą za nic.
Obserwuj wątek
    • Gość: ted Re: Merkuriusz POprawny IP: *.ppp-bb.dion.ne.jp 31.12.13, 09:32
      Niech zgadnę Maniek - ty to zapewne biedna, tarnobrzeska PIS_da jesteś :-)
      • Gość: lipka Re: Merkuriusz POprawny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.12.13, 10:16
        ted, naprawdę piszesz z Japonii, czy aż tak bardzo się wstydzisz nawet swojego IP?
    • Gość: a kuku mmaniuś Re: Merkuriusz POprawny IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.13, 11:21
      napisz mi maniek , dlaczego spółdzielcy z TSM płącą za brewerie telewizyjne niejakiego Tomasza mocno z tobą związanego a nie płacicie z własnej kieszeni, hę maniuś?
    • Gość: kopiuj-wklej Re: Merkuriusz POprawny IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.13, 12:54
      napisz mi maniek , dlaczego spółdzielcy z TSM płącą za brewerie telewizyjne niejakiego Tomasza mocno z tobą związanego a nie płacicie z własnej kieszeni, hę maniuś?
      • Gość: kodak Re: Merkuriusz POprawny IP: *.play-internet.pl 31.12.13, 13:07
        A piszcie sobie nawzajem że to wina peło tudzież pisiorow ja popieram sld to ma szansę wyjść! aby oderwać od władzy tych cyników zagłosuję na sld! nigdy więcej popapraniec tusk i jeszcze nawiedzony kaczor nie dojda do wladzy! chyba że w swoim ogródku
    • Gość: Wyborca Re: Merkuriusz POprawny IP: *.ign.as 02.01.14, 09:15
      Panie Kołek czy nie stać było Pana na wykupienie strony w gazecie i jej opłacenie. Wstydem jest to co robicie, za nasze - podatników pieniądze opłacacie rozpoczętą już kampanię partyjną Platformy. Ale skoro jednego stać było na kupowanie sukienek żonie za budżetowe to inni też nie maja skrupułów i korzystają. Ale czy to są przyzwoite zachowania? Wyborcy wystawia rachunki!
      • Gość: oszukany Re: Merkuriusz POprawny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.01.14, 10:33
        Kodak, czy ty na głowę upadłeś, czy brak ci inteligencji, bo przecież na brak wiedzy już nie możesz zwalać. Złowroga komuna przeminęła bezpowrotnie a z nią powinno przepaść wszelkie ciaciałajstwo. Wskrzeszanie reliktów przeszłości to tylko strata dla nas samych. PełO dla władzy i własnych korzyści Naród zdradziło i mamy efekty. Kat ma się dobrze a ludzie po plecach których elyty do władzy doszły przymierają z głodu na bezrobociu czy są wyrobnikami u obcych. Choć trochę pomyśl!!!.
      • Gość: Psychiatra Re: Merkuriusz POprawny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 11:03
        Za Jana chrzciciela było lepiej?czy właśnie tobie odcięto koryto? i piszesz sobie banialuki.
        • Gość: gbur0 Re: Merkuriusz POprawny IP: 80.51.96.* 02.01.14, 11:56
          Psychiatra Panie kolego to lekarz leczący chorych psychicznie a nie pensjonariusz domów dla nich. Pomyliło ci się.
          • Gość: kazik Re: Merkuriusz POprawny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.01.14, 13:27
            kodak całkowicie się z Tobą zgadzam , na przekór tym wszystkim POpaprańcom i tym od Kaczora ja również będę głosował na SLD , bo to ludzie doświadczeni i mądrzy .Gierek za pożyczone 20 mld dolarów wybudował 15 dużych zakładów:port Północny , FSM ,Polkolor w W-wie ,Hutę Katowice , Diora Dzierżoniów , Dalmar Gdańsk , Biazet Białystok-meble , fabrykę kabli w Ożarowie , cementownie ,szkoły na nowych osiedlach ,żłobki, autostradę do Katowic itp . Dorobek " komuchów "Balcerowicz sprzedał za marne pieniądze "swoim " i teraz młodzi muszą z konieczności emigrować za chlebem . To się musi zmienić i tych zmian może dokonać tylko SLD .
            • Gość: pamiętający Re: Merkuriusz POprawny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.14, 13:49
              Chyba tobie się pomyliło to nie Sld to ci załatwiło głosuj na Listę PZPR
            • Gość: gość Re: Merkuriusz POprawny IP: 67.159.36.* 02.01.14, 14:35
              Kazik rzeczywiście cię rypło.
              To PZPR budował a SLD sprzedawał co tamci wybudowali. Głosujesz na SLD? Zapomniałeś że to BARONOWIE? Tak się nazywali bo czuli bezkarność. Zapomniałeś że liczba afer z ich udziałem nie była mniejsza niż afer tych z PO? Dlatego utracili władzę przy najbliższych wyborach.
              • Gość: kazik Re: Merkuriusz POprawny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.01.14, 15:19
                gościu ja aferzystów nie bronię , bo każdy łapówkarz powinien otrzymać karę adekwatną do winy.Natomiast Ty nie przekręcaj faktów w sprawie wyprzedaży majątku narodowego , który pozostał po " komunie " i sprzedany za marne grosze przez obóz postsolidarnościowy .Popatrz tylko kto się uwłaszczył w naszym mieście na majątku państwowym - nie są to ludzie lewicy !Czy nie pamiętasz obiecanek na co miały być przeznaczone pieniądze z tzw.prywatyzacji ? I co , Ci którzy odbudowali kraj po wojnie ,wypracowali spory majątek narodowy dostali " figę " ze swojej ciężkiej pracy . Czy to jest w porządku ? Dlatego są potrzebne zmiany w sposobie rozdziału tego "bochenka " chleba , a może to zrobić SLD , która ma mój głos .
    • Gość: gizmo Re: Merkuriusz POprawny IP: *.play-internet.pl 03.01.14, 17:56
      A ja to się cieszę zawsze mam świeży podkład do kosza na śmieci bo z reguły nie czytam wspaniałości okraszonej propagandą!
    • Gość: aldona Re: Merkuriusz POprawny IP: *.play-internet.pl 03.01.14, 20:15
      Ja tym myję okna to też niezła sprawa mało farby sklada się pięknie potem po wyschnięciu na działeczkę na rozpalanie grilla nasączone środkiem świetnie sprawdza się jako podpałka! mam zaoszczędzone jakieś 5-złociszy -dzięki!
      • Gość: wtorny analfabeta Re: Merkuriusz POprawny IP: *.szybszyinternet.pl 04.01.14, 07:21
        Sądząc po wpisie Aldonko to wkładasz do gumiaków jak idziesz kury macac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka