bart0sh 30.09.14, 15:54 Czy to prawda, że platforma pod swoją listą z kandydatami zbiera podpisy w szkołach i w urzędzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-ftalo Re: POdpisy 30.09.14, 16:51 niech się dzieci uczą,one tez kiedyś będą wyborcami,to i podpisy składać powinny w szkołach,albo co najmniej deklarację żeby wiedziały na kogo głosować w przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: POdpisy 30.09.14, 17:07 A może Ty e-ftalo powinieneś sie wrócić do szkoły aby sie dowiedzieć,że w urzędach państwowych i szkołach nie wolno prowadzić agitacji wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: POdpisy 30.09.14, 18:43 I znowu ci się dostało. Jesteś pechowcem mistrzuniu. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: POdpisy 30.09.14, 19:41 wiem ale jak widać niektórych nie przekonuje że nie wolno. Fakty są takie że zbieranie głosów jest.Nie nazwałbym tego agitacją,tylko zachętą by głosowac na konkretnego kandydata Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: POdpisy 02.10.14, 18:38 >> Fakty są takie że zbieranie głosów jest Możesz e-ftalo napisać, w której szkole widziałeś to zbieranie podpisów? >> Nie nazwałbym tego agitacją,tylko zachętą by głosowac na konkretnego kandydata Przecież zachęcanie na oddanie głosu na konkretnego człowieka jest właśnie agitacją. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wrtbg Re: POdpisy 02.10.14, 18:44 Oj, tarzanie czepiasz się ;-) Ale też jestem zainteresowany odpowiedzią na pierwsze pytanie które zadałeś. Czy to aby nie po raz kolejny nie jest stwierdzanie "faktów" o których się pojęcia jednak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś