30.09.14, 15:54
Czy to prawda, że platforma pod swoją listą z kandydatami zbiera podpisy w szkołach i w urzędzie?
Obserwuj wątek
    • usta14 Re: POdpisy 30.09.14, 16:25
      Jest to możliwe
    • e-ftalo Re: POdpisy 30.09.14, 16:51
      niech się dzieci uczą,one tez kiedyś będą wyborcami,to i podpisy składać powinny w szkołach,albo co najmniej deklarację żeby wiedziały na kogo głosować w przyszłości
      • lechowski51 Re: POdpisy 30.09.14, 17:07
        A może Ty e-ftalo powinieneś sie wrócić do szkoły aby sie dowiedzieć,że w urzędach państwowych i szkołach nie wolno prowadzić agitacji wyborczej?
    • e-zyleta Re: POdpisy 30.09.14, 18:43
      I znowu ci się dostało. Jesteś pechowcem mistrzuniu.
      • e-ftalo Re: POdpisy 30.09.14, 19:41
        wiem ale jak widać niektórych nie przekonuje że nie wolno. Fakty są takie że zbieranie głosów jest.Nie nazwałbym tego agitacją,tylko zachętą by głosowac na konkretnego kandydata
        • ja-tarzan Re: POdpisy 02.10.14, 18:38
          >> Fakty są takie że zbieranie głosów jest

Możesz e-ftalo napisać, w której szkole widziałeś to zbieranie podpisów?

>> Nie nazwałbym tego agitacją,tylko zachętą by głosowac na konkretnego kandydata

Przecież zachęcanie na oddanie głosu na konkretnego człowieka jest właśnie agitacją. ;)
          • wrtbg Re: POdpisy 02.10.14, 18:44
            Oj, tarzanie czepiasz się ;-) Ale też jestem zainteresowany odpowiedzią na pierwsze pytanie które zadałeś. Czy to aby nie po raz kolejny nie jest stwierdzanie "faktów" o których się pojęcia jednak nie ma.
            • faure Re: POdpisy 02.10.14, 21:59
              W trójce!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka