Dodaj do ulubionych

Wipler broni PiSu?

18.03.15, 23:09
wPolityce - 18 marca:
"Wipler: Atak na Biereckiego to cios wyprzedzający tych, którzy zawiedli ws. SKOKu Wołomin."
No tak, najwyraźniej Wipler zapomniał o Korwinie Mikke! Wspiera PiS! :-((
Obserwuj wątek
    • americano2014 Re: Wipler broni PiSu? 18.03.15, 23:12
      Nie wspiera PiS-u mówi prawdę o gangsterach z WSI,którzy mając ochronę w Pałacu Prezydenckim doporowadzili tą instytucje do ponad 2 mld strat.Poczytaj coć może zamiiast pisać głupoty!
      • genia50 Re: Wipler broni PiSu? 18.03.15, 23:15
        Przede wszystkim ten Wipler nie ma wstydu.
        • polak1706 Re: Wipler broni PiSu? 19.03.15, 00:57
          Przede wszystkim Wipler mówi jak jest. Wczoraj słyszałem jego wypowiedzi w sprawie SKOKów w jednym z programów. Niedługo zainteresuje się nim seryjny samobójca.
          • genia50 Re: Wipler broni PiSu? 19.03.15, 17:49
            Wipler w ogole jest bezwstydny,chodzi mi o jego zachowanie i gadki od jakiegos czasu.Gorszaca byla jego wypowiedz w tv ,kiedy powiedzial,ze nie zyczy sobie ,aby w klasie byly dzieci rozwodnikow z jego dziecmi.Potem upil sie i lezal i kopnal policjantke(gdyby jego ciezarna zona zechciala po tym rozwodu,to z jego tez dziecmi nikt by nie chcial siedziec ).Po takich ekscesach i wielozmianie partii nie ma wstydu ,aby zabierac glos i pouczac.
            • smieszekleszek Re: Wipler broni PiSu? 19.03.15, 18:11
              I znowu nowy chory amerykano vel Lechowski z Mielca?
            • polak1706 Re: Wipler broni PiSu? 19.03.15, 18:47
              To jest nic w POrównaniu z tym, co narodowi szykują od 25 lat bandyci przy korytach.
              • genia50 Re: Wipler broni PiSu? 19.03.15, 18:58
                Powiedz mi,jaka dobroc szykuje nam PiS.Moze mnie przekonasz?
                • polak1706 Re: Wipler broni PiSu? 19.03.15, 19:50
                  Czy ja w powyższym napisałem coś o PiSie?
                  PiS zrobił sporo dobrego dla Polaków przez 2 lata ale i tak niczego nie zrozumiesz w tym temacie.
                  • genia50 Re: Wipler broni PiSu? 19.03.15, 20:10
                    Jak nic nie powiesz,to nie zrozumiem,oczywiscie.
                    • wislocki12 Przecież to Polak, 1706 zresztą 19.03.15, 20:24
                      On nie musi nic mówić. Przecież to Polak, 1706 zresztą! :-((
                  • wislocki12 Biez poł litra... 19.03.15, 20:22
                    No tak, masz rację, SKOKi nie mają nic wspólnego z Biereckim, że o PiSie nie wspomnę, który przecież "zrobił sporo dobrego dla Polaków przez 2 lata." Szkoda tylko, że jedynie Ty jesteś cokolwiek w stanie zrozumieć w tym temacie! ;-))
      • wislocki12 Americanoflorido 18.03.15, 23:22
        Witaj, nowe wcielenie Klechowskiego! Ten sam sposób rozumowania i wyrażania własnych (pożal się Boże) myśli. Podejrzewam, że wyżej pedała kellysa nie jesteś w stanie podskoczyć, niestety? ;-))
        PS. Czytam nieustannie... twoje posty. ;-))
        • americano2014 Re: Americanoflorido 19.03.15, 17:23
          Marny Prezydent,to i marnymi ludźmi się otacza
          wpolityce.pl/polityka/237822-silny-cios-w-wiarygodnosc-bronislawa-komorowskiego-kto-tworzyl-parasol-ochronny-nad-przestepstwami-ludzi-wsi
          • wislocki12 Jak dzieci... 19.03.15, 19:41
            Nie rozumiem tylko, jak SKOK w Wołominie, kontrolowany zresztą przez Biereckiego, że o PiSie nie wspomnę, dał się w tak dziecinny sposób podporządkować szeroko znanym funcjonariuszom byłych WSI! :-((
            • americano2014 Re: Jak dzieci... 19.03.15, 20:29
              SKOK w Wołominie nie był kontrolowany przez Biereckiego a przez WSI.A parasol ochronny stworzyła im KNF i inne organy państwa o czym przeczytasz w powyższym artykule.Wystarczy czytać ze zrozumieniem.
              • wislocki12 Jak dzieci... 19.03.15, 20:38
                No tak, SKOK w Wołominie był kontrolowany przez byłe WSI i... nieboszczkę PZPR. Bierecki, że o PiS nie wspomnę, nie mają nic wspólnego ze SKOKami, oczywiście! ;-))
                • americano2014 Re: Jak dzieci... 19.03.15, 20:40
                  Nic nie poradzę,że nie masz pojęcia jak funkcjonują SKOK-i
                  • wislocki12 Jak dzieci... 19.03.15, 21:34
                    Może i nie mam, ale czemuś takiemu nigdy pieniędzy nie powierzyłbym! :-((
                    PS. Ciekawe, z usług jakiego banku korzystasz? ;-))
              • edekzgredek99 Re: Jak dzieci... 19.03.15, 20:41
                Czy to PiS, czy PO, czy SLD, czy PSL nie ma znaczenia. Bo to jest jedna banda która myśli wyłącznie o własnej doopie.
                • wislocki12 Własna "doopa" 19.03.15, 20:48
                  Ale przecież zawsze i pod każdą szerokością geograficzną tak jest, było i będzie, niestety!
                  Ciekawe, o czyjej, jak piszesz, "doopie" Ty myślisz? I wcale nie mam na myśli części ciała twojej koleżanki, zresztą. ;-))
                  • edekzgredek99 Re: Własna "doopa" 19.03.15, 21:20
                    Ja myślę wyłącznie o własnej doopie ;)
                    • wislocki12 Własna "doopa" 19.03.15, 21:31
                      Nie rozumiem zatem, dlaczego oburza Cię postawa PiS, PO, SLD czy PSL? ;-)
                      • edekzgredek99 Re: Własna "doopa" 20.03.15, 16:54
                        Widzisz pan, ja jestem spracowany biedny emeryt ledwo wiążący koniec z końcem dlatego myślę wyłącznie o własnej doopie. Ale Ci wybrańcy narodu biorą ciężkie pieniądze aby myśleć o dobru tego kraju i jego obywateli. Są odpowiedzialni za jego losy. A co robią. Myślą wyłącznie o własnym interesie, no może jeszcze o interesie kolegi. I to jest draństwo.
                • americano2014 Re: Jak dzieci... 19.03.15, 20:48
                  Jak wisłocki nie umie czytać ze zrozumieniem,to może posłucha?.Wnuk byłego kacyka PZPR wszystkimi sposobami usiłuję zakłamać rzeczywistość i manipulować faktami.I jak to w życiu-prawda zawsze się obroni.
                  vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/dzis-wieczorem/wideo/18032015/19029114
                  • wislocki12 Re: Jak dzieci... 19.03.15, 21:20
                    Wysłuchałem uważnie rozmowy wnuka z Bi
                  • wislocki12 Małe pikusie 19.03.15, 21:27
                    Wysłuchałem uważnie rozmowy owego wnuka sekretarza, co jest samo w przecież sobie okolicznością obciążającą, z prezesem SKOKów Grzegorzem Biereckim i dochodzę do wniosku, że decyzja prezesa Kaczyńskiego była słuszna w całej rozciągłości. Ziobro, Gowin, że o Błaszczaku zaś nie wspomnę to przy nim małe pikusie, niestety! ;-))
                    • americano2014 Re: Małe pikusie 19.03.15, 22:59
                      Nic z Twojej pisaniny nie zrozumiałem.Decyzja Kaczyńskiego była słuszna bo...Tak na marginesie.Ty jesteś trzeźwy?
                      • wislocki12 Tabletka 19.03.15, 23:04
                        Jak rozumiem, za chwilę wyślesz mnie do psychiatryka albo przypomnisz siostrze o tabletkach... ;-))
                        • americano2014 Re: Tabletka 19.03.15, 23:19
                          Nigdzie nie zamierzam Cie wysyłać bo mam nadzieję,że panujesz nad swoimi decyzjami.Chciałem sie tylko dowiedzieć o co oskarżasz Biereckiego na podstawie tej rozmowy?
                          • wislocki12 Wszystko jest od Boga! 19.03.15, 23:26
                            Chociażby o te słowa:
                            "Chcę przypomnieć, że środki Fundacji na rzecz Polskich Związków Kredytowych nigdy nie były środkami publicznymi, ani środkami spółdzielców." Zgadnij, co to może znaczyć... ;-))

Czytaj oryginalny artykuł na: www.stefczyk.info/wiadomosci/polska/bierecki-zarzuty-gw-i-wprost-to-klamstwa,13234144809#ixzz3UsBdmXri
                            • americano2014 Re: Wszystko jest od Boga! 19.03.15, 23:37
                              Nie wiem co to znaczy.Może Ty odpowiesz a przy okazji rozszyfrujesz ten rebus
                              wpolityce.pl/polityka/237829-zobacz-co-wiaze-bronislawa-komorowskiego-z-skok-wolomin-i-ludzmi-z-wsi
                              • wislocki12 Wszystko jest od Boga! 20.03.15, 00:07
                                A no to, że wszystko jest od Boga, i senator Bierecki, którego prezes właśnie był wyrzucił z klubu PiS, musiał właśnie tak skończyć! Nawet prezydentem RP nie dano mu było zostać, zresztą! ;-))
      • wislocki12 Wolny rynek Biereckiego 20.03.15, 23:41
        wPolityce, 20 marca:
        "Atak na senatora Biereckiego i na SKOKi jest objawem politycznego zdziczenia skorumpowanego układu, nie mającego nic wspólnego z wolnym rynkiem."
        No tak, "polityczne zdziczenie" na "wolnym rynku Biereckiego"! ;-))
    • wislocki12 Wipler broni PiSu? 20.03.15, 00:35
      Nadal jednak nie rozumiem, dlaczego Wipler broni Biereckiego, zamiast wspierać swojego patrona, Korwina, zresztą... ;-))
    • americano2014 Re: Wipler broni PiSu? 20.03.15, 08:07
      Jak widzę Ty uwielbiasz polemiki z samym sobą.Więc Ci nie przeszkadzam
    • americano2014 Re: Wipler broni PiSu? 20.03.15, 10:06
      Z dedykacją dla wisłockiego.Zamiast rozmawiac sam ze sobą,lepiej posłuchać innych
      vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/jan-pospieszalski-blizej/wideo/19032015-2230/19044067
      • wislocki12 Rozmowa 20.03.15, 12:00
        Ciekawe, z kim Ty właśnie rozmawiasz? ;-))
        • e-zyleta Re: Rozmowa 20.03.15, 14:54
          Z moherami rozmawia klechowski yel amerykano - styl i poglądy identyczne, tylko idiotycznych wklejek brak.
      • genia50 Re: Wipler broni PiSu? 20.03.15, 16:29
        z Ameryki Poludniowej chyba jestes,sadzac po wpisach,albo z Meksyku,bo chyba nie z USA.?
        • genia50 Re: Wipler broni PiSu? 20.03.15, 18:32
          Znowu kliknelam w odpowiedz przy americano2014 vel mexicano,a znalazlam sie na szarym koncu(przy poprzednim wpisie).Nie mam wprawy czy co?
          • edekzgredek99 Re: Wipler broni PiSu? 20.03.15, 19:28
            Nie przejmuj się Gienia. Dobrze jest. Najważniejsze, że myśl poszła w świat
    • wislocki12 Korwin - spadaj! 20.03.15, 23:57
      wPolityce, 20 marca:
      "Korwin-Mikke w swoim żywiole. „Głosowanie na PO lub PiS to głosowanie na III wojnę światową
      To skandal, że nasi żołnierze wykonujący trudną pracę w imieniu naszego kraju zostali skazani. Kiedy zostanę Prezydentem, to bez jakichkolwiek wątpliwości ich ułaskawię. Żołnierz na polu walki nie powinien się zastanawiać czy ma strzelać do wroga, czy też nie. Takie skandaliczne wyroki odbierają naszym żołnierzom wolę walki– tak europoseł Janusz Korwin-Mikke skomentował dziś wyrok wydany w sprawie polskich żołnierzy i incydentu z Nangar Khel."
      No tak, w ustroju faszystowskim nie ma możliwości, aby żołnierz był zbrodniarzem! Skąd my to znamy? :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka