Dodaj do ulubionych

Jaka jest woda w zalewie?

07.06.15, 10:37
Można się już kąpać? Mam ochotę dziś tam podjechać i popływać. Kąpią się już ludzie? Jaka jest temperatura wody? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nem.eo Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 10:46
      Już w tamtym tygodniu się kąpali. W środę np była ciepła woda. Dzisiaj to pewnie też musi być fajnie.
      • palacz67 Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 11:36
        Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam.
        • polak1706 Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 13:42
          mosir.tarnobrzeg.pl/kamerki/kamerki-nad-jeziorem-tarnobrzeskim-baza-mosir-lewa/
          no chyba że obraz na kamerze jak w SEXMISJI ;-)

• palacz67 Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 13:45
            Dzięki:-)
    • edekzgredek99 Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 15:14
      Przed wejsciem do wody prosze koniecznie umyc nogi
      • e-zyleta Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 19:07
        jezioro-tarnobrzeskie.eu/kamery
        • palacz67 Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 19:38
          Dzięki, Zyleta, pzdr
          • kolekcjonerkosci69 Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 21:53
            U mnie woda była po pachy...dalej nie wchodziłem...
            • palacz67 Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 22:05
              A na jakiej wysokości masz pachy, bo pewnie mnie by kryło:-)
              • kolekcjonerkosci69 Re: Jaka jest woda w zalewie? 07.06.15, 22:19
                To dobrze bo inaczej ludzie by widzieli co mi tam robisz....
                • edekzgredek99 Re: Jaka jest woda w zalewie? 08.06.15, 14:02
                  Zaraz pan zostaniesz "polkownikiem" jak ja i pan Wislocki
                  • genia50 Re: Jaka jest woda w zalewie? 08.06.15, 14:44
                    Trzeba wzmocnic polke ,bo moze sie zarwac!
                    • edekzgredek99 Re: Jaka jest woda w zalewie? 08.06.15, 14:46
                      Gorzej jak lechowski zalozy swoja polke to bede sie musial sklonowac
                      • genia50 Re: Jaka jest woda w zalewie? 08.06.15, 21:29
                        Ciekawe czy ta polka jest dla wszystkich czy tylko dla niesfornych mezczyzn?
                • palacz67 Do Kolekcjonera 08.06.15, 21:38
                  Nie podobają mi się Twoje głupie żarty, następnym razem zastanów się, zanim coś do mnie napiszesz. Na razie masz upomnienie. Pozdrawiam
                  • kolekcjonerkosci69 Re: Do Kolekcjonera 08.06.15, 21:55
                    nie.....nie....proszę nie.... chyba zanurzę sie wiecej...w następną niedzielę wlazę cały....przyrzekam...caly wlezę....
                    • palacz67 Re: Do Kolekcjonera 08.06.15, 21:57
                      Spadaj!
                      • kolekcjonerkosci69 Re: Do Kolekcjonera 08.06.15, 22:20
                        Ależ koleżanko!!! Jakie młodzieży chowanie skoro nauczyciele takimi słowami się obnoszą?
                        Kobieto wyluzuj...naprawdę wyluzuj...zimna woda w ilości trzech szklanek pomaga...
                        • palacz67 Re: Do Kolekcjonera 08.06.15, 22:25
                          Kończę z Tobą rozmowę, szkoda mi czasu dla Ciebie, dobranoc.
                          • wislocki12 Półka 08.06.15, 22:29
                            Mam wrażenie, że półka wydłuża się... ;-))
                          • kolekcjonerkosci69 Re: Do Kolekcjonera 08.06.15, 22:29
                            najwyższa pora... jutro ślepka będą zaczerwienione... Dobranoc...
                            • palacz67 Re: Do Kolekcjonera 08.06.15, 22:35
                              Przepraszam za to słowo "spadaj" nie używam takich słów w realu, ale mnie zdenerwowałeś, dobranoc.
                              • kolekcjonerkosci69 Re: Do Kolekcjonera 08.06.15, 22:41
                                Z tego co mi babcia opowiadała to z człowieka prawda o nim wychodzi w złości i po alkoholu.No juz ja idę spać...dobranoc.
                                • wislocki12 Bądź cierpliwy 09.06.15, 01:12
                                  Niestety, na półkę musisz jeszcze trochę poczekać, niestety! Ale niech żywi nie tracą nadziei! ;-))
                                  Dobranoc!
    • wislocki12 H2O! 09.06.15, 01:09
      Jaka woda w zalewie? W każdej taka sama - H2O, niestety! ;-))
    • majdan79 Re: Jaka jest woda w zalewie? 10.06.15, 18:59
      jezioro-tarnobrzeskie.eu/kamery/-/asset_publisher/r0SU/content/kamera-nr-2-widok-na-plaze-b
      • palacz67 Re: Jaka jest woda w zalewie? 10.06.15, 19:02
        Witam, dzięki, Majdanie, pzdr.
        • palacz67 Re: Jaka jest woda w zalewie? 24.06.15, 13:31
          Wróciłam znad Zalewu, woda jest czyściutka, ciepła i mokra:-) Mój czas od szkoły do Perełki nad zalewem, gdzie serwują lody to tylko godzinka. Zostawiłam na plaży pozdrowienia:-)
          • wislocki12 Jak w kranie! 24.06.15, 22:06
            Też jesteś fanką ciepłej wody? Nawet w zalewie? Chyba żartujesz? ;-))
            • genia50 Re: Jak w kranie! 24.06.15, 22:33
              Na szczescie nie bylam nad zalewem i nie wiem jaka jest woda,bo juz zaczelam sie upodabniac do pewnej osoby na forum(moze nawet osob),ktore wszedzie byly i wszystkiego"dotknely".
              • polak1706 Re: Jak w kranie! 24.06.15, 22:56
                A ja byłem nad zalewem po 16. Tylko kilka osób przyjechalo na rowerkach, pustka. I tam fantaści z wladz miasta widzieli miejsca pracy. Kawalarze.
                • palacz67 Re: Jak w kranie! 24.06.15, 22:59
                  Do południa też była pustka, byłyśmy dwie godziny z dzieciakami ze szkoły od 9.40 do 11 40. Pozdrawiam:-)
                  • wislocki12 Czy warto było? 24.06.15, 23:06
                    Ciekawe, czego nauczyłyście owe dzieciaki? Naprawdę, warto było? :-(
                • wislocki12 Kawalarz! 24.06.15, 23:03
                  To Ty naprawdę tam pracy szukałeś? Trzeba było wypożyczyć jakiś sprzęt, poszukać toalety, kupić lody, zaprosić dziewczynę na drinka, że o hot dogu nie wspomnę! Kawalarz! ;-))
                  • palacz67 Re: Kawalarz! 24.06.15, 23:07
                    Ja się zatrułam dzisiaj lodem, "Oskarem" truskawkowym. Od dzisiaj lody omijam z daleka, bo mnie bardzo bolał brzuszek.
                    • genia50 Re: Kawalarz! 24.06.15, 23:09
                      Pewnie byl rozmrazany,a potem znowu zamrazany,albo popity nieprzegotowana woda.
                      • palacz67 Re: Kawalarz! 24.06.15, 23:12
                        Popiłam 2 łykami wody mineralnej, bo już miałam końcówkę, wyglądał niby przyzwoicie. Kupiony po drodze w wiejskim sklepie.
                        • genia50 Re: Kawalarz! 24.06.15, 23:15
                          Nie wolno popijac lodow bezposrednio woda ani tez konserw miesnych,bo nawet swieze moga wtedy zaszkodzic.
                          • palacz67 Jaka jest woda w zalewie? 24.06.15, 23:17
                            Nie wiedziałam o tym, dzięki za informację.
                  • polak1706 Re: Kawalarz! 24.06.15, 23:15
                    Lodzika to mi mozesz zrobić. A hot doga mogę wsunąc w twoją otchłań.
                    • genia50 Re: Kawalarz! 24.06.15, 23:19
                      Pomyliles adres to nie sex-pokoj.
                    • wislocki12 Adminie, pod rozwagę... 24.06.15, 23:21
                      Wiedziałem, że masz świeże poczucie humoru, ale żeby aż do tego stopnia? :-(
                      PS. Ciekawe, co na to twój spowiednik? ;-)
                      • polak1706 Re: Adminie, pod rozwagę... 24.06.15, 23:24
                        Też tak chce!
                        • wislocki12 Nie wyręczaj wielebnego! 24.06.15, 23:29
                          Proponowałbym jednak wielebnego w twoje sprawki nie mieszać... Niech sam zdecyduje! ;-))
                    • e-zybi Re: Kawalarz! 25.06.15, 06:58
                      Ranne polaków rozmowy ;-)

Po co męczyć nocą ptaka,
                      robić sobie darmo smaka,
                      masz bóla wsadź do ula,
                      lepiej może włóż w mrowisko,
                      mrówki łase są na wszystko,
                      a gdy cię nie zadowolą,
                      zmieszaj sobie whisky z colą,
                      zalej pałę to ból minie,
                      i ochota wnet odpłynie,
                      cóż! jak i to nie pomoże,
                      poematu tu nie stworzę,
                      człowiek świata jest ciekawy,
                      i nie obce mu te sprawy...

ot!
                      • polak1706 Re: Kawalarz! 27.06.15, 21:43
                        Ale masz chuć!
                        To naprawdę czuć!
                        • e-zybi Re: Kawalarz! 28.06.15, 05:33
                          Z czuciem również problem masz?
                          to współczuję, przykrej sprawy.
                          Zimne lody, ciepły hot dog...
                          i masz finał swej zabawy ;-)
                          • palacz67 Re: Kawalarz! 28.06.15, 06:39
                            Zybi, prosiłam Cię kiedyś o coś i ponawiam prośbę. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanej niedzieli.
                            • e-zybi Re: Kawalarz! 28.06.15, 08:39
                              Wczesna pora, brak humoru
                              na to zawsze dobre jest
                              małe co nieco pod kołderką
                              chyba wiesz co? ... ;-))
                              • palacz67 Re: Kawalarz! 28.06.15, 08:56
                                Pozwolisz. Zybi, że temat sypialni zostawię dla siebie i mojego męża. Nie pisz takich rymowanek w moich wątkach, dziękuję i pozdrawiam. Ja pod Twoją kołdrę nie zaglądam.
                                Ps. Szanuj moich Przyjaciół! Nie każę Ci ich kochać i wielbić. Proszę tylko o odrobinę szacunku.
                                • e-zybi Re: Kawalarz! 28.06.15, 09:13
                                  Tajemnicze kropeczki i wyszło szydło z worka
                                  nic tylko pozostaje zasięgnąć rady doctorka ;-)
                    • edekzgredek99 Re: Kawalarz! 25.06.15, 07:56
                      Panie polak cos tam mowia ze ja jestem najwiekszym chamem tego forum. Ale sie grubo myla. Pan zes mnie mocno przeskoczyl
                      • polak1706 Re: Kawalarz! 25.06.15, 17:30
                        Co ty powiesz?chcesz zżucić swój balast na moje plecy? Żartujesz chyba?
                        • palacz67 Re: Kawalarz! 25.06.15, 20:31
                          www.youtube.com/watch?v=uZdt75JZvaEdobranoc
                          • wislocki12 Współczuję! 25.06.15, 21:10
                            Współczuję! Też zdarzały się mi zawody... :-(
                        • wislocki12 "Zżucić" czy "zrzucić"? 25.06.15, 20:45
                          Nie dość, że nie rozumie zasad bon tonu, to jeszcze ortografii nie zna! Ot, zwykły plebejusz, niestety;-))
                          PS. Naprawdę nie rozumiesz, jak bardzo kompromitujesz się? :-((
                          • palacz67 Re: "Zżucić" czy "zrzucić"? 25.06.15, 21:06
                            Wysyłałam kiedyś paczkę Ani i napisałam "odzierz", poprawiłam na "ż" i na to Ani dzieci patrzyły. Nie chciało mi się przepisywać. Dziś napisałam poprawnie:-) Żeby tylko takie problemy były w życiu:-) Inteligentny człowiek nie ocenia drugiego człowieka po bykach, tylko próbuje dotrzeć do duszy:-)
                            Często piszemy szybko i strzelamy wszyscy byki, kolega raz napisał w dzienniku" Wzwody z piłką":-) Dobranoc
                            • wislocki12 "Wzwody z piłką" 25.06.15, 21:18
                              Masz rację, "wzwody z piłką" to... prawdziwa sztuka! ;-)
                              PS. Myślę też, że braki w zakresie ortografii nie są największą słabością naszego sąsiada z forum, niestety... :-(
                              PS. Czy próbowałaś już dotrzeć do duszy owego, rzeczonego? I co? ;-))
                              • palacz67 Zwód 25.06.15, 21:35
                                www.youtube.com/watch?v=9n9IubERECA
                                • wislocki12 Chyba żartujesz... 25.06.15, 21:40
                                  I to mają być te wzwody? Trochę inaczej sobie to wyobrażałem! ;-))
                                  • palacz67 Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 21:27
                                    Wisłocki, jak tam na pułce? Edek Cię nie kopie? Idą upały, mószę Was hyba rozdzielić do niedzieli:-)
                                    • marco.poolo Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 21:40
                                      Błądzić może każdy, wyciągać wnioski potrafią nieliczni.
                                      • palacz67 Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 21:50
                                        Serce to nie sługa...
                                        • marco.poolo Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 21:53
                                          Miłość żyje, w niej szuka rozkoszy.
                                          • palacz67 Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 22:00
                                            Gdzie indziej niech miłość puka, ja już jej nie dam się oszukać...
                                            • marco.poolo Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 22:06
                                              Czasami miłość zaślepia, okulista najlepszym lekarzem.
                                              • palacz67 Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 22:09
                                                Mam stwierdzoną krótkowzroczność:-)
                                                • marco.poolo Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 22:19
                                                  Nie dostrzegasz piękna, życie w kolorach szarości.
                                                  • palacz67 Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 22:21
                                                    Nie mam ochoty na dalszą rozmowę, dobranoc.
                                                  • marco.poolo Re: Chyba żartujesz... 26.06.15, 22:23
                                                    Dobranoc
                                    • wislocki12 "Mószę Was hyba rozdzielić do niedzieli:-)" 26.06.15, 22:28
                                      Jaki Edek? Przecież go nie wpuściłem, mimo, że jest lepszy w ortografii od Ciebie, niestety! ;-))
                                      PS. Zanim nasz rozdzielisz, postudiuj ortografię! ;-))
                                      • palacz67 Re: "Mószę Was hyba rozdzielić do niedzieli:-)" 26.06.15, 22:38
                                        Idę spać do łuszka- dobranoc- papuszka:-)
                                        • wislocki12 "Mószę Was hyba rozdzielić do niedzieli:-)" 26.06.15, 23:36
                                          Okazuje się, że nic nie jest tak zaraźliwe jak kretynizm, niestety! ;-))
                                        • wislocki12 Piszesz: "Mószę Was hyba rozdzielić do niedzieli." 26.06.15, 23:57
                                          Myślę, że w ogóle nie rozumiesz swojej misji... nauczycielskiej, zresztą! ;-))
                                      • polak1706 Re: "Mószę Was hyba rozdzielić do niedzieli:-)" 26.06.15, 23:39
                                        >Zanim nasz rozdzielisz,<
                                        czo ty powiesz?
                                        • palacz67 Do Polaka 26.06.15, 23:43
                                          Miałam szczere chęci podciągnąć wyżej Wisłę, ale skoro mi byki liczy to nic z tego:-)
                                          • palacz67 Re: Do Polaka 26.06.15, 23:44
                                            Nie bede sie tukła po nocy i dorabiała pułki
                                            • palacz67 Re: Do Polaka 27.06.15, 00:00
                                              dobranoc:-)
                                          • e-zybi Re: Dobrymi chęciami... 27.06.15, 06:02
                                            Szczere chęci to za mało, tu rozumu by się zdało...;-)
                                            • palacz67 Re: Dobrymi chęciami... 27.06.15, 06:27
                                              Poszłam po rozum do głowy i poprosiłam wczoraj po południu Xulu, by usunął cały ten wątek. Pozwolisz, że nie będę tu wyjaśniać, dlaczego. Napisałam do Niego dwa maile. Pozdrawiam.
                                              • e-zybi Re: Dobrymi chęciami... 27.06.15, 06:45
                                                Domyślam się, czasami tak bywa, chodź lepiej czasem prawdy nie skrywać. pzdr :)
                                                • genia50 Re: Dobrymi chęciami... 28.06.15, 10:28
                                                  Jak watek jest w eterze,to juz nie jest tylko wlasnoscia jednej osoby,tylko wszystkich po trochu,ktorzy go tworza,bez wzgledu na "chcenie"i zmiany nastroju.
                                              • edekzgredek99 Re: Dobrymi chęciami... 29.06.15, 13:32
                                                A to brzydki Xulu. Nie usunal watku. Brzydki Xulu, oj brzydki
                                        • palacz67 Re: "Mószę Was hyba rozdzielić do niedzieli:-)" 26.06.15, 23:49
                                          Dopiero teraz żauważyłam tego byka:-) Oj , Wisłocki, chyba Ci musze dacz słownik, mam ich z pół domu:-)
                                          • wislocki12 "Mószę Was hyba rozdzielić do niedzieli:-)" 27.06.15, 00:35
                                            Naprawdę sprawia Ci przyjemność takie gwałcenie języka polskiego, że ortografii nie wspomnę? Współczuję! :-(
                                            PS. Ciekawe, czy twoi uczniowie, że o koleżankach z pracy nie wspomnę, rozpoznają Cię w Internecie? :-((
                                            PS2. Ile trzeba złej woli...
                                        • wislocki12 Pięc minut! 27.06.15, 00:03
                                          Każdy ma swoje pięć minut! ;-))
                          • polak1706 Re: "Zżucić" czy "zrzucić"? 26.06.15, 20:22
                            Ó mnie jest "zżucić". I co mi zrobisz? :-P
                            • wislocki12 Nawet Bralczyk, że o Miodku nie wspomnę... 26.06.15, 22:00
                              Tobie to nawet Bralczyk, że o Miodku nie wspomnę, nie da rady! :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka