Dodaj do ulubionych

wstyd wstyd wstyd

23.09.15, 17:46
Wstyd dla Polski co zrobily platfusy

wiadomosci.onet.pl/swiat/prezydent-czech-krytykuje-polske-za-glosowanie-ws-kwot-uchodzcow/ky5dw3
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: wstyd wstyd wstyd 23.09.15, 18:21
      Kury juz wymacane?
      • pamietamy3322 Re: wstyd wstyd wstyd 23.09.15, 19:12
        ja nie jestem Lechowski
        • edekzgredek99 Re: wstyd wstyd wstyd 23.09.15, 20:56
          A to przepraszam.
        • wislocki12 Zapierasz się sam siebie? 23.09.15, 21:11
          Naprawdę? Mam rozumieć, zapierasz się sam siebie? :-((
          PS. Pozdrów klechowskiego! ;-))
    • wislocki12 Nie przegrać to wstyd? 23.09.15, 21:08
      Mam wrażenie, że to akurat właśnie niektóre (4) kraje Grupy Wyszehradzkiej zdradziły Unię Europejską, niestety. Nawet gdybyśmy zagłosowali na "4", to i tak przegralibyśmy! Cóż, takie są reguły demokracji! ;-))
    • wislocki12 Putin w Warszawie? 23.09.15, 23:25
      Naprawdę uważasz, że tropem Orbana i Zemana powinniśmy uznać aneksję Krymu, zapraszając Putina do Warszawy? :-((
      • exbenek Re: Putin w Warszawie? 24.09.15, 18:00
        A w imię czego mamy popierać Czechów i Węgrów? Gdzie oni mają nas i solidarność ,pokazali przy okazji sankcji i wizyt Putina u Orbana i Zemana w Moskwie. Jak Kuba Bogu,tak Bóg Kubańczykom...od 1000 lat walczymy za innych a potem ci inni nas albo sprzedają za czapkę gruszek ,albo kopią w gołe dups..o,gołe bo przy okazji wydoili nas. Szczególnie pretensje Czechów są dziwne -oni mogą wszystko np represyjnie traktować nasze towary,"bo są podejrzanie tanie" - to jest cytat z wypowiedzi czeskiego oficjela,a my w imię ich wygodnictwa mamy sobie psuć kontakty z "dużymi" w Europie. Po co?
        • wislocki12 Putin w Nowym Jorku? 24.09.15, 21:30
          Masz rację, Duda coraz gorzej się zapowiada! ;-))
          PS. Ciekawe, z kim spotka się w Nowym Jorku? Może ze Szczerskim, bo na Franciszka, że o Obamie nie wspomnę, trudno chyba liczyć... ;-))
          • wislocki12 A jednak... 27.09.15, 00:09
            A jednak się spotka! Z Franciszkiem! 9 listopada w Watykanie! ;-))
      • gladysek Re: Putin w Warszawie? 28.09.15, 10:20
        Polska dla Putina nic nie znaczy. Polska jest absolutnym marginesem w polityce Uni E. , czy US nie mowiac o polityce swiatowej. Swiat juz dogadal sie z Putinem bo Putin to geniusz a Rosja to potega o najlepszej w swiecie dyplomacji. Polacy to zabawny narod, na swych "konikach i z szabelkami" wypelnieni nienawiscia do wszystkich i wszystkiego. Jedno nieszczescie juz macie pane lachy: to wasz prezydent, drugie nieszczescie sobie szykujecie to PIS u wladzy. Nadciagaja mroki sredniowiecza polowania na czarownice, stosy, i szubienice. Jesli do tego dojdzie to pewnie tak chcial ten na niebiesiach i nic sie nie da z tym zrobic. Trzeba bedzie skulic łeb i wystawic dupe do bicia. Taka to juz wasz garbaty los.....ale sami jestescie kowalami swego losu.
    • wislocki12 Wstyd to kraść! 24.09.15, 20:34
      Wstyd to kraść, a nie głosować na korzyść uchodźców i emigrantów! :-((
      • pamietamy3322 Re: Wstyd to kraść! 27.09.15, 00:11
        wstyd to zdradzic swoich braci ale lewacy honoru nie maja to jak maja zrozumiec
        • wislocki12 Najpiękniejszy komplement! 27.09.15, 01:13
          Od kiedy to Czesi, Słowacy, Węgrzy i Rumuni są naszym jedynymi braćmi? Ciekawe, co na to Estończycy, Łotysze, Estończycy, że o całej reszcie Europy nie wspomnę? :-))
          PS. Moim zdaniem słowo "lewak" w ustach narodowego katola brzmi jak najpiękniejszy komplement! :-))
          • lechowski51 Re: Najpiękniejszy komplement! 27.09.15, 14:45
            Dla lewaka i towarzysza szmaciaka wisłockiego,naszymi braćmi są Szwaby a nie Czech i Rus
            • genia50 Re: Najpiękniejszy komplement! 27.09.15, 15:07
              Jakos nasi patrioci wola zarabiac i uslugiwac nie u przyjaciol.Co innego sie mowi,a co innego robi.Pieniadze unijne od kogo plyna?
            • wislocki12 Opcja moskiewska? 27.09.15, 21:14
              Czyżby lechowski chciał reprezentować miał opcję moskiewską u boku Orbana, że o Zemanie, Fico i Kiszce już nie wspomnę. To po to zwyciężaliśmy w wojnie polsko-ruskiej, że o "Solidarności" nie wspomnę? Nie wstyd Ci? ;-((
              • lechowski51 Re: Opcja moskiewska? 27.09.15, 22:03
                Miłośniik Jaruzelskiego uczy mnie "nowoczesnego patriotyzmu".Świat się kończy!
                • genia50 Re: Opcja moskiewska? 27.09.15, 22:23
                  Czy tak wnioskujesz z powodu ukazania sie Superksiezyca?Chodzi mi o stwierdzenie:"Swiat sie konczy!"
                • wislocki12 Jaruzelski też... 27.09.15, 22:56
                  Jaruzelski też był zwolennikiem opcji moskiewskiej... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka