Dodaj do ulubionych

Ciekawe czy xulu to skasuje?

28.09.15, 07:09
Pan Prezydent Andrzej Duda w czasie pobytu w Nowym Jorku spotkał się między innymi z Polonią i został b.dobrze przyjęty, jak zwykle gdzie się pojawi
.
Link: wiadomosci.onet.pl/swiat/polonia-nowojorska-o-andrzeju-dudzie-to-nasz-prezydent/t8wdj2

Na tym forum takie relacje Pana Prezydenta nie są mile widziane. Jestem ciekawa jak długo mój post się utrzyma.
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Re: Ciekawe czy xulu to skasuje? 28.09.15, 11:31
      "Na straży porządku w trakcie wizyty prezydenta RP stał także posterunek policji na Greenpoincie. Zastępca komendanta, kapitan Stefan Komar uznał, że spotkania prezydenta było bardzo pożytecznym wydarzeniem."
      Naprawdę uważasz, że to wydarzenie zasługuje na artykuł w "Onecie", że o obecności na forum Tarnobrzeg nie wspomnę?
      PS. Ciekawe, czy prezydent zrobi coś w sprawie wiz wjazdowych do USA? :-((
      PS2. Pozdrowienia dla klechowskiego!
    • exbenek Re: Ciekawe czy xulu to skasuje? 28.09.15, 16:27
      XULU - jak ja napisałem że Duda to fagas jarkacza ti w 5 minut mnie wyciąłeś - tu tolerujesz wisłockiego bez mydła!!! Skandal!!!
      • lechowski51 Re: Ciekawe czy xulu to skasuje? 28.09.15, 21:53
        Szkoda beniu,że idioto nie napisałeś,że Komorowski nie był fagasem Tuska i WSI
        • wislocki12 Fagas? 28.09.15, 22:24
          A był? Nie żartuj! :-((
          PS.
          "fagas
          pogardliwie:
          1. służący, lokaj; sługus;
          2. przenośnie: lizus, pochlebca."
    • lechowski51 Re: Ciekawe czy xulu to skasuje? 28.09.15, 23:21
      Tak na marginesie...
      niezalezna.pl/71340-tysiace-polakow-witalo-andrzeja-dude-w-usa-prezydent-spotka-sie-z-barackiem-obama-zdjecia#.VghQIXqKVkY.facebook
      • wislocki12 Kto z kim? 28.09.15, 23:40
        „Super Express” podał, że w czasie wizyty w USA ma dojść do spotkania Andrzeja Dudy z Barackiem Obamą. Jednym z tematów rozmów ma być właśnie zniesienie wiz dla Polaków."
        Kto z kim - Duda z Obamą, czy Obama z dudą? Nie takie informacje Podawał już "SE"! ;-((
    • lechowski51 Re: Ciekawe czy xulu to skasuje? 29.09.15, 19:58
      Tak sie towarzyszu szmaciaku wyśmiewałeś,że prezydent Duda spotka się w NY ze Szczerskim a tu dwa spotkania z Obamą i miejsce przy stole obok Obamy,sekretarza ONZ i niestety niedaleko kgbisty Putina
      • wislocki12 Putin, Orban i Zeman 29.09.15, 20:59
        Jeszcze Putin by się przydał! W ramach wspierania Orbana, że o Zemanie i Kiszce już nie wspomnę! ;-))
      • wislocki12 "Thank You" i "Spasibo" 29.09.15, 23:15
        No tak, spotkał sie: "Thank You" i "Spasibo"! ;-))
        PS. Mnie, oczywiście, najbardziej zaimponowało spotkanie z "kgbistą Putinem". :-))
    • peres3 Re: Ciekawe czy xulu to skasuje? 29.09.15, 20:33
      Xulu kombinuj bracie jak pozbawić się płacy w G.pl...
      Wymyślaj nowe zmiany na forum i moderuj. Obym się nie mylił już zostałeś wyDudkany jeżeli nie to na pewno Pisdziaki Cię wypie__lą ! zmiany będą od babć klozetowych w górę , bo rodziny PiSiaczków czekają na zadość uczynienia w modłach i kampanii wyborczej.
      Liż dalej buty swemu panu a będziesz szmaciarzem .
      Póki co nie życzę Ci zmiany we władzach pejsatej Gazety Pl.
      Ps. podcinasz sobie gałąż na której siedzisz ! ile mniej my klikamy to ty dostaniesz mniej "keszu" , jak mawiał klasyk " MYŚLENIE MA PRZYSZŁOŚĆ "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka