Dodaj do ulubionych

Przeminęło z wiatrem?

18.05.16, 23:04
"Małgorzata Zajączkowska, aktorka znana z "Na dobre i na złe" i "Złotopolskich" postanowiła wbić szpilę Pierwszej Damie. Zrobiła to przy okazji nagrania, który para prezydencka wrzuciła do internetu z okazji Dnia Rodziny. Aktorka stwierdziła, że Agata Duda używa gorsetu, co uważa za wpadkę.
Małgorzata Zajączkowska zauważyła, że pomiędzy prezydentem Andrzejem Dudą a jego żoną, nie ma najlepszych relacji.
- Na tym obrazku stoją obok siebie ludzie sobie obcy, chłodem wieje, pretensonalnością i poprawnością polityczną. Z obrazka i przekazu nie widzę szczęścia i miłości, widzę pustkę emocjonalną i chłód. Epoka lodowcowa - napisała aktorka.
To jednak nie była jedyna krytyka z jej strony. Potem oberwało się Agacie Dudzie za kreację. Zajączkowska zarzuciła jej noszenie gorsetu i upodobnianie się do bohaterki znanego melodramatu. Prezydentowi wytknęła także chwalenie się ustawą "500+".

www.fakt.pl/kobieta/plotki/aktorka-malgorzata-zajaczkowska-skrytykowala-zone-prezydenta-agata-duda-i-jej-gorset/xj2qyqf

- Już drugi raz widzę panią Dudę w gorsecie (zawodowe oko mnie nie myli) - po co to, na co to? Tęsknota za Scarlet O'Harą z "Przeminęło z wiatrem", czy słaby kręgosłup się kłania? A nachalne przypominanie o 500 plus w takim momencie, Panie Prezydencie, i w taki dość prostacki sposób, jest dla mnie dowodem, że życzenia są jedynie pretekstem do afiszu politycznego. Fe, po prostu fe! - zakończyła Małgorzata Zajączkowska.
Obserwuj wątek
    • polak1706 Re: Przeminęło z wiatrem? 18.05.16, 23:35
      Jak pies nie ma czym sra/ć to sra pakułami!
      Każdy temat jet doby by zaistnieć, każdy temat jest dobry by człowieka oczernić.
      To ta stara?
      www.google.pl/search?q=Ma%C5%82gorzata+Zaj%C4%85czkowska+aktorka&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPsp_6yeTMAhXEdpoKHR9xBQwQ_AUIBygB&biw=1280&bih=899
      Z zazdrości żal zadek ściska :-(
      • wislocki12 Bez przesady 19.05.16, 00:47
        Może i masz rację, ale... gorset? To już chyba lekka przesada... :-((
    • wislocki15 Re: Przeminęło z wiatrem? 19.05.16, 05:59
      Niemiecka gazeta dla Polaków wynalazła ałtorytet. Kobiecina, która grała rolę dojarki w "Złotopolskich" ocenia Panią Prezydentową. Wislocki12, zlituj się!! Przy okazji, rzeczywiście Niemcy lepiej płacą za opluwanie Polski i Polaków? Miałem w szkole koleżkę o podobnym charakterze do Ciebie, miał ksywę złośliwy karzeł.
      • wislocki12 Ksywa 19.05.16, 13:27
        A gdyby grała Marię Kaczyńską w "Smoleńsku"? ;-)
        PS. Ciekawe, jaką Ty miałeś ksywę ;-))
        • ex_po Re: Ksywa 19.05.16, 13:32
          Urlich von Jungingen.
          • wislocki12 Dobry żart... 19.05.16, 14:12
            Świetny żart , tyle, że ja zwracałem się do wislockiego15! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka