Dodaj do ulubionych

Lektura na dziś

11.07.17, 06:13
michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3978
kontrowersje.net/projekt_ustawy_paliwowej_pis_zam_wi_o_u_po_psl_natychmiast_to_spu_ci_do_kana_u
polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/12284-kobieta-cisnie-ryszarda-petru-na-krakowskim-przedmiesciu-pan-jestes-taki-kmiot-ze-chlop-ze-wsi-jest-lepszy
polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/12283-oto-ich-demokracja-kontrmanifestanci-od-frasyniuka-zaatakowali-dziennikarza-tvp
wpolityce.pl/polityka/348187-przelamanie-10-lipca-2017-roku-oznacza-kolejna-bardzo-bolesna-przegrana-opozycji-i-jej-mediow
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: Lektura na dziś 11.07.17, 06:38
      Uśmiałam się do łez przy trzecim linku, czytam dalej:-)
    • palacz67 Re: Lektura na dziś 11.07.17, 06:51
      Witam, dziękuję za lekturę na dziś. Ciekawe rzeczy pisze p. Stanisław Michałkiewicz. Treść ostatniego linku pozwala wierzyć, że zmierzamy ku lepszej i spokojniejszej Polsce, którą rządzą mądrzy ludzie, na szczęście mieszkam na wsi i nie muszę patrzeć na ten cyrk na ulicach dużych miast. Pozdrawiam i życzę udanego dnia.
    • e-zybi Re: Lektura na dziś 11.07.17, 07:57
      Wybierasz te linki tendencyjne i z wrodzoną dla siebie krótkowzrocznością :-(( Jeżeli potrafisz rozbawić tylko palacz tzn. że trafiasz w gust mniejszości na tym forum, a to może oznaczać tylko jedno...polak bis ;-))
      • retinger Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 10:54
        czasem główkę znad kierownicy i trochę pomyśl a nie udawaj dalekowzrocznego, czyli zjadacza treści z antypolskich mediów jak GW i TVN.
        Mnie też się podoba zebranie linków do felietonów autorów z opiniami mi bliskimi. Czasem mnie bawią ale częściej odnajduję antidotum na lewackie brednie. Tam gdzie mieszkam nie tylko płoną ulice a treści w publicznych mediach są porażające i bezradny Prezydent Niemiec apeluje do innych krajów o pomoc bo nie potrafią poradzić sobie z lewacką, bandycką hołotą.
        wpolityce.pl/swiat/348220-niemcy-maja-coraz-wiekszy-problem-prosza-o-pomoc-m
        Do Polski też zaraza w postaci lewackich bandytów zmierza ale mam nadzieję, że Polacy zrobią porządek z tymi złodziejami, kupusiami i utrwalaczami władzy ludowej. Nie muszę wymieniać bo wystarczy obejrzeć menażerię, która się zgromadziła wokół sfiksowanego docenta Kasprzaka. a później z podkulonymi ogonami zwiała w podskokach. Lech W. w radosnym nastroju wylegiwał się w szpitalu a na kontrmarsz wysłał 2 córki, czyli jak to ktoś napisał, znowu wykiwał bezpiekę.

PS. Pozdrawiam palacz67; miło się dowiedzieć, że są na tym forum też rozsądne kobiety.
        • palacz67 Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 11:02
          Dzięki:-) Pozdrawiam:-)
        • e-zybi Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 11:26
          Skoro zachciało Ci się lepszego życia, skuliłeś ogon będąc bezradny, nie radząc sobie z problemami tu na miejscu i wyjechałeś to Twoja sprawa "kolego" Ja wziąłem sprawy w swoje ręcę już dawno temu i niczego nie żałuję, każdy jest kowalem swego losu 😉 A teraz patrzę obiektywnie na sprawy, potrafię rozróżnić dobro od zła bo potrafię myśleć, rower to moje hobby na dzisiaj...kiedyś podjęte decyzje teraz procentują i możesz mi tylko pozazdrościć 😎 A co do palacz i jej rozsądku?...ubawiłeś mnie jak mało kto, pozdrawiam "myślącego" ;-)
          • smieszekleszek Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 11:51
            Masz rację hi,hi.Patriota sierota!!!
        • palacz67 Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 12:22
          Dzięki za link, sytuacja polityczna w Niemczech bardzo mnie interesuje a także bezpieczeństwo Polaków przebywających tam tymczasowo. Bywają w tym państwie bliskie mi osoby i za każdym razem, gdy tam wyjeżdżają mogę się tylko pomodlić o ich bezpieczny powrót. Na razie moje modlitwy zostały wysłuchane, niemniej przeraża mnie to, co się tam dzieje.
        • genia50 Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 13:48
          Czy są tam też bezdomni Polacy? W Berlinie na barłogach leżą bezdomni a co drugi to Polak.Nie są ozdobą ulic...i co będzie gdy ich wygonią do domu?
          • palacz67 Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 14:03
            Witaj, Geniu. Zwiedzałam Berlin z przewodnikiem, nie widzialam tam bezdomnych Polaków. Nie boję sie bezdomnych, czasami rozmawiam z nimi w Tarnobrzegu, każdy człowiek zasługuje na życzliwe slowo, częstuję ich jedzeniem, ostatnio p poczęstowałam pana owocami, grzecznie podziękował, nie wiem, czy był bezdomny ale raczej miał problem z alkoholem, pozdrawiam.
            • genia50 Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 14:08
              Kiedyś też byłam w Berlinie i nie widzialam bezdomnych ,ale to było kilka lat temu.
            • genia50 Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 14:11
              Jesteś taka dobra, to pewnie też przyjęłabyś uchodżców...
              • palacz67 Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 14:24
                Takie decyzje pdoejmuje się współnie, nie decyduję sama w tym domu. W Polsce jest wiele potrzebujących ludzi i im pomagam, pozdrawiam.
            • e-zybi Re: Może podnieś e-zybi.. 11.07.17, 14:20
              Myślę, że nie takiej oczekiwał pomocy...ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się dostanie...😉
        • wislocki12 Ten sam? 11.07.17, 14:40
          Piszesz:
          "Mnie też się podoba zebranie linków do felietonów autorów z opiniami mi bliskimi."
          A mnie się nie podoba, ponieważ wklejanie linków do tekstów bez słowa komentarza uważam za zwyczajny brak samodzielności w myśleniu, a może nawet brak myślenia w ogóle. Naprawdę uważasz, że na tym forum powinienem polemizować z autorami tekstów? :-(
          PS Zauważyłem, że tylko dwóch forumowiczów używa pogrubienia do wyróżnienia swoich wypowiedzi - Ty i z.stm.pw.pn. A może to jedna i ta sama osoba? :-)
          PPS Nie rozumiem, dlaczego wybrałeś taki właśnie nick? Przecież J. Retinger był masonem, agentem Intelligence Service, CIA, Watykanu, a do tego sympatykiem komunizmu oraz Żydem i pederastą. :-(
      • z.stm.pw.pn Lektura nieobowiązkowa 11.07.17, 12:12
        Potwierdzam, wybieram linki, które nie są papką serwowaną przez Jaśnie Państwo z gazety żydowskiej dla Polaków i innych mediów polskojęzycznych, w których brylują agenci, byli szefowie WSI i inni wrogowie Polski i Polaków. Jak napisałem w tytule korzystanie z podanych linków jest nieobowiązkowe a pewnie i zbyt trudne dla lemingów.
        • wislocki12 Jaśnie Państwo 11.07.17, 14:09
          Może nawet i masz rację, ale prezes J. Kaczyński twierdzi, że Jaśnie Państwo to absolutna wyłączność PiS! ;-))
    • e-zyleta Re: Lektura na dziś 11.07.17, 10:02
      Może tak coś o muzułmanach :-))
      • e-zybi Re: Lektura na dziś 11.07.17, 10:25
        Myślę, że cierpliwość nasza niebawem zostanie wynagrodzona ;-)
    • wislocki12 Kodemnatka 11.07.17, 13:32
      Tekst Michalkiewicza, jak zwykle, "znakomity". Nie rozumiem tylko, dlaczego autor tak namiętnie używa słowa kodemnatka zamiast swojskiego wyrok? :-(
      PS Zastanawiam się, skąd u Michalkiewicza takie zainteresowanie służbami... Może ktoś domyśla się? ;-)
    • wislocki12 Dwie skrajności 11.07.17, 13:37
      "Dwie skrajności śmieszą mnie najbardziej i obie są związane z głupotą. Po jednej stronie permanentny faszyzm bez względu na to, co PiS wymyśli i jak bardzo jest to dobry projekt. Po drugiej stronie permanentny zachwyt bez względu na to, jaką głupotę PiS palnie."
      Nic tak ne bawi, jak krytyka PiS ze strony Matki Kurki! ;-)
    • wislocki12 Co wiedział? 11.07.17, 13:42
      Marci Rol, czyli powiedział co wiedział i... tak dalej! ;-))
    • wislocki12 Krawat 11.07.17, 13:46
      Prezydentowa Kaczyńska w taki sam sposób poprawiała krawat małżonkowi i nikt nie nazywał tego szarpaniem. ;-)
    • wislocki12 Kolarze 11.07.17, 14:02
      "Przykro pisać, że modlitewne spotkanie poświęcone pamięci ofiar narodowej tragedii, w swojej istocie niezwykle polskie i chrześcijańskie, ma też wymiar starcia politycznego."
      Mnie najbardziej podobało się Przedmieście Krakowskie z kilometrowymi barierkami. Zupełnie jak Tour de Pologne. Tylko kolarze jakby nie tacy. ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka