Dodaj do ulubionych

Bliżej natury

28.04.18, 23:47
"One chcę natychmiast żywej gotówki i zobaczymy, do czego to prowadzi. Oczywiście, tam jest też zaplecze polityczne, w tym sporze, jak i w sporze rezydentów - takimi słowami arcybiskup Henryk Hoser skomentował w rozmowie z RMF FM protest rodziców osób niepełnosprawnych w Sejmie. Ta wypowiedź zabolała protestujących. Na wypowiedź hierarchy zareagował też ksiądz Wojciech Lemański."
Ja zaproponowałbym JE należność w naturze za posługi religijne. Np. worek ziemniaków za pochówek... ;-))

www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/protest-rodzicow-niepelnosprawnych-dzieci-w-sejmie-ostre-slowa-abpa-hosera/7nv53zd
Obserwuj wątek
    • e-zybi Re: Bliżej natury 29.04.18, 04:44
      I zdrowego rozsądku, a może by tak? mój Boże... memy.pl/show/big/uploads/Post/206955/15249698193884.jpg
    • genia50 Re: Bliżej natury 29.04.18, 20:52
      Posługa(?) za duże pieniądze bez kasy fiskalnej, to dopiero nieuczciwość.
    • genia50 Re: Bliżej natury 29.04.18, 20:59
      PiS chce przymuszać do rodzenia niepełnosprawnych dzieci, więc liczba tych osób wzrośnie jeszcze bardziej, gdy tymczasem nie ma pieniędzy na zapewnienie niepełnosprawnym godnego życia.Skąd więc wezmą w przyszłości jeszcze więcej środków dla jeszcze więcej osób?
      • a.sdf.gh.kl Re: Bliżej natury 30.04.18, 20:01
        To nie PiS chce przymuszać do rodzenia niepełnosprawnych dzieci tylko BOŻE KRÓWKI. Obywatele występują z propozycjami dotyczącymi zakazu aborcji niezależnie od sytuacji. Od tego się zaczyna, a rząd jest zobligowany do zajęcia się projektami obywatelskimi. Zauważ, że najwięcej w tej sprawie mają do powiedzenia ci którzy ręki nie przyłożą do wychowywania dziecka chorego czyli... mężczyźni.
        • wislocki12 Boże krówki... z PiS 30.04.18, 20:38
          "Prawo i Sprawiedliwość w ekspresowym tempie przepchnęło przez sejm kontrowersyjny projekt ustawy „Za Życiem” przewidujący świadczenie w wysokości 4 tys. zł dla matek, które zdecydowały się urodzić dziecko nieuleczalnie chore lub upośledzone."

www.newsweek.pl/polska/ustawa-za-zyciem-4-tys-zl-za-urodzenie-chorego-dziecka-,artykuly,399980,1.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka