Dodaj do ulubionych

Wolni od myślenia

13.12.19, 21:38
"Rzecznik praw obywatelskich Adam Bodnar zaskarżył w sądach pięć uchwał rad gmin mających na celu przeciwdziałanie „ideologii LGBT”. W ocenie RPO akty te dyskryminują i ograniczają prawa i wolności jednostek.
Uchwały o przeciwdziałaniu „ideologii LGBT” obowiązują w kilkudziesięciu polskich gminach, powiatach, a także w niektórych województwach. RPO wniósł pierwsze skargi na wybrane uchwały do pięciu sądów. Dotyczą uchwał gmin: Istebna (woj. śląskie) i Lipinki (woj. małopolskie), Klwów (woj. mazowieckie), Serniki (woj. lubelskie) oraz podkarpackiego Niebylca."

supernowosci24.pl/strefy-wolne-od-lgbt-niezgodne-z-prawem/
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Wolni od myślenia 13.12.19, 21:49
      Niektórzy samorządowcy (i nie tylko) traktują tych ludzi jakby nie mieli żadnych praw, a przecież Konstytucja im je zapewnia , takie same jak wszystkim obywatelom. Jak tak można?
    • wislocki12 Re: Wolni od myślenia 14.12.19, 11:06
      Szkoda tylko, że samorządowcy z tych doborowych miejscowości zapomnieli zmienić Konstytucję... W efekcie ich uchwały są niezgodne z obowiązującą Konstytucją, niestety! :-(
      • zolza670 Re: Wolni od myślenia 14.12.19, 13:42
        A ja się pytam kto takich durnych samorządowców wybiera? Chociaż może być tak że po wyborach mózg im się w budyń zamienia 😉
        • a.sdf.gh.kl Re: Wolni od myślenia 14.12.19, 16:55
          A ja się pytam skąd w was tyle debilizmu, chęci popierania nienormalności itd ? :-(
          • e-zybi Re: Wolni od myślenia 14.12.19, 18:43
            Mówiąc o debilizmie myślał zapewne księdzu o sobie, ale ta "orientacja" mnie nie interesuje, a kto tutaj mówi o popieraniu nienormalności? Tolerancja się kłania księdzu... www.youtube.com/watch?v=FWZNF4F1r7Y
            • a.sdf.gh.kl Re: Wolni od myślenia 14.12.19, 20:30
              Ta orientacja ciebie szczególnie interesuje. Nie wywracaj kota ogonem :-(
              • e-zybi Re: Wolni od myślenia 14.12.19, 20:39
                Jak już księdzu kota wywróci, to może mu pod ogon zaglądnąć ;-)
          • wislocki12 Re: Wolni od myślenia 14.12.19, 20:23
            A normalne jest niepokalane poczęcie? I co ma wspólnego z debilizmem? ;-)
          • genia50 Re: Wolni od myślenia 15.12.19, 18:20
            Boisz się bo jesteś niepewny swojej orientacji? Obawiasz się , że się zarazisz LGBT i Genderyzmem? Nie obawiaj się , lepiej obawiaj się bandytów i kiboli oraz pijaków za kierownicą.
            • a.sdf.gh.kl Re: Wolni od myślenia 15.12.19, 19:18
              To było do mnie? Chyba ci poje.ało!
              • wislocki12 Re: Wolni od myślenia 15.12.19, 19:26
                Ja też obawiam się tych, którzy ożywają wyrażeń typu "ci poje.ało". :-(
                • e-zybi Re: Wolni od myślenia 15.12.19, 19:39
                  Czyżby homoniepewny i w dodatku kibol? ;-)
    • ke2 Re: Wolni od myślenia 14.12.19, 15:26
      >Wolni od myślenia

To narodowy przywilej szlachecki Polaków.
      • wislocki12 Re: Wolni od myślenia 14.12.19, 21:42
        Cicho, wiem! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka