Gość: Jacek IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 01.05.02, 12:36 Lewica zaprasza dzis (1 maja)na piknik do osrodka wypoczynkowego Kopalni Machow "Kama". Konia z rzedem kto mi powie gdzie to jest i jak tam dotrzec. Pomozcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan nikt Re: IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 09:20 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Lewica zaprasza dzis (1 maja)na piknik do osrodka wypoczynkowego Kopalni > Machow "Kama". Konia z rzedem kto mi powie gdzie to jest i jak tam dotrzec. > Pomozcie!!! To zaden osrodek wypoczynkowy a jedynie plac do palenia ognisk i grilowania z zadaszeniami na terenie Kopalni Machow polozony jakies 50 metrow od Wislostrady. Znakomicie wudac to miejsce z gorki w Miechocinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 13:05 Dzięki. Szkoda, ze nie powiedziales mi tego wczoraj (tzn. 1 maja). Teraz to juz do dupy (jak mawial pewien baca). Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: 02.05.02, 14:31 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Dzięki. Szkoda, ze nie powiedziales mi tego wczoraj (tzn. 1 maja). Teraz to juz > do dupy (jak mawial pewien baca). Dlaczego ? Przecież dzisiaj też można pogrilować :-) Odpowiedz Link Zgłoś