Dodaj do ulubionych

A co sądzicie o firmie FLASH NET

• Gość: Mero Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:23
      Nic dziwnego ze pan Chmielkowiec do was jedzie z serwisem po 45 dni przeciez z
      tego co wiem on jest jedynym pracownikiem w tej firmie ,a ten ziomal z nim w
      tym supper aucie to jakis stazysta zreszta zmienia ich jak rekawiczki a no i
      oczywiscie ta sekretarka,nieznosilem tej baby ale teraz tez mam neta z kablówki
      i moze drożej ale jest a na serwis nieczekam 2 tygodnie .
      • Gość: zdziwiony Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: 80.50.61.* 14.07.05, 16:48
        Od kiedy Kablówka robi net na dsl'u? Jesli tak to tez niedlugo pociagniesz na
        takim laczu
    • Gość: Don Victorio Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: 195.205.110.* 14.07.05, 22:04
      Ja także polecam kablówkę z Bartexu. 10 zł drożej za abonament(53zł) niż w sifie
      (sis) , co i tak się zwraca bo założenie właściwie za free (1.22 zł) ale jakie
      plusy. Publiczne ip,p2p niezablokowane , net chodzi tak jak powinien non stop ,
      czego nie mogą powiedzieć niektórzy użytkownicy radiówek (flashneta nie miałem
      ale sis to padaczka ) , no i rzeczywiście przyspieszyli do 22 kb/s. I co
      ważne , w razie ktoś będzie chciał zrezygnować bo będzie niezadowolony ( w co
      wątpię) to będzie aż 1.22 zł w plecy :D czyli nic nie ryzykuje a w takim sifie
      ani kaski nie zwrócą ani sieciówki nie zatrzymasz bo oddać trzeba… :/
    • Gość: mamba Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 10.08.05, 22:34
      nic nie dział serwis jechał 30 dni przeszedłem do sis i jes ok
    • Gość: Remo Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 13:29
      Zawsze chwaliłem tą firme ale od jakichs 2 miesięcy zchodzi na psy, a wlaściciel
      nieodbiera telefonów !!!!
    • Gość: Hohol Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:24
      No ja też mam internet ,a raczej jego resztki z firmy flashszit juz z 10 razy
      dzwonilem do ich serwisu i za kazdym razem mówili ze są wdrodze ale jakos nigdy
      niedojechali,teraz chyba tez kupie modem :(
    • Gość: Ciekawy Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 10:36
      Ile byscie byli wstanie zaplacic za informacje jak miec radiowo internet zadarmo?"
      • Gość: kotos Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:30
        podaj cene napisz na valdi3@interia.pl
        napewno sie dogadamy
      • Gość: SKRZYPIFURTKA Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: 195.205.230.* 31.01.06, 08:58
        FLASH NET nom musze wam powiedzieć ze lubie czasem wejść na ten darmowy
        internet :O)
    • Gość: SZaman Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:30
      Flashnet to kupa i siki i nic wiecej a wlaściciel robi za kiblonurka.
    • Gość: Ciekawe Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 22:50
      Obserwójąc działania firmy FlashNet zauważylem iż od początku tego roku stale i
      sukcesywnie zniżałą jakość swoich usług,dopasowywując je do standardu SIS i na
      tej podstawie wnioskuje iż niedługo dojdzie do fuzji tych dwóch pseudo
      internetowych firm. Tylko ciekawi mnie jedno Jaką nazwe przyjmą? Macie jakieś
      pomysły?
      • Gość: Wi-Fi Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 09:33
        A czym sie to objawia ? uzywam FlasNet-glownie wieczorami
        do rana jest OKI (1 MBit)w pratyce nie co mniej w granicy 700-800 kbps

W ostatnim okresie sa lekie przestoje w jakosci lacza
        ale mysle to chwilowe :)
        • Gość: flood Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:34
          Zbieraj lepiej na modem bo niedługo bedzie bardziej wydajny niz ta siec flashszitu
    • Gość: Expeliarmus Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 22:46
      Nie wiem co wam kurw* we Flash Net nie pasi.
      Bule 40zł (128kB/s) co miesiąc p2p jest ok a download znacznie zalezy od serwera.
      Np. ze strony www.pobieralnia.pl/ pobieram pliki z prędkością średnio 102 kB/s a z innych stron około 25 kB/s.
      Miaszkam na wsi a montaż niestety 400 stówki.
      Wszystko ci dają antena,kabel,karta sieciowa i konfiguracja bez zarzutu.
      Mi jeszcze nie przerywało ale to norma przy bardzo kiepskiej pododzie.Przerywanie sygnału zależy jeszcze od położenia twojej anteny względem anteny nadawczej jeśli jesteś bardzo daleko to wystarszy śnieżyca albo jakaś buża ew. ulewa i tracisz sygnał albo masz wolniejszy transfer.Transfery zależą też od tego jak bardzo masz zamulonego kompa jeśli masz zgrzyta z prockiem 300 mHz to sie nie dziw ale jeśli masz mocnego kompa (min 1.4 GHz i 128 Ram dysk 40 GB 7200 Rpm)to wina konfiguracji. Co do serwisu to facet ma spopro zamówień i nie jest w stanie wszystkiego zrobić(dwie kobity w biurze i szef z pomocnikiem jako montarz i serwis). No więc jak kurw* nie wita co! i jak! to nie pierdólta gupot.

Widzę że jest nieco krytyki do SIS ((!!brat cioteczny czeka 8 miesięcy i mu nie założyli i na dodatek nie oddali kasy!!)). Wiele słów krytykujących SIS to prawda no ale bez przesady całkiem dobrze się reklamowali.Gdyby nie sąsiad nie dowiedziałbym sie niczego o Flash Net i nie napisałbym tego poematu.
      • Gość: do Expeliarmus Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:20
        Chyba cie pogieło i popie..ło zarazem gosci przyjedź sobie na wole baranowską
        albo do skopania a niepierdul głupot ze flashnet dobrze dziala mieskam 300m od
        nadajnika flasha mam kompa 2.4 i 1gb ram znam sie na komputerach i napewno nie
        konfiguracja bo jak niema neta to niema , a jak jestes taki mądry to sie zgłoś
        do pomocy w firmie flashnet to sam zobaczysz jak tam praca wygląda koles
        niepodpina nowych tylko po serwisie ciągle jeżdzi bo tandete zrobil i teraz sie
        nanim msci a ty pie..sz głupoty ludzie !!! omijajcie sisa i flashneta juz
        bardzie sie modem oplaca !!!! a to że ci działa to pewnie ci zakładał dawno jak
        jeszcze se niby renome wyrabiał bo 400 zeta za montaz to musialo byc dawno
    • Gość: zwyczajny Re: A co sądzicie o firmie FLASH NET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:02
      ja mialem dwa lata temy i czegoś takiego jeszcze nie widzialem gość czyli pan
      Chmielowiec to poprostu nieodpowiezialny koleś!!!!!!!!!
      • Gość: aaa Re: A co sądzicie o firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:41
        Pan chmielowiec jest super jesli chcesz byc wyzyskiwany i zeby ci tylko gg
        dzialalo to najleprzy dostawca internetu dla ciebie.
        • Gość: ERyka Re: A co sądzicie o firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 16:55
          Ludzie rzad was dyma a wy jeszcze chcecie byc dymani przez chmielowca?
    • Gość: gość na temat chmielowca IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.06, 22:38
      stanowczo odradzam totalne bagno
      • Gość: WI FI Re: na temat chmielowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:39
        Jakos ja mam od 04.2004 z FlasNet-u i moze przez ten okres w sumie jak TYDZIEN nie bylo lub problemy jakies byly - to TYLE

Troszke sami zadbajcie o systemy ;)

• Gość: leszek Re: na temat chmielowca IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.06, 22:52
          ja też mam i to jest najgorszy syf jaki miałem a ty sobie system w głowie
          wymień buraku
          • Gość: WI FI Re: na temat chmielowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 03:10
            Widac ze burak cale zycie bidzize spedzal przy burakach

NiePozdrawiam :D

i raz dwa zmieniaj ............8-)
            • Gość: Eryk Re: na temat chmielowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:57
              DO WI FI napisz moze z jakiego nadajnika korzystasz ,bo jak w tarnobrzegu to
              niedziwne ze ci sie nic niedzieje , i dziekuj Bogu za to ze nic ci sie niedzieje
              bo jak by ci sie cos zaczelo dziac dopiero bys sie przekonal jak z serwisem u
              pana chmielowca jest , ja mam rade dla tych co sie niemoga serwisu we FlashNecie
              doczekac ,ja jak jeszcze mialem ten syf i sygnal rwalo to jak byla awaria to sie
              nieszczypalem dzwonilem nawet co 2 godziny jak sie na umuwionym terninie
              niezjawil, i powiem wam on nieprzyjechal dlatego ze sie zemną umówil on
              przyjechal zebym mu dał spokuj i juz niedzwonil ,tyle ze umnie nigdy nieudalo
              sie mu doprowadzic do stabilnego sygnalu wiedz mam teraz neostrade i gwizdam na
              radiowych wyzyskiwaczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka