Dodaj do ulubionych

kominiarz w TSM

23.08.06, 12:14
jESTEM MIESZKANKĄ OSIEDLA sERBINÓW I Właśnie dowiedziałam się,że w TSM szefem
kominiarzy jest Z-ca przewodniczącego RN ( mój niedaleki sąsiad)
To jest totalnie nienormalne bo gość właściwie sam ze sobą podpisuje umowy i
wyjmuje z kieszeni Spółdzielców tysiace złotych ( be przetargów na usługi)
błyskając co raz nowszym modelem samochodu/a jak spowiada niepłacących/
OBRZYDLISTWO.
Obserwuj wątek
    • Gość: valdi Re: kominiarz w TSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:44
      a jak jego nazwisko?bo wiem ze tam tez na serbinowie jest taki co kaze tytulowac
      sie "mistrzem"
      hehe ja mu dam zaraz mistrza
    • Gość: komin Re: kominiarz w TSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 17:20
      Razniewski???
      Faktycznie....stary gosc co tylko mundur wkłada jak kalendarze rozwozi po
      firmach na koniec roku? i ma zięcia ktory nie uywa dezodorantu?(a przydałoby się)
      • Gość: czarny Re: kominiarz w TSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 19:18
        to człowiek PiSu to znaczy prawy i sprawiedliwy:))))A czego sie spodziewaliscie?
        ze bedzie uczciwy?naiwniacy!
        • Gość: valdi Re: kominiarz w TSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:02
          razniewski no wlasnie tak myslalem ze to ta menda jedna,zapuscil pajac kitke i
          mistrza sruga,mialem z nim do czynienia juz w pewnej sytuacji i niech sie cieszy
          ze po ryju nie dostal,ale co sie odwlecze to nieuciecze
          • Gość: prawnik Re: kominiarz w TSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:27
            jeżlei to jest prawdą że ten pan jest kominiarzem dostającym zlecenia ze
            spółdzielni i członkiem rady nadzorczej to jest to działalnośc korupcyjna.
          • Gość: elektra Re: kominiarz w TSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:50
            Co to za nagonka na Pana Rażniewskiego?! Znam tego Pana od 40 lat. Człowiek wielkiego serca. wiele razy w życiu pomagał mojej rodzinie. Jest bardzo wrażliwy na krzywde ludzką i biedę. Nigdy nie odmówi pomocy jeśli ktoś o nią poprosi. Zaskoczona jestem złośliwymi uwagami odnośnie bogactwa Państwa Rażniewskich( np zmiana samochodu). Prawda jest zupełnie inna. A to czy ktoś nosi włosy związane w kucyk czy nie, to jest mało istotne oceniając wartość człowieka. ja życzę Panu Rażniewskiemu wiele długich lat życia.
            Wdzięczna za pomoc mieszkanka Tarnobrzega
            • Gość: zadziwiony Re: kominiarz w TSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 08:44
              no własnie babo bo tobie pomógł to jest ok !! che che dobre, patzrenie tylko
              przez pryzmat własnego rozporka. Mi pomógł to prosze go nie ruszać bo jest the
              best. Mój kolega mieszkał na ulicy gdzie mieszkał Pershing, mawiał tak :
              lepszego sąsiada sobie wymarzyc nie można było.
              • Gość: valdi Re: kominiarz w TSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:51
                ponaga bezinteresownie? kpina.namawia to zakladania spraw sadowych i strasznie
                jest w tedy pomocny a wiesz dlaczego tak sie dzieje? bo jest bieglym sadowym i
                tu jest caly interes
                • Gość: odlotowa agentka Re: kominiarz w TSM IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 24.08.06, 11:55
                  Powinnam zacząć od tego,że wczoraj oglądałam na cyfrowym polsacie ..........
                  Drogi Valdi (Valdi od Valdusia czy od Valenia) przy twoim stopniu inteligencji
                  nie możesz mieć kolegi(żadnego) a tym bardziej który mieszka obok Pershinga,a
                  wogóle to kto to jest wspomniany Pershing.To tyle do Ciebie,a do
                  pozostałych,czy nie widzicie ,że jest to typowa rozgrywka pomiędzy Panem
                  T.Lenardem,a Panem J.Kłosem ten człowiek o którym się tak rozpisujecie jest
                  tylko kozłem ofiarnym w tej rozgrywce.
                  • Gość: valdi Re: kominiarz w TSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:55
                    czytaj dokladniej,kto powiedzial ze PERSHING mieszka kol mnie
                    • Gość: kominiarka Re: kominiarz w TSM IP: 80.249.6.* 24.08.06, 15:52
                      nie wazne czy pomaga czy nie - to jego prywatna sparwa i nie nasza tez. Tu
                      zostal poruszony inny watek. Jezeli jest w Radzie Nadz. - a jest i ma swoja
                      Firme ( a ma - Zaklad Kominiarski), ktorej to Rada Nadzorcza zleca roboty no to
                      to jest ....nawet trudno to nazwac.
                      I taki grajdol funkcjonuje, a my jako te barany ( mam na mysli spoldzielcow)
                      placimy na utrzymanie tego stanu rzeczy.
                      nie wiem czym ten pan jezdzi, jak czesto zmienia samochody i nie interesuijem
                      nie to - niech zmienia nawet codziennie - ale jak sie patrzy na to w jaki
                      sposob do tego dochodzi - no to jest to juz zenada i kryminal.
                    • Gość: howk Re: kominiarz w TSM IP: 80.54.16.* 24.08.06, 15:55
                      Ludzie, to że ktoś ma samochód dobry to co? Inni mieszkańcy Tarnobrzega nie
                      mają? To samo z kitką. Ktoś kto wypowiada takie słowa jest gościem totalnie
                      pozbawionym inteligencji. Każdy może mieć swoje zdanie, ale trzeba umieć je
                      wypowiedzieć, nie mówiąc o zwykłej kulturze i znajomości sposobu prezentowania
                      swoich poglądów.

Znam Pana Raźniewskiego kilkanaście, czy nawet więcej, lat. Nie tylko prywatnie
                      ale i służbowo. Jest to wspaniały gość o wielkim sercu. Co z tego że ma
                      samochód? Z tego co wiem wcale nie najnowszy model. A nawet jeśli. Mieszka w
                      zwykłym mieszkanku na serbinowskim bloku. To chyba świadczy o jego
                      nie-zamożności. Wiem, nie tylko z własnego doświadczenia, że zawsze chętnie
                      pomoże, często nie biorąc za to wogóle pieniędzy. Oby więcej takich osób w
                      naszym mieście i na świecie.
                      • Gość: domek Re: kominiarz w TSM IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 24.08.06, 20:52
                        A dom z bali na jednym z osieli to jego własność.
                        mieszkanie na serbinowie to tylko przykrywka.
                        • Gość: howk Re: kominiarz w TSM IP: 80.54.16.* 24.08.06, 22:52
                          Mieszka na osiedlu serbinów, nie posiada żadnego domu, jestem tego pewien. Cały
                          czas, od kilkunastu lat mieszka w bloku.
                  • Gość: promil Re: kominiarz w TSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:37
                    Dziewcze, czy też kobieto... Na jakim cyfrowym polsacie????
                    Przemawia reraz przez ciebie wiejski snobizm, bo nigdy nie słyszałem o takim kanale.
                    Pewnie się strasznie podniecasz, że wykupiłaś sobie pakiet familijny i możesz
                    rżnąć nowobogacką przed koleżankami ze wsi - wykup sobie trochę wieprzowego
                    mózgu od rzeźnika, może ci pomoże.
                  • Gość: promil Re: kominiarz w TSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:45
                    Przepraszam......
                    Zbyt szybko przeczytałem i nie skumałem ironii.....
                    Oczywiście na cyfrowym polsacie jest dużo ciekawych wiadomości...
                    Moja wielka butla wina - pozdrawiam i jeszcze raz sorry :/
                    • Gość: odlotowa agentka Re: kominiarz w TSM IP: *.sistbg.net / 80.51.159.* 24.08.06, 19:07
                      Jak to miło ,że po czasie ale dotarło sorry wina nie pijam
                      • Gość: promil Re: kominiarz w TSM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:57
                        Miło, nie miło, chciałem edytować ale sie nie da - jak to w gazecie wybiórczej.
                        A dotarło od razu, tylko szybciej napisałem niż pomyślałem....:(
                        Jeżeli nie lubisz wina, to może umówimy sie na jakieś piweczko?? <skromny> ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka