Dodaj do ulubionych

kandydujący lekarze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:30
Czy zauważyliście, że na listach wyborczych jest dużo lekarzy. Czyżby za mało
mieli pracy w zawodzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: POPIERAJĄCY Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:46
      Ja popieram dr K. Marchewkę - spoko człowiek i dobry lekarz
    • Gość: niepopierący Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:00
      Absolutnie nie popieram Rudnickiego zaczyna karierę od przypisywaniu sobie
      tytułów - kardiolog!trzeba najpierw zdać egzaminy z tego co wiem może uda mu
      się za 10 razem
      • greg719 Re: kandydujący lekarze 07.11.06, 17:40
        na ulotce jest napisane że rozpoczyna specjalizację kardiologiczną...trzeba
        doczytać a później pisać
    • Gość: popierający Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:28
      10 na 200 kandydujacych to dużo? a ilu jest przedsiębiorców? ilu emerytów tego
      nie liczysz? policz też innych
      • tbg_70 Re: kandydujący lekarze 07.11.06, 13:54
        Policzcie nauczycieli
    • Gość: pacjentka Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:56
      Popieram dr.R.Szymańskiego- wspaniały człowiek i społecznik
      • Gość: pacjent Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:23
        Rysiu daj se spokój wkurza mnie jak ktoś g...o robi a nazywa się społecznikiem
        • Gość: Pacjent Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:28
          a ty co do tej pory zrobiłeś? oprócz szkalowania!
          • Gość: NonAegrotus Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:39
            nie leczył mnie Pawlik i dlatego mam siłe klikać bo gdybym mu się podał to bym
            miał nad soba szumiacy Zwierzyniec
            • Gość: mensofalus Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:44
              Pawlik jest dobrym doktorem nim coś zapisze to wypyta pacjenta jak to działa i
              czy my na pewno pomoże na dolegliwość którą pacjent u siebie zdiagnozował a
              czasami to jeszcze podejdzie do kolegów i dopyta .To perfekcjonista i artysta
            • Gość: 00 Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:46
              dla ciebie psychiatra bo ci to klkanie na rozum i szumy wpłyneły oszczędz
              wstydu bądz poważny i przestań klikać a jak ci nie pomoże psychiatra to do
              weterynarz bez rejestracji ale może być kolejka
    • Gość: simplex Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:58
      nie wszyscy to lekrze taki Pawlik czy Furgał toz to niedouki i karierowicze
      • Gość: pacjent Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:00
        A kto bedzie leczyl.
        • Gość: pacjent Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:31
          co sie czepiacie tego pawlika? toż to równy chłop
          • Gość: pacjentka Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:38
            Dajcie spokój lekarzom ja jestem pacjentką tego Pawlika jestem
            zadowolona,merytoryczny,grzeczny,normalny ma jeden wielki minus jest zajęty????
            ma Mój głos
            • Gość: ?????? Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:40
              Odczepcie siE od Rolanda
              • Gość: KK Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:55
                ludzie nie lubią lekarzy,duchownych są to grupy zawodowe pod ostrzałem,tylko
                pytanie jak masz sraczkę to lecisz do "nieuka"i on Cię wyleczy
                ludzie przestańcie się kompromitować i dajcie im spokój bo to nismaczne
                • Gość: lll Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:06
                  Taka jest smutna prawda sracie na nich a na nich możecie liczyć to inne
                  pokolenie ludzi są młodzi chcą coś zrobić i to ludzi razi -----absurd
                  • Gość: ... Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:02
                    Dlaczego mam się odczepopić przecież mają być radnymi więc dobrze by było
                    poznać kandydatów bliżej. Rudnicki to nieuk który się tylko wywyższa. Lekarz
                    żaden to próbuje startować w innej branży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka