Gość: ST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:30 Czy zauważyliście, że na listach wyborczych jest dużo lekarzy. Czyżby za mało mieli pracy w zawodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POPIERAJĄCY Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:46 Ja popieram dr K. Marchewkę - spoko człowiek i dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepopierący Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:00 Absolutnie nie popieram Rudnickiego zaczyna karierę od przypisywaniu sobie tytułów - kardiolog!trzeba najpierw zdać egzaminy z tego co wiem może uda mu się za 10 razem Odpowiedz Link Zgłoś
greg719 Re: kandydujący lekarze 07.11.06, 17:40 na ulotce jest napisane że rozpoczyna specjalizację kardiologiczną...trzeba doczytać a później pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popierający Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:28 10 na 200 kandydujacych to dużo? a ilu jest przedsiębiorców? ilu emerytów tego nie liczysz? policz też innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:56 Popieram dr.R.Szymańskiego- wspaniały człowiek i społecznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:23 Rysiu daj se spokój wkurza mnie jak ktoś g...o robi a nazywa się społecznikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:28 a ty co do tej pory zrobiłeś? oprócz szkalowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NonAegrotus Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:39 nie leczył mnie Pawlik i dlatego mam siłe klikać bo gdybym mu się podał to bym miał nad soba szumiacy Zwierzyniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mensofalus Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:44 Pawlik jest dobrym doktorem nim coś zapisze to wypyta pacjenta jak to działa i czy my na pewno pomoże na dolegliwość którą pacjent u siebie zdiagnozował a czasami to jeszcze podejdzie do kolegów i dopyta .To perfekcjonista i artysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 00 Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:46 dla ciebie psychiatra bo ci to klkanie na rozum i szumy wpłyneły oszczędz wstydu bądz poważny i przestań klikać a jak ci nie pomoże psychiatra to do weterynarz bez rejestracji ale może być kolejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simplex Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:58 nie wszyscy to lekrze taki Pawlik czy Furgał toz to niedouki i karierowicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:00 A kto bedzie leczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: kandydujący lekarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:31 co sie czepiacie tego pawlika? toż to równy chłop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:38 Dajcie spokój lekarzom ja jestem pacjentką tego Pawlika jestem zadowolona,merytoryczny,grzeczny,normalny ma jeden wielki minus jest zajęty???? ma Mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:40 Odczepcie siE od Rolanda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:55 ludzie nie lubią lekarzy,duchownych są to grupy zawodowe pod ostrzałem,tylko pytanie jak masz sraczkę to lecisz do "nieuka"i on Cię wyleczy ludzie przestańcie się kompromitować i dajcie im spokój bo to nismaczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:06 Taka jest smutna prawda sracie na nich a na nich możecie liczyć to inne pokolenie ludzi są młodzi chcą coś zrobić i to ludzi razi -----absurd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: kandydujący lekarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:02 Dlaczego mam się odczepopić przecież mają być radnymi więc dobrze by było poznać kandydatów bliżej. Rudnicki to nieuk który się tylko wywyższa. Lekarz żaden to próbuje startować w innej branży. Odpowiedz Link Zgłoś