Dodaj do ulubionych

Nasze szkoły

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:53
Byłem dzisiaj pod sp.10 ładne schody czy jest w tarnobrzegu podstawówka gdzie
można wjechać wózkiem niekoniecznie inwalickim?
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Nasze szkoły IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.11.06, 17:33
      Tak Gimnazjum nr 3, najlepsze w tbg-u.
      • Gość: kasta 24 Re: Nasze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:47
        no i szkola podstawowa nr 9 na dzikowie,w koncu to szkola zintegrowana,
        tworzona z myslą o dzieciach niepełnosprawnych(jak i zdrowych).
        • Gość: miki Re: Nasze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 01:47
          no i SLO. najbardziej przyjazne niepelnosprawnym
      • Gość: Obiektywny Re: Nasze szkoły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:46
        Czyżbyś był mężem dyrektorki gimnazjum nr 3? Z tego co ja się orientuję(rankigi olimijczyków i laureatów) to czytałem o Gimnazjum nr 1 że miało najwięcej laureatów ogólnopolskich olimpiad z wiedzy przedmiotoewej i wprowadziło najwięcej uczniw do szczebli wyższych od szkolnych w Tarnobrzegu ...Jaki z tego wniosek? Wnioski wyciągną rodzice zapisujący swoje dzieci do gimnazjów :-)Ja w każdym razie swojego syna zapisze do jedynki pomimo innej rejonizacji(wystarczy odpowiednio złożyć wcześniej podanie do dyrektorki szkoły i załatwione) Nie wiem czy dla niepełnosprawnych w tej szkole jest wejście choć sa tam jakies drzwi z boku szkoły.
        • Gość: Robert Re: Nasze szkoły IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.11.06, 16:52
          Nie mężem dyrektorki jest Heniu.
        • Gość: kasia Re: Nasze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:28
          a ty mezem dyrektorki nr 1? hmmm?
          • Gość: mąż Re: Nasze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:56
            skąd ci to przyszło do głowy?
      • Gość: chichot Re: Nasze szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:42
        A "dwójka" gimnazjum?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka