Dodaj do ulubionych

Pracownik w ZUS Tarnobrzeg

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 00:49
Dobry Wieczór jestem osobą prowadzącą działalność gospodarczą na terenie
Tarnobrzega. Z ZUS w TBG dostaję tak zwane Zawiadomienia o błędach i muszę się
tym z wami podzielić ponieważ wyjaśnia w ZUS te błędy Pan Mariusz M. ja takiej
osoby w Urzędzie jeszcze nie widziałam ten Pan jest bardzo uprzejmy, bardzo
miły,bardzo dobrze, ma cierpliwość do ludzi potrafi wytłumaczyć chcąc z tym
Panem wyjaśnić to jest bardzo trudno bo wszyscy tylko do Pana Mariusza wiec o
czymś to świadczy. Proszę o wpis jak ktoś z tym Panem wyjaśniał Należą się mu
pozytywne OPINIE
Obserwuj wątek
    • Gość: RR Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 01:25
      Wiesz... bo ja nie wiem za bardzo co ty do mnie mówisz

:)
      • Gość: gościówka Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.12.06, 09:51
        A czy Panu Mariuszowi kończy się umowa o pracę i potrzebne mu są referencje?
        • Gość: Zofia Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:33
          Nie z tego co wiem to Pan Mariusz ma umowę na stałe. Bo kiedyś tak rozmawialiśmy
          • Gość: autor Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: 80.51.115.* 10.12.06, 19:07
            Potwierdzam w całej rozciągłości. Zarówno Pan Mariusz jak również Panie
            udzielające informacji zasługują na pozytywną opinię.
            • Gość: aneta Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: 80.48.35.* 13.12.06, 15:34
              Ja też. W szczególności na pochwałe zasługuje Pani Ania
    • kawa39 Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg 11.12.06, 11:15
      człowieku o czym ty mówisz, jakie Panie są kompetentne, jeszcze nie widziałam
      tak ograniczonych pracowników, totalne dno pani Ania, nie pamiętam jak ma na
      nazwisko, ale ta osoba nic nie kuma, nie można się nic konkretnego od niej
      dowiedzieć
      • Gość: Użytkownik Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.12.06, 19:19
        Ej "kawa39" chyba nie byłaś w Urzędzie Pracy... ;)
    • Gość: kawa39 Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: 80.51.159.* 12.12.06, 07:40
      ja nie piszę o Urzędzie Pracy tylko o ZUS i niektórych pracownikach którzy
      wyjaśniają tzw błędy ( powstałe przez ZUS ).Pani która się tym zajmuje
      to "wielki poziom inteligencji". "Gratuluję Pani" Turczyk doboru pracowników.
    • Gość: Zofia Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 20:12
      Co do P. Ani to ja się nie wypowiem bo nie chce i nie wyobrażam sobie
      wyjaśniania w ZUS z tą Panią. Wole 1000 razy z Panem Mariuszem. Pani Ania zero
      wiedzy ale za to bardzo i strasznie nie przyjemna nie umie się zachować przy
      płatniku jak przystało na Urzędnika.
      • Gość: gościówka Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.06, 21:24
        Zosiu - uczyła się ortografii?
      • Gość: małgorzata Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: 80.48.35.* 13.12.06, 15:27
        ja natomiast nie wyobrażam sobie wyjaśniac błędy z kimś innym jak z Pania Ania.
        Jest bardzo kompetentna, miła. żeby wszyscy pracownicy mieli takie podejście do
        płatników. bardzo ja sobie chwalę
      • Gość: krysia Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: 80.48.35.* 13.12.06, 15:32
        ja natomiast uważam że to bardzo krzywdząca opinia o Pani Ani. Ta kobieta
        pomaga płatnikowi jak tylko potrafi. Jest bardzo cierpliwa. zawsze kiedy
        przyjde lub zadzwonie pomaga mi. nieprawda ze tylko pan M. jest kompetentny.
        obydoje są na równym poziomie inteleuktualnym. moze miala Pani wtedy zły
        dzień ??????????????????????????????????????????????????????????????
        • Gość: GOSTEK Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 18:44
          ZOBACZCIE PRZECIEZ DWIE OSTATNIE ODPOWIEDZI TO SA Z TEGO SAMEGO IP: 80.48.35.*
          RAZ JEST JAKO MALGORZATA A RAZ JAKO KRYSIA WIDZE ZE TO WSZYSTKO NATYM FORUM TO
          WIELKIE KLAMSTWA.
          • Gość: małgorzata krysia Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: 80.48.35.* 13.12.06, 19:22
            Witam. Obydwie pracyjemy w jednym z tarnobrzeskich biur rachunkowych. pisałysmy
            osobno swoje opinie. ale chyba nie musimy sie tlumaczyc Panie Gostek. Chyba na
            forum kazdy ma prawo wypowiedziec sie.
            • Gość: mktwkr Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 00:07
              zadne tam obydwie...

oba posty pisala jedna osoba - wystarczy przeanalizowac budowe zdan i sposob
              wyslawiania sie.

sadzac po stylu, to jedna i ta sama osoba
          • Gość: małgorzata krysia Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: 80.48.35.* 13.12.06, 19:22
    • Gość: Gość Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 22:41
      Nie mówmy tu o ortografii a o pracownikach ZUS mnie najbardziej irytuje Pani z
      informacji tam gdzie zostawia się zwolnienia lekarskie. Kiedy bym nie był w ZUS
      zostawić zwolnienia to Pani która tam siedzi ma wiecznie jabłko w buzi gazetę
      rozłożoną na całe biurko. I zawsze ma jakieś żale a pracuje Pan a pieczątka jest
      a dlaczego Pan to przyniósł i wiele innych pytań.
    • Gość: mktwkr Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 00:08

kurde chyba, też napisze o sobie coś pozytywnego :P

Zosiu, krysiu czy jeszcze jak tam chcesz małgorzatko lub po prostu Mariuszku?
      • Gość: gościówka Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.12.06, 14:20
        Mój wywód na początku postu chyba się potwierdza - Panu Mariuszowi kończy się
        umowa o pracę i potrzebne mu są referencje!
        Albo obie Krysie podkochują się w Mariuszu.
        • Gość: ijk Re: Pracownik w ZUS Tarnobrzeg IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.12.06, 19:32
          ale Pan Mariusz ma niezłe plecy w Zusie więc po co drążyć temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka