Gość: tv-widz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:42 Nowa strona miejskiej TV ale nic nie można ściągnąć... www.tv.tarnobrzeg.pl/? co jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: telemaniek Re: MTVT IP: *.91b.tarnobrzeg.pilicka.pl 03.06.07, 11:29 Fajna ta nowa strona telewizji ale źle się ogląda nagrania. Wrzucajcie w innym formacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: MTVT IP: 80.48.126.* 03.06.07, 12:25 Strona fajna, ale szkoda że telewizja taka kiepska, mama pewne wątpliwości kiedy czytam tekst o ekipie, że jest wyszkolona i rzetelna. śmiechu warte , ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
yamaga Re: MTVT 23.08.07, 13:21 Przesadzasz, to nie jest ogólnopolska telewizja to telewizja miejska która tylko kablówka odbiera wiec kadra wykształcona do poziomu telewizji wg mnie oks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:47 rzeczywiscie ekipa pozostawia wiele do zyczenia - szczegolnie ten mlody rafal czubinski sorry ale facet sie nadaje moze do spiewania w tym swoim marnym zespole ale nie do dziennikarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: MTVT IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.08.07, 14:06 Dla mnie MTVT jest ok jak na takie warynki ,nie spodziewajmy się cudów z takim budżetem to nie TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
yamaga Re: MTVT 23.08.07, 14:12 nie wiem jaki maja budżet ale podpisuję sie pod opinią sympatyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: MTVT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:31 Czubinski jest ok, wole jego sluchac niz Kadzialke. Co do TV jest ok, bez rewelacji ale najgorzej nie jest. Kulturalki sa fajne, sport tez (chlopaki jezdza na wikszosc meczow Siary), niezly muzyczny. Strona rzeczywiscie jakas taka nijaka. No i zmiana formatow plikow by sie zdala. Odpowiedz Link Zgłoś