Gość: doda IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.09.07, 19:33 podobno znowu ma wrócić piękny piętrowy autobusik. coś ktoś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pismak5 Re: czerwony autobus 11.09.07, 16:26 Dajcie Norbertowi spokój. Ma takie pomysły niech jeździ - jest demokracja. A to, że nie wejdzie to już inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: czerwony autobus IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.09.07, 16:36 o pismak się pokazał witam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jk475 Re: czerwony autobus 11.09.07, 18:14 I tu się z tobą nie zgadzam. Jak ostatnio jeździł czerwony autobus i zachęcał na Mastalerza to zajmowałem się małym dzieckiem. Przejeżdżający i ryczący czerwony pojazd budził mi dziecko, które jakoś nie lubiło tych dźwięków. Miałem kłopoty i to mnie totalnie wkurzało na tego czerwonego pacana. Więc się nie zgadzam na taką formę. Niech sobie komuchy ryczą, ale w swoim domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikarusik Re: czerwony autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 19:51 A po ostatnich wyborach Norbercik juz wszystkich przywiozl swoim autobusikiem z Angli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hha Re: czerwony autobus IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.09.07, 16:11 panie n. żenada Odpowiedz Link Zgłoś