Dodaj do ulubionych

Tarnobrzescy single

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 19:35
Czy tacy sa?????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: sis Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:48
      są i jest ich sporo
      • Gość: wolny 29 Re: Tarnobrzescy single IP: *.csm.pl 19.09.07, 07:33
        To zależy w jakim wieku. Z własnych obserwacji widzę, że singli w
        okolicy 30 jest całkiem sporo, choć są to w większości mężczyźni. A
        wiec do dzieła drogie panie :-)
        • Gość: fajna Re: Tarnobrzescy single IP: 80.50.161.* 19.09.07, 08:10
          Coś mi sie jednak wydaje że singli koło 30-tki jest niewielu. Faceci w tym wieku
          są zazwyczaj żonaci. Ja jakoś nie mogę takiego znaleźć :)
          • Gość: fajny Re: Tarnobrzescy single IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 19.09.07, 10:01
            Cześć;-) a ja mam 31 lat, mieszkam w Tarnobrzegu już 2 lata, no i...
            codziennie wieczorem po pracy wracam do mieszkania, w którym... nikt
            na mnie nie czeka;-(
            • Gość: Yyy Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.09.07, 10:35
              No to szukaj tych pieknych tarnobrzeskich kobiet :)
              • Gość: kolezanka Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 12:50
                Jestem koleżanka singielki i jestem wredna bo podam jej nr gg ale robie to z przyjażni do niej . Do dzieła panowie!!!!!!ma na imie Ania i jest przystojną kobietą GG 3721939
                • Gość: Singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:00
                  a moze jakas wspolna imprezka???przeciez o naszym miescie nikt nie
                  pamieta,wiec dzialajmy sami.....
                  • Gość: :) Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 21:14
                    hm, ciekawy wątek :)
                    • Gość: ;) Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 22:02
                      no to ile jest wolnych fajnych singielek w Tbg ? zaczyna sie jesien wiec mozna
                      sobie jakos wieczory umilic ;)
                  • Gość: wolny 29 Re: Tarnobrzescy single IP: *.csm.pl 20.09.07, 07:49
                    Imprezka to świetny pomysł, każda forma integracji w tej
                    prowincjonalnej duchocie ma mój udział. Na dodatek jeśli w miłym
                    damskim towarzystwie... :-)
            • Gość: fajna Re: Tarnobrzescy single IP: 80.50.161.* 20.09.07, 09:02
              Hmm. To może faktycznie są single po 30-tce. Tylko gdzie ich spotkać skoro
              wracają późno po pracy do domu:)
              • Gość: Singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 09:23
                Wlasnie, glownie mi chodzi o ludzi po 30-tce, bo mysle,ze tym jest
                najgorzej.....pozostaje tylko srodowisko zawodowe, choc do fajnej,
                wesolej zabawy wiek nie ma znaczenia, liczy sie dusza czlowieka!
                • Gość: kapucyn Re: Tarnobrzescy single IP: *.proxy.aol.com 21.09.07, 04:33
                  Pisalem na GG i nie odpowiadasz singielka dlaczego???
    • Gość: tez_singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 12:32
      cieszę się, że powstał ten wątek, mieszkam tu od niedawna i nie wiem
      gdzie, poza domem oczywiście, spędzacie czas. napiszcie coś na ten
      temat, może będzie łatwiej nam się spotkać.
      • Gość: Singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 13:35
        Witaj! poza proza zycia, to aerobik, basen, kino no i oczywiscie
        jakas knajpka od czasu do czasu.Podobno od niedawna a MIMI sa w
        niedziele tance, ale nie wiem, jak tam jest, trzeba sprawdzic.
        • aflower Re: Tarnobrzescy single 21.09.07, 20:28
          jestem zaaa, umawiamy sie po prostu danego dnia w jakims barze grupowo :)i
          zobaczymy kto przyjdzie
    • Gość: ilona Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 21.09.07, 21:44
      JAK COś TO JA SIE PISZE NA JAKIES SPOTKANIE. CHETNIE POZNAM NOWYCH LUDZI W MOIM
      WIEKU, TYLKO MAM NADZIEJE żE BEDZIE TO ZANIM WYJADE. BO JUZ MYSLALAM ZE WSZYSCY
      WYJECHALI:(
      NO TO DO ZOBACZEBIA
      • Gość: wolny Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 22:11
        jesli sa tu jakies fajne wolne dziewczyny ktore chca sie zabawic ;) to niech sie
        zglaszaja . nie wierze ze w Tbg nie ma takich dziewczyn - pozdrawiam
        • Gość: arlekin Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 15:25
          irish pup (chyba tak sie pisze)jest wyremontowany ? Może tam ?Ja dziś wyruszam na piwko i wyciągam wolną zapracowaną koleżankę!!!!!Panowie jak zobaczycie dwie plotkujące samotne kobitki przy stoliku to śmiało podchodzćie i pytajcie czy możecie sie dosiąść!!!!Może faktycznie to "MIMI" albo SOHO? Co o tym sądzicie? Przed wyjściem (okolo 21-21/30) sprawdze wasze wypowiedzi i zobacze co ustaliliście . SINGLE _ DZIŚ NOC NALEŻY DO WAS!!!!!!!!!!!!Może jakiś znak rozpoznawczy na stoliku?
          • Gość: pol Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 15:58
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=68677581&a=68677581
    • Gość: kebab Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.09.07, 22:46
      W Tarnobrzegu nie ma singli. Single mogą być w stolycy.
      U nas są tylko stare panny i starzy kawalerowie.

Zupełnie jak w dowcipie z brodą:
      - Panie doktorze, mam migrenę.
      - Migrenę? Migrenę to może mieć królowa angielska... Was Kowalska po prostu łeb napie...
      • Gość: oko Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 20:58
        skoro twierdzisz że w tbg nie ma singli to nie ma też ludzi o jakim pożadnym ilorazie inteligencji - tacy to tylko w stolycy!!!!!!! i ty sie do nich nie zaliczasz -biedny mieszkańcu tbg.
        • Gość: trlala Re: Tarnobrzescy single IP: *.proxy.aol.com 26.09.07, 02:35
          Podajcie w koncu jakies nazwiska Zakrecimy sie obok nich moje panie
          • aflower Re: Tarnobrzescy single 27.09.07, 07:47
            ja np jestem singielka :)
            • Gość: :) Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 07:59
              ja np też jestem singiel
              pozdrawiam :)
              • Gość: hipek Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:17
                i ja tez jestem singielek :)
            • aflower Re: Tarnobrzescy single 28.09.07, 07:53
              juz zajeta:)choc myslalam ze ...
          • nom73 Re: Tarnobrzescy single 27.09.07, 21:50
            Dziewczyny z Tarnobrzega są trudne do zdobycia, no chyba, że ja mam pecha i
            trafiam na same "koszykarki".
            • nurse40 Re: Tarnobrzescy single 28.09.07, 10:15
              Pozdrawiam wszystkich samotnych, pozytywnie zakreconych....a moze
              tak na kurs tanca do Samby? albo co 2 piatek m-ca spotykac sie w
              jakiejs knajpce na pogaduchy i wymiane spostrzezen w realu? Duzo
              radosci!!!!!!
              • Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 15:03
                single w tbgu sa zbyt zapracowani i zaganiani aby sie spotkac.
                chyba że sie myle;>
                • Gość: hipek Re: Tarnobrzescy single IP: *.91a.tarnobrzeg.pilicka.pl 29.09.07, 15:25
                  co drugi piatek czemu nie. Pokicac w Sambie z najwieksza ochota :)
                  Hipek
                  • Gość: singielka. Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 29.09.07, 16:59
                    a którego dokładnie wypada ten drugi piątek??? i gdzie jest spotkanie??? :PP
                    • Gość: koleżanka singielk Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 21:26
                      no to obwołajmy airish pup knajpka dla singielków i do dzieła . musze chyba was zdyscyplinować w ten piętek czyli 05,10,07 ale będzie super jak będziemy sie szukac wśrod tłumu . Single do dzieła . Chłopcy dosiadajcie sie do dziewczyn bo nam nie wypada sic!!!
                      koleżanke też wyciągne o cholera druga zmiana no to ja ogdpadam szkoda !!!!!!pa i nie zawiedzccie !!!
                      • Gość: <<<< Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.09.07, 13:44
                        Koleżanka singielki wam zawsze nic nie wypada tylko wtedy kiedy wam
                        wygodniej , chcesz mieć faceta to się sama choć troche postaraj.
                        • Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 30.09.07, 21:22
                          no cóż faceta z tak pesymistycznym nastawieniem do życia to bym nie chciała
                          spotkać, wiec jeśli ci nie pasuje to porostu nie przychodź. Nikt Ci niczego nie
                          każe, to propozycja.
                          • Gość: >>>>> Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.07, 14:27
                            To przyjdż i czekaj jak ci mana z nieba spadnie chyba że się
                            napie..sz i sama zrobisz pierwszy krok he he.
                            • Gość: agusia Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 10:30
                              hej panie "gościu " spadaj na inne forum . Jak chcesz rzucać błotem to znajdz sobie jakiegoś brzydkiego polityka i jedz po całości nas zostaw w spokoju . ty to dopiero muszisz być samotny skoro otwierasz na forum każdy watek i sfrustrowany bo każdemy przypinaz łate,. Może własnie dla ciebie wyjściem jest alkochol . Zapraszam cie na piętek do pubu przyjdz i okaż twarz mam wszystkim !!!! na pewno sie nie odważysz!!!single dlaczego dajecie sie obrażać jakijś łachudrze co nic o was nie wie!!!1
                              • Gość: >>>>>> Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.10.07, 13:12
                                agusia masz racje ta osoba o niku "gość" ocenia ludzi czy ktoś
                                jest pesymistą tylko po tym że nie robi wobec niej pierwszego
                                kroku,ale niech się nie martwi jakiś napewno najeb..ny się znajdzie
                                i zrobi wobec niej pierwszy krok a im więcej wypije tym więcej
                                optymizmu jej ofiaruje.
                      • Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.10.07, 22:58
                        >Chłopcy dosiadajcie sie do dziewczyn bo nam nie wypada sic!!!<

A kiedy się już dosiądziecie to byście byli przygotowani na to że was spławią.
                        Nie będziecie spełniać norm królewicza.
                        A tak poważnie to czy pomyślałyście dlaczego jesteście singielkami?
                        Bo w przeszłości wiekszość z was myślała o "filmowych facetach: wzrost
                        charakterystyczna uroda itd. Nie trafił się?
            • Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.10.07, 22:52
              >Dziewczyny z Tarnobrzega są trudne do zdobycia, no chyba, że ja mam pecha i
              trafiam na same "koszykarki".<
              One wysoko mierzą ale nisko spadają. Wierz mi. Kiedy byłem młody znałem takie.
              Dzisiaj nisko upadają a na starość będą wyć że miało być nie tak.
              • Gość: agusia Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 12:16
                A może oprócz wyglądu to przeszkadza nam to wasze hamstwo które wprost wylewa sie z waszych postów. Szkoda że wasza samoocena jest taka nisko bo może któryś by sie w koncu odważył dosiąść . A wasz wygląd jest indywidualną sprawą każdej oceniającej kobiety-dla jednej będziesz maszkarą dla drugiej księciem .!!!Do tej drugiej sie ze strachu nie dosiądziesz .Pa !
                • Gość: Wojtek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.07, 14:06
                  Nie dosiąde się i zostaniesz starą panną.
                  • Gość: tyryry Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 11.10.07, 14:02
                    zostanie stara panna a ty dalej bedziesz sie trzepał przy kompie pfff
    • Gość: he he he Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.10.07, 14:13
      Pewnie przyjdą fałszywe singielki mąż w domu a one szukają szczęścia
      dla niego bo już taki wyjeb.....ny.
      • Gość: singielka Re: Tarnobrzescy single IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 11:16
        co slychac?imprezka byla?
      • Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 14:49
        Albo singielki wezmą sie za żonatych, tak jak pewna Magda wczoraj w
        knajpie odrażające i śmiechu warte, ale co niektóre panienki-
        singielki nie sa zdolne aby mieć normalnego chłopaka i wytrzymac z
        nim dłużej niż jeden wieczór, hihihihi
        • Gość: singiel-tbg Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.10.07, 22:33
          Jestem Tarnobrzeskim singlem jak któraś z pań ma ochote do mnie
          napisać to podaje swoją poczte singielek-tbg@wp.pl.
        • Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 22:41
          Jeżeli to jest ta Magda o której myślę, to Ona nie jest singielką!
          Bardzo nieładnie!
          • Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 15:45
            Haha, bardzo nieładnie że tak męża w domu zostawia:)
            • Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 16:17
              Nie męża a narzeczonego...
              A swoją drogą ciekwe to bedzie małażeństwo.
              O ile to jest ta osoba o której myślę
              • Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 09:10
                No ja myślałem o stałej bywalczyni stopera:)biednej i wiecznie
                nieszczęśliwej lasce hahaha
                • Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 14:52
                  Ups, chodziło mi o irisch:)
                  Pozdro dla Madzi:)może ze mną też poflirtujesz do zobaczyska:)
                  • Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:22
                    Madzia to blondynka czy brunetka?
                    • Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:15
                      brunetka, a widzisz blondynki obrażają, że głupie:)
                      • Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 16:14
                        niewysoka? włosy średniej długości? średniej budowy ciała?
                        • Gość: gość Re: Tarnobrzescy single IP: 80.51.159.* 18.10.07, 18:26
                          Dawno nie odwiedzałam tego wątku forum, a widzę że temat sie rozwija. Szkoda, że
                          na plotkarski temat "Magdy".

- A Wy panowie widzę, że nawet jakby wam przynieść i podać wszystko na złotej
                          tacy to i tak byście wybrzydzali.

Musze przyznać, że dzięki temu wątkowi poznałam SUPER faceta i mam nadzieje, że
                          i Wy kiedyś traficie na siebie i będzie to ta druga połówka.
                          • Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 19:13
                            Cieszę się że komuś się udało
                            A ja nie pytam bo lubię i chce poplotkować.
                            Pytam, bo chociaż jestem singlem to chce szerokim łukiem omijać "Tą
                            Panią". Może dlatego że uważam za osobę bez zasad, kogoś kto spotyka
                            się z "żonatym", lub "mężatką" samemu będąc w związku. Ja bym nikomu
                            takiego świństwa nie zrobił.
                            • Gość: zzz Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.10.07, 20:45
                              Co tu takie moralniaki lecą Madzia ma ochote się pie..ć to niech się pie..
                              to jest jej sprawa zazdrościcie to pie..ie się i Wy.
                              • Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:20
                                "zzz" powiedz to jej facetowi i żonie tego z którym się spotyka.
                                Ciekawe czy podzielili by twoje zdanie i czy ich odpowiedź by ci sie
                                spodobała...nie sadze
                                Ale masz rację to jej sprawa.
                                Ale zawsze lepiej wiedzieć z kim ma się do czynienia, niz nie
                                wiedzieć.
                                • Gość: singielxxx Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:19
                                  Żal mi takich kobiet, które nie mają szacunku dla siebie, a później
                                  płaczą jak ich facet w końcu oleje i zostawi...
                                  Ja bym powiedział ale nie znam jej faceta hahah
                                  "Ale zawsze lepiej wiedzieć z kim ma się do czynienia, niz nie
                                  wiedzieć"
                                  popieram:)

• Gość: gocha Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 13:21
                              To ta suka przez którą moja koleżanka poroniła, :(
    • lacido Re: Tarnobrzescy single 11.10.07, 22:50
      czyżby tablica ogłoszen matrymonialnych?????
      prawie sami goscie a zalogować się nie łaska??
    • Gość: yyy Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 11:14
      www.3dwhite.pl/?click=892771ad7a5fb3694b1e3f64ee2f348c
      • Gość: singiel Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.10.07, 17:32
        No i gdzie te singielki?
        • Gość: nie użalacz Re: Tarnobrzescy single IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 17:02
          Kolego jeżeli potrzebujesz podania na tacy są takie najstarsze
          zawody świata...
          Poza tym jak to brzmi niby facet a potrzebuje, żeby mu ktoś coś
          wskazał... wstyd
          • Gość: ha ha ha Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.10.07, 17:11
            Jak nie ma singielek to po co cały temat już po problemie .
            • lacido Re: Tarnobrzescy single 15.10.07, 17:32
              znaczy, ze cały ten długaśny wątek o kant d..y rozbić skoro nie przyniósł
              oczekiwanych rezultatów
              • Gość: Darek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.10.07, 20:12
                Następna która nie wie czego chce a jak przychodzi co do czego to od razu ucieka.
                • lacido Re: Tarnobrzescy single 16.10.07, 16:23
                  To było do mnie??
                  • Gość: Darek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.07, 18:20
                    Jak jesteś tą singielką to do ciebie.
                    • lacido Re: Tarnobrzescy single 17.10.07, 21:38
                      to może rozwiń swoją myśl

"Następna która nie wie czego chce a jak przychodzi co do czego to od razu ucieka."
                      • Gość: Darek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.10.07, 13:49
                        lacido jak mnie kochasz to skonsumujmy nasz związek,gdzie i kiedy?
                        • lacido Re: Tarnobrzescy single 19.10.07, 15:46
                          <rotfl>

"związek" ???????
                          po wymianie zdań na forum :)))))

podaj czas i miejsce to może jeszcze pare osób sie załapie :D
                          • Gość: Darek Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.10.07, 16:46
                            Dziś "Złoty Bażant" godzina 20.
                            • Gość: he he Re: Tarnobrzescy single IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.10.07, 14:37
                              No to mamy jednego singla w Tarnobrzegu Madzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka