Dodaj do ulubionych

Apel do Was Forumowicze

08.12.07, 15:57
Poniewaz admin tego forum nie reaguje na nasze prosby, a ma do tego narzedzia,
proponuje totalne ignorowanie as-terix'a. Nasze proby, bardziej czy mnie
rozsadne, nawolywania go do opamietania nie przynosza zadnych efektow.
Pozostaje jedynie brak rekacji na jego belkot /zarowno jako as-terix'a jak
rowniez inne tymczasowe nicki z jego IP ......92b.tarnobrzeg.pilicka.pl
Ignorowanie go przez jakis czas spowoduje, ze moze wyprowadzi sie na inne
forum i tam bedzie sie samorealizowal.
Obserwuj wątek
    • as-terix Re: Apel do Was Forumowicze 08.12.07, 17:59
      po co SPAMERZE zakladasz kolejny watek z tym samym tematem?
    • jk475 Re: Apel do Was Forumowicze 08.12.07, 18:45
      Nie popieram tego apelu choć czasem posty niektórych ludzi mnie wpieniają. Nie
      oznacza to jednak, że popieram totalniackie ciągotki rodem z PRL, Kuby, Rosji i
      Białorusi. Dlaczego nie apelujesz by zamknąć TVN lub chociaż "szkło kontaktowe",
      które też szkaluje niektórych. Może jednak tamtym wolno bo reprezentują tzw.
      "Sralon" a jakiemuś "drobnemu" internaucie nie?
      • as-terix Re: Apel do Was Forumowicze 09.12.07, 11:27
        djkynek zajmij sie tym co masz w domu a nie szukaj dziury w calym i nie zakladaj
        kolejnego watku z ta sama terscia, takich watkow jest juz wiele, popatrz czy ty
        jestes takim idealem, chodzacy krysztal z ciebie to chyba nie jest, znadz se
        jakies hobby zostan hodowca mrowek, pchelek, wesz, nawet mozesz w sosjej wannie
        zrobic terrium dla dmuchanych kaczuszek, ludzi to nie interesuje
        • jk475 Re: Apel do Was Forumowicze 09.12.07, 13:21
          as-terix nie daj się. Precz z komuną (czyt.cenzurą.)
          • Gość: pomowiony Re: Apel do Was Forumowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 17:19
            Ja sie nie boje, niech pisza glupoty, czasem napisza cos co mnie
            interesuje. Precz z komuna i cenzura. Mysle ze kiedys ci ludzie sami
            zmadrzeja.
          • Gość: Rysio z klanu Re: Apel do Was Forumowicze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 08:06
            Ignorowanie, czyli kompletny brak reakcji, a cenzurowanie to calkiem rozne dwie
            rzeczy - wiec zastanow sie nastepnym razem zanim napiszesz glupote. Chyba kazdy
            ma dosc tego niedorozwoja as-terixa, a w zwiazku z brakiem reakcji przez
            opiekuna tego forum jedyne lekarstwo na pajaca to wlasnie ignorowanie go
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka